Zienky, chcela by som vediet vas vztah ku letakovym akciám - ako velmi to ovplyvnuje vas nakup, alebo navstevu konkretneho obchodu. Podnikam v maloobchode (drogéria) a mám ponuku vstupit do znamej letakovej siete, a tak nad tym uvazujem. A dost mi pomoze ak sa podelite o vase nakupne spravanie sa.
kupony si odkladám, ak mi niekde dajú, ale snažím sa nakupovať nie impulzívne, ale to, čo naozaj potrebujem. Pokiaľ je to v akcii, viem si aj pár dní počkať, alebo kúpiť vopred (drogériu, ktorú isto minieme - čističe, prášok na pranie), ale nekupujem napr. značky, ktoré nepoužívame, len preto, že sú akciové. A nemám zásoby v zmysle, že by som mala doma 5 šampónov, alebo tak.
Nie neriadim sa, letaky mi velmi vadia, je to obrovsky balast pre ziv.prostredie. Ked si predstavim tie tony papiera vytlaceneho casto putujuceho v lepsom pripade v zbere (v horsom v smetiach, prip.na ulici)...... je mi z toho smutno. A pritom takmer kazdy letak je aj na nete, dokonca v porovnavacoch, ak uz niekto ide po cene.... S tym by sa vazne malo nieco robit. A ked vam do schranky pride letak este zabaleny v ciernom igelite a s vasou adresou, tak ako KAZDEMU (napr. Dracik pred Vianocami)..... total nonsens...
A my ano, sledujeme letaky. Ked je v akcii nieco osvedcene, co sa nam uz mina, kupime aj do zasoby. Nie sme Rothschildovci, aby nas zlavy nemuseli zaujimat. Netreba sa vsak nechat oblbnut "zlavami"
Letaky mi vadia, v dnesnej internetovej dobe kedy su mnohe aj online... zbytocny bordel... kupujeme len co treba, bez ohladu na to ci je to prave v akcii - ak v obchode zbadame ze je nejaka mimoriadne vyhodna cena tak nakupim do zasoby, ale bez toho aby som si prezerala letaky co kde akurat je v akcii.
dakujem za nazory - nejde mi o letak ako samy, tiez mi idu na nervy plne schranky, skor ci sa nakupuje podla akcii, resp. do akej miery akcia ovplyvnuej nakupne spravanie
Drogeria ma v letakoch nezaujima..
Ja nakupujem tak 90% tovaru, ktory potrebujeme v domacnosti len v akcii... Uz som sa smiala s manzelom, ze si jeden mesiac spravim porovnanie cien, aby sme videli, kolko usetrime. Myslim, ze minimalne 100 eur mesacne. Mojou vyhodou je, ze pracujem hned vedla Kauflandu a Tesca, takze nemusim behat po meste a zhanat, kde je co lacnejsie. Mam prehlad, co nam v domacnosti v dohladnej dobe bude chybat alebo ako rychlo nieco minieme a ked je v akcii tak dokupujem a niekedy aj do zasoby. Tiez nekupujeme tie najlacnejsie tovary, ale aj kvalitnejsie a drahsie veci byvaju v akciach...
Vacsinu tovaru kupujeme s muzom v akcii , vobec sa za to nehanbime . Aj si doprajeme a aj usetrime 🙂
Letáky sledujem. Drogériu vyslovene a keď je niečo v dobrej cene, tak si kúpim napr. aj 2-3 ks, podľa toho o čo sa jedná. Nehanbím sa za to, že sa snažím ušetriť. Staré letáky potom deťom zbieram do zberu papiera do školy. Ja by som do tej letákovej siete šla. Za skúšku nič nedáš. Však po určitom čase uvidíš, či sa vyslovene tie akciové položky lepšie predávajú.
ja tiež letáky zbieram na zber papiera a mnohé mi chodia do mobilu, mám appky z TESCO, COOP, LIDL ... odtiaľ letáky domov neberiem a bývame tak, že do schránky nám nenosia.
Ja nakupujem v akciách a mne tie letáky nevadia v tom zmysle, že ja som na čítanie vždy mala radšej niečo, čo držím v rukách a listujem, než to pozerám na nete, pretože mi to príde osobnejšie ( a papier pálime v peci v rod. dome, takže to má dvojaké využitie) A nakupujem v akciách značky a produkty, ktoré mám overené a niekedy aj do zásoby ak je naozaj dobrá cena...Vždy si raz za týždeň/ 2 týždne pozriem aké sú kde akcie, ceny a pod. a spravím si zoznam, čo nám chýba, resp. sa čochvíľa minie, a čo sa kde sa oplatí a podľa toho ideme na väčší nákup...
Nie, letaky nesledujem a dost ma otravuju. Akcie ako kedy. Chodim do DM na drogeriu, a tam ked vidim, zd na nieco je zaujimava akcia, tak kupim do zasoby (tablety, cistice). Inak kupujem podla potreby. Mensia drogeria bude mat zrejme svojich pravidelnych zakaznikov ako jednopredajnova (nie siet obchodov), takze ja by som skor oslovovala tych - plagat priamo v oredajnj o chystanych akciach, akcie priamo do mailu alebo fb stranka
@leto79 Co sa tyka drogerie, tak mame svoje osvedcene a oblubene produkty, ktore nakupujeme podla potreby. Ak je prave na danu vec akcia, tak mozno kupim 1-2 kusy, ale nesledujem to vopred na letakoch. To, ze podobny produkt inej znacky je v akcii ma nezaujima, kupujem ten "svoj".
Pri potravinach tiez nesledujem vopred, ale napr. zeleninu kupujem podla sezonnosti a aktualnej ceny.
Dakujem baby za uprimnost, ani ja nevidim na akciách nic zle, len skumam ci si tym v predaji mozem pomoct a podla odpovedi to vyzera ze ano, ze akcie su dost velke tahaky
sú to ťaháky, ale neviem v akom smere, osobne čo sa týka drogérie, tak to vôbec neriešim ani letáky nepozerám, keď ide o potraviny a tak, to áno to letáky pozerám, ale drogériu nie, isté veci už mám vyskúšané a kupujem keď potrebujem bez ohľadu na cenu 😉
Nakupujem podla letakov.. drogerka sa nepokazi a tak kupujem ked je na to akcia.. zvacsa overene znacky..ale musim povedat ze niekedy ma ten letak aj pritiahne do obchodu. 🤔
My tak isto nakupujeme v akciach, dost sa tym usetri, a kupim si aj do zasoby. Mame overene znacky ktore kupujeme, ale nebranime sa vyskusat aj nieco nove a obmenit to, ci uz ide o potraviny, drogériu alebo cistiace prostriedky. A mam radsej ked si letak prelistujem 😉 neprekážajú mi letáky
takhle nakupujeme skoro stále
Skor ma zaujme kvalitny tovar(v bio-eko kvalite), nez cena. Mam svoje overene znacky(ci uz sa jedna o drogeriu alebo potraviny), a budem ich kupovat vzdy, ci uz je cena nizsia alebo vyssia. Radsej kupim eko tablety do umyvacky za 10 eur ako chemicky koktejl za 3 eura