Boli ste niekto v kúpeľoch teraz počas pandémie? Ako to prebieha keď sú obmedzenia? Podeľte sa prosím so skúsenosťami atď.
ja pracujem v kúpeľoch a fungujeme s určitými obmedzeniami, ale sme otvorení
@tatiana1329 Ďakujem za info 😊, ja som niekde čítala že musia byť na izbe samostatne a len procedúry a že je to také "smutné"
@palcovicova Áno viem, že sú kúpele otvorené, len som myslela tak, že ako to je keď sú aj prevádzky zatvorené, že či v tých kúpeľných hoteloch všetko funguje 😊
@kagobl tak fungujú procedúry, ubytovanie po jednom na izbách, zatvorené wellnes, fitness, reštaurácie, no je to také o ničom
@palcovicova To vážne? Och veď toho sa obávam, že tak človek ide na veľa dní a bude to také smutné
@kagobl no zatiaľ áno, uvidíme čo a ako bude pred veľkou nocou
@kagobl moji rodicia isli teraz v utorok 🙂 museli mat 48 hod test, dnes ich znovu testovali. Ale to vsetko tam kde su, nikde nemuseli chodit. Procedury maju od bazenu, masazi, injekcii, .... . Musia nosit respirator, na obed, maju svoj stol ktory bude ich celu dobu. Aj ked su obmedzenia, nestazuju sa. Vsetko chvalia 🙂 personal je tam uzasny. Na izbach, kto nie je s clenom rodiny (manzelia napr), je ubytovany sam. Super je to, ze nemusia dlho cakat na procedury a zoberu ich aj skor 🙂
@kagobl ano je na izbe sama, chodi na jedlo a na procedury ale aka je tam atmosfera, ci je tam taka "smutna" ako si pisala to neviem.
@lenuska0075 Tak to je super keď sú tam spolu 😊
@tatiana1329 Dúfam že to bude fajn a že tie moje obavy sú len zbytočné 😊
Znama je tam teraz. Prisla, urobili jej test (zaplatila zan 15€) a funguju normalne.