Dobrý deň divná otázka ale taktiež niekomu nejde pokec ? Ako mobilná aplikácia tak aj internetová ? Chcem len vedieť či mám niečo s mobilom ale nie vďaka. ;)
@arcticcode ja mám pokec iba na e-mail keďže mám na neho registráciu FB ;) netreba sa hneď smiať....
@arcticcode hej existuje, a dokonca dobre zaraba 🙄
@andulka8888 nejde pokec, ani ziadne ine azet weby. Cize ani aktuality, najmama, diva, sport. Sk,..
Ja pokec nemam ale je to azet a viem, ze azet nejde ani akuality, cele to ma nejaky vypadok. Chcela som si tam ist precitat nejake clanky a nejde to. Hadam im to nabehne dnes zase
Ako nechápem prečo by niekto nemohol mať aj v tejto dobe pokec? Ja ho mám tiež a chodia mi tam všetky maily... A hej hapruje to nejak, nedá sa mi tam prihlásiť
@gertrudka222 Maily ti nechodia na pokec, ale na azet. Mať a chodiť dnes na pokec, to je jak mať a chodiť na ICQ :D
@arcticcode ty o sebe hovoris, ze si itckar, ze? Pokec je stale jedina a najuspesnejsia zoznamovacia platforma na slovensku, milanovi dubcovi stale zaraba velke prachy. Skus si tipnut, kolko developerov na pokeci robi. Cize nechapem, co ti je na to smiesne.
@arcticcode mať a chodiť dnes na pokec, to je presne ako mať a chodiť vykecávať na MK😁
@queen_mary Ja viem koľkí robia v azete, aj pár bývalých kolegov tam robí. Nesťažujú sa, skôr naopak. Len mi to proste príde fest old school. Ako keby si používala internet explorer. Sory no. Nemožem si pomôcť.
@denae Hejže :D
@arcticcode nestazuju? Tak to si bud vymyslas, alebo su tma kratko.
@katkati neprofituju. Profituju z pluska, ktote si ludia platia.
@queen_mary Áno, ale Plusko si platia ľudia, ktorých tie uchylné kecy zaujímajú.
To ešte niekto chodí na pokec?? Umriem, ja som tam nebola už dobrých 10 rokov.
Kolko premudrelych nazorov na ktore sa autor vobec nepytal. Ma pokec poruchu ci nema.....tot otazka. Kazdeho osobna vec ci pokec uziva alebo neuziva....to iste s fcb, mk, atd...
@hadecka39 vsak hovorim
@andulka8888 To si robiš kozy, že fakt dnes ešte existuje pokec a že tam fakt aj dakto chodi? :D
Ale inak nejde ani mne, takže majú dačo so serverom