Idete niekto (alebo ste boli) do kúpeľov teraz počas pandémie, ?

kagobl
11. mar 2021

Boli ste niekto v kúpeľoch teraz počas pandémie? Ako to prebieha keď sú obmedzenia? Podeľte sa prosím so skúsenosťami atď.

tatiana1329
11. mar 2021

Znama je tam teraz. Prisla, urobili jej test (zaplatila zan 15€) a funguju normalne.

palcovicova
11. mar 2021

ja pracujem v kúpeľoch a fungujeme s určitými obmedzeniami, ale sme otvorení

kagobl
autor
11. mar 2021

@tatiana1329 Ďakujem za info 😊, ja som niekde čítala že musia byť na izbe samostatne a len procedúry a že je to také "smutné"

kagobl
autor
11. mar 2021

@palcovicova Áno viem, že sú kúpele otvorené, len som myslela tak, že ako to je keď sú aj prevádzky zatvorené, že či v tých kúpeľných hoteloch všetko funguje 😊

palcovicova
11. mar 2021

@kagobl tak fungujú procedúry, ubytovanie po jednom na izbách, zatvorené wellnes, fitness, reštaurácie, no je to také o ničom

kagobl
autor
11. mar 2021

@palcovicova To vážne? Och veď toho sa obávam, že tak človek ide na veľa dní a bude to také smutné

palcovicova
11. mar 2021

@kagobl no zatiaľ áno, uvidíme čo a ako bude pred veľkou nocou

lenuska0075
11. mar 2021

@kagobl moji rodicia isli teraz v utorok 🙂 museli mat 48 hod test, dnes ich znovu testovali. Ale to vsetko tam kde su, nikde nemuseli chodit. Procedury maju od bazenu, masazi, injekcii, .... . Musia nosit respirator, na obed, maju svoj stol ktory bude ich celu dobu. Aj ked su obmedzenia, nestazuju sa. Vsetko chvalia 🙂 personal je tam uzasny. Na izbach, kto nie je s clenom rodiny (manzelia napr), je ubytovany sam. Super je to, ze nemusia dlho cakat na procedury a zoberu ich aj skor 🙂

tatiana1329
11. mar 2021

@kagobl ano je na izbe sama, chodi na jedlo a na procedury ale aka je tam atmosfera, ci je tam taka "smutna" ako si pisala to neviem.

kagobl
autor
12. mar 2021

@lenuska0075 Tak to je super keď sú tam spolu 😊

kagobl
autor
12. mar 2021

@tatiana1329 Dúfam že to bude fajn a že tie moje obavy sú len zbytočné 😊

ukulela
12. mar 2021

@kagobl no zabaviť sa teraz nezbavíš. Žiadny kultúrny program ani spoločenské posedenia ani kaviarne tam otvorené nie sú. Takže izba, procedura, jedáleň a maximálne prechadzka

kagobl
autor
14. mar 2021

@ukulela Veď práve ☹