Ahojte, prosím Vás neviete akým spôsobom a ci je možné vycestovať mimo okres?ideme po psíka, už sme to odkladali ale už naozaj treba ísť po neho.
Ďakujem za rozumne odpovede.
@katwenka ahoj , známeho o 20:05 stopli na pumpách a dali mu 60€ pokutu , druhý volal na úrady či môže ísť po auto do druhého okresu a to zamietli že hliadka im ma právo dať pokutu keďže auto vo vynimkach nie je . A keby im povieš o psíkovi že treba ísť po psíka tak dostaneš pokutu tiež keďže to neni tvoja praca ani nič podobne ;)
A ked idem na miesto trvalého pobytu? Som v podnájme v BA...ale ukončila som PP a potrebujem ísť na úrad a poriesit si doma veci.
povedzte, ze idete na Maldivy, to je povolene, mimo okres bohuzial nie
@gabriela1692 to neviem, tiez zijem v BA, ale TP mam inde a potrebovala by som si ist tam nieco vybavit, ak nieco zistis, prosim
daj vediet
Starostlivosť o zvieratá vo vynimkach je ak máte zmluvu o kúpe poviete že psíka si musíte prebrať lebo majiteľ sa on už nemôže dlhšie starať. A prinajhoršom nech sa tou pokutou zadrhnu nedajme sa vydierať
Tiež si myslím, že keď majiteľ napíše dátum a miesto, kde si psíka preberiete, bude to o. k. Je to ako by som išla pre "tovar" na výdajne miesto.
@katwenka cestu v nevyhnutnom rozsahu na účel obstarania nevyhnutných životných
potrieb (najmä nákup alebo zaobstaranie potravín, liekov a zdravotníckych
prostriedkov a pomôcok, hygienického tovaru, drogériového tovaru, krmív
a ďalších potrieb pre zvieratá, zabezpečenie starostlivosti o deti,
zabezpečenie starostlivosti o domáce zvieratá, doplnenie pohonných hmôt)
do najbližšej maloobchodnej predajne/prevádzky alebo obdobného miesta
od miesta bydliska a cestu späť,
4. cestu do čistiarne odevov, na kúpu novín a tlačovín, do očnej optiky,
@katwenka Ano vieme, je to mozne len na vynimky. "Cesta po psika" vo vynimkach nie je.