Prosím nejaká mamička, ktorá sa rozumie do značky kabeliek a vedela by podľa fotografií určiť, či sa jedná o originál alebo fake kabelku? táto je značka DKNY. Ja som ju zdedila po tete, žiaľ bez kartičiek aj všetkého. Rada by som ju predala, lebo nie je podľa môjho gusta, tak by som rada vedela, či je to originál alebo len dobrá napodobenina. Pozerala som fotky na internete a zdá sa mi tak istá, ale predsa detaily tam veľmi nie sú nafotené. ďakujem
Ja mam dolce kabelku a dnu je kozeny stitok s dg inicialami aj ze made in italy cize niekde musi byt na kabelke nejaky znak inak dnes je niektore fejky tazko rozoznat
Nemas moznost opytat sa v predajni kde predavaju originaly? aby si zistila co to ma vsetko mat a podla toho by si vedela urcit aj ty ci ide o original alebo nie.Ale ja co mam skusenost tak z druhej ruky kupuju kabelky skor baby co si nemozu dovolit nove cize aj keby bola original tak podla mna to nebudes mat zaplatene ako original ☹
aj tak nebudes moc dat vysoku cenu na tuto kabelku kedze je uz z druhej ruky, takze nejako by som asi ani neriesila ci je prava alebo nie.
Už som ju dala na predaj za 25€, snáď niekoho poteší 🙂