Ide v dnešnej dobe predaj vecí cez bazár?

14. feb 2022

Ahojte
Ide vôbec v dnešnej dobe predaj veci cez bazár?
Mam v ponuke na predaj detske veci veľa a nikto nič.
Nemyslím si ze pýtam za veci veľa 🥺
Aj keď sa mi mamičky ozvu, žeby mali záujem. Príde deň D a zdubkaju alebo sa neozývaju viac.
Nechcem tie veci len tak hodiť do koša a zas ich nechcem skladovať 🥴
Kde ich ešte ponúknuť na inzerát okrem MK a FB, a bazosi.
Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucik194
14. feb 2022

ja tu uz nepredavam nic, resp predávam len v aukcnych skupinach od 1eura, proste len sa toho zbavit, aby to niekomu este poslúžilo a neslo to zbytocne na skladku ,
proste za 1-2 eura, neriesim .... len pre dobry pocit

drahe veci predavame cez facebook (lyze, korcule)

muminka27
14. feb 2022

Tiez to je bieda, nenakupujem vela len z toho dovodu, ze sa toho da tazko zbavit. Predavam len veci v top stave a napr. Manduca, co stala cez 100 eur, tak ju clovek nevie predat ani za 45 eur a su to veci co boli par krat pouzite... a rada zas kupim tu na bazariku lepsiu vec v top stave ako nove, ale lacne... nieco som popredala aj na Marketplace

autor
14. feb 2022

Ja ponúkam veci tu, na Fb a aj na bazosi.
Ponúkam veci teda mega veľký balík pre bábätko od narodenia až po cca 3 roky (dievčatko) tých veci je plno (znaciek asi všetkých 🙄) naozaj nechcem zato veľa.
Chcem len potom za peniazky zas niečo kúpiť deťom. Ja tiež nakupujem ci tu, alebo na fb, teda aj cez bazariky.
Mna len hnevá že už sme dohodnutí s kupujúcim, všetko pripravené a bud sa neozve vôbec alebo v hodine dvanástej začne písat a vyhovárať sa.

lindusss2016
14. feb 2022

Tiez nepredavam, veci v top stave darujem a co je obnosene, hadzem do tych zbernych kontajnerov. Nestoji mi ta namaha a najma skladovanie za tych par susnov

euka210
14. feb 2022

Slabo to ide...ked bol lockdown zrazu aj par veci slo 😁

fadama
14. feb 2022

tiež mi to nejde. predávam po synovi rifle, ako nové za par eur a nič 🤣🤣🤣

tindal82
14. feb 2022

@fadama píše vam na vašom bazariku ze mate 0 inzerátov,tak mozno preto. 😀

fadama
14. feb 2022

@tindal82 🤣🤣🤣 nepredávam tu na mk 🤣🤣🤣🤣

gabika128
14. feb 2022

Predávam a veru sa mi darí väčšinou predať. Veci čo sa nepredávajú tak znižujem cenu alebo darujem. Veľa urobia pekne fotky na inzeráte, takže si dávam záležať ako to vyzerá. Nesnažím sa na tom zarobiť a veci ktoré predávam sú vždy v super stave. Balíky oblečenia sa jednoducho predávajú zle, každý má iný vkus a páči sa mu napríklad iba niečo z vecí. Vždy si vytriedim čo je na predaj a čo už darujem (aj darované veci sú vždy iba v dobrom stave).
Čo sa týka kupujúcich. Čo dodať 😂 proste ľudia sú rôzny. Ani nechcem počítať koľko krát mi už neodpisali, nezavolali a neprišli v daný deň. Najviac sa mi to stáva pri veciach ktoré darujem a preto si občas za tieto veci pýtam aspoň symbolickú čiastku alebo balík vlhčených obruskov.
Je to mravenčia práca a niekedy si hovorím že to za tých pár korún ani nestojí. Ale korunka ku korunke.....

katym555
14. feb 2022

Urcite ano.. Ja som vzdy s prehladom predala vsetko. Teraz som vytriedila jarne /letne v piatok som dala na predaj a dnes som niesla na postu 20 balikov. Zostalo mi minimum. Malej som uz vo vypredajoch zacala skreckovat jar/leto a za predaj pokryjem dalsiu sezonu az do jesene. Takze v podstate len tocim penaize za oblecenie. Nerobim obrovske baliky veci, max zladene nohavice tricko(body) ciapka/ klobucik. Ale teda predaj na FB. Na MK len premeriavam fotim zprava zlava na poziadanie meram vsetky strany a potom ani bu ani mu 🙈🙉

janikk54
15. feb 2022

To sa aj mne bezne stava, ze mi napisu ze maju zaujem a potom sa bud ani neozvu alebo ja neviem co sa deje. Ako jasne, clovek natrafi aj na normalnych ludi ktori aj normalne komunikuju.

derdia
15. feb 2022

Ahoj ano ide, ale mamicky su bohate. Takze ak kupis Newbie body za 30 eur a predas za 15 take si kupia😄👍alebo Gant zimny overal...atd.

akbara77
15. feb 2022

Z toho mi vyplýva, že sa máme veľmi dobre! Darmo tu všetci vyplakavaju ako sa mame zle,nemáme.Veci po 1 dieťati už nemáte ani Komu darovať, každý si radšej kúpi.Tolko môj pohľad.

fadama
15. feb 2022

@akbara77 tak nie každý chce použité veci aj keď sú v dobrom stave. 🤷‍♀️😀

akbara77
15. feb 2022

@fadama však píšem,že sa mame veľmi dobre.

gabika128
15. feb 2022

@akbara77 aj ja to tak vidím. A ten čo má menej peniazkov tak si vie zohnať cez bazár aj oveľa lacnejšie alebo zadarmo. Nám nechýba a aj tak rada kúpim aj z bazáru veci, aj tak je táto planéta zahltena.

jaroe
15. feb 2022

@akbara77 ale nezovseobecnuj, nie každý si radšej kúpi. Veľa ľudí odmieta podporovať handrovy priemysel...

poleva
15. feb 2022

Mne ano...kazdy tyzden som na poste 🙂

dannieja
15. feb 2022

Všetko som bez problémov predala za dobrú cenu, či už tu alebo na FB. Úplne v pohode, akurát dva kočíky skoro zadarmo teraz nie a nie predať. 😅 Často aj darujem, mne darujú, na MO nájdem všetko a takýto kolobeh sa mi páči. Peniaze nám nechýbajú, ale nové nekupujem nič. Prírodu máme len jednu.