Ide o bezpečnú jazdu

nikolas444
23. jún 2023

Chcel som vás opítat ...cca už rok vlastným auto a vodičský a ešte stále mám taký problém ked chcem radiť späť dajme tomu zo štvorky do trojki alebo do dvojky alebo hociako ale späť tak zdohne mi auto , nie stále ale esťe to sa stáva , kedy viem kedy mám spät bezpečne a plynulo zaradiť späť , za odpovede dakujem.

nykkushka
23. jún 2023

Nie sú toto veci, ktoré si sa mal naučiť v autoškole?

janai1
23. jún 2023

@nikolas444 treba sa riadiť otáčkami motora

nikolas444
autor
23. jún 2023

@nykkushka pekne som pítal na otazku s otazkou neodpovedáme , slušne som pítal očakávám taký istý postup , keď nedokážes komunikovať ako človek radšej nedrž kontakt žiadným človekom , Ďakujem za pochopenie!

nikolas444
autor
23. jún 2023

@janai1 ďakujem , tak dajme tomu keď na 4-ke mám otáčkomer na 2-ke tak ked riadým späť do trojký vyskočí mi na 3-ku na otáčkomer , takto mám pochopiť?

neson123
23. jún 2023

Divne ze ked podriadujes tak ti zdochne, vtedy praveze otacky stupnu a podla mna je nemozne aby auto zdochlo a to aj keby si rychlo pustil spojku..ci co jazdis bez plynu?Nechapem akoze

klarissa25
23. jún 2023

môj ty boh, to sa nedá čítať, otazka tak trochu mimo, už si si našiel pracu ?

pribinak
23. jún 2023

Kriste…..strasna gramatika

Veď si trosku pribrzdí, aby si nemal vysoké otáčky a potom podrad nižšie

nikolas444
autor
23. jún 2023

@klarissa25 keď sa nedá čitať načo čítáš si nejaký upír a musiš provokať ludi keď niekto má otázku alebo potrebuje pomoc , a hej našiel ... Nauč sa vedomi komunikovať a správať...

nikolas444
autor
23. jún 2023

@pribinak ospravedlnujem za gramatiku (autocorect) ...
Ďakujem za odpoved a pomoc..

lilope
23. jún 2023

@nikolas444 neviem ako sa to dá, že keď ideš povedzme 50 km/h a radíš zo 4 na 3, aby zdochol motor, asi si čarodejník, lebo podľa mňa sa to nedá. A tiež nerozumiem ako si prešiel otázkami na testoch v autoškole, niektoré sú riadne záludné a jedno slovo mení význam celej vety a teda aj určenie správnej odpovede je ťažšie.

riyadh
23. jún 2023

@nikolas444 automat

babulkomale
23. jún 2023

@nikolas444 si si istý, že vlastníš skutočný vodičský preukaz? Ako si si prečítal otázky a odpovedal na ne? 🤔

stellarstar
23. jún 2023

@nikolas444 nejak si moc nepríjemný a arogantný

klarissa25
23. jún 2023

@nikolas444 no vzhladom na to ako sa vyjadruješ sa ani nečudujem že si mal problém najsť si pracu, treba sa vedieť spravať trochu...

janai1
23. jún 2023

@nikolas444 no ved čím nižší stupeň, tym vyššie otáčky pri rovnakej rýchlosti. Skôr nechápem prečo pri otáčkach 2000 chceš podraďovať.
Inak nie je fyzicky možné aby ti to zdochlo keď podradíš zo 4 na 3

nika23t
23. jún 2023

@nikolas444 radšej si zaplať ešte pár jázd s inštruktorom, aby videl, kde robíš chybu a ako to máš napraviť skôr, ako spôsobís nejakú nehodu na ceste. Určite Ti najlepšie poradí ten, kto bude vidieť, ako jazdis.

viestta
23. jún 2023

@nikolas444 autocorrect by ti opravil opitat sa na opYtat 😉
Kup si kondicne jazdy a skusaj j instruktorom. Alebo najdi kamarata co si sadne vedla teba a bude ti "diktovat". Pri preradzovani treba lahke nohy na plyne a spojke, musis to len natrenovat

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
puklica13
23. jún 2023

@nikolas444 rozmyslam aky autocorrect opravi opytat na opitat...😱
Odpoved: bud nevies radit rychlosti a mal by si sa vratit do autoskoly, alebo mas poruchu a najlepsie ti poradia v servise

nikpa
23. jún 2023

@nikolas444 zaplať si aspoň jednu kondičnu jazdu, trvá cca 2hod a nie je to žiadna extra palka. Za ten čas si ujasni a vyskúšaj s inštruktorom všetko čo potrebujes vedieť. Lebo táto tvoja otázka je nemožná v praxi aby sa stala. Ani teoreticky ani prakticky neviem o čom píšeš 🤷😄

euka210
23. jún 2023

@nikolas444 ked podradis pri vysokej rychlosti, tak auto nahle poskoci, ale nema co zdochnut...to len pri rozjazde sa stava.
Zaklad je 40-60-80km/h-...pri cca tychto rychlostiach radis na 3-4-5 stupen a je jedno, ci radis vyssie ci nizsie. Rozdiel moze byt este benzin ci nafta...naftaky znesu nizsie otacky, tak sa preradzuje na 30-50-70...3-4-5 stupen

daniela1911
23. jún 2023

Z toho čo opisuješ, sa mi skôr zdá, že zle radíš, možno si myslíš, že dáš 3ku, ale dáš 5, a to by vysvetľovalo, že ti auto skape. Lebo mat 4ku s dvoma tisíckami je Ok, ale na 5ku je to malo a zvlášť pri benzíne, napr….

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
letfenixa
24. jún 2023

@viestta je to také pekne, že na autocorrect sa vytvárajú vždy ti, ktorých autocorrect to už dávno vzdal.

nikolas444
autor
24. jún 2023

@euka210 dakujem krasne

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babulkomale
24. jún 2023

@nikpa ani vizualne a to mam tri vodicaky 😃

stellarstar
24. jún 2023

@nikolas444 to na foto si ty alebo stiahnuté z netu?

ma77
24. jún 2023

Kup si automat a nebudeš mat problem s prehadzovanim rychlosti alebo kondične jazdy