Cez leto sme navštívili neaké kupaliska a aquaparky v Česku a Poľsku a všimla som si ze dosť dievčat sa kúpalo v 3/4 leginach alebo klasických kratasoch a aj dosť ľudí v tričku aj keď bolo vonku pod mrakom a nikto z plavčíkov to neriesil
Neviem ci je to teraz neaka móda alebo neaky vystrelok ale asi po hygienickej stránke ti nie je nič moc.
Niektoré baby majú po holení nepekne okolie bikín a tak preferujú šortky na kúpanie
Nevidím na tom nič zle
a o kolko percent su plavky hygienickejsie ?
Mne skor vadia smradlavi ludia, ktori sa pred vstupom do bazena ani neosprchuju.
"nejake", nie neake. A v com je oprate tricko nehygienickejsie ako plavky?
Myslis, ze v tom obleceni prisli a hodili sa do vody?
@0silvia0 vieš čo? Ani by som sa nečudovala, už som videla sa tak kúpať našich rómskych spoluobčanov-v tom,v com prisli.🤮
chalani bezne chodia v sortkach a skacu rovno do vody .. dokonca som vcera zensku videla v spodnom pradle-podprsenka spodok a tvarila sa ze su to plavky ,.. hygiena na verejnych kupaliskach nikdy nebola a nebude na ludi abudu chodit a budu zit ... hold jedine ze by si si sukromne vybudovala
@stanulienkat 2v1... Okupes sa i operies 😁😁😁
Ja radsej nad hygienou kupajuich sa nepremyslam, lebo by som do vody nevliezla.Ked vidim ludi aj mladych s mykozou a spinou za nechtami je mi zle
@stanulienkat vsetko je mozne, preto som na kupalisku nebola uz ani nepamatam...
pred asi 5 rokmi sme boli v Turč. Tepliciach - Aquapark, prišla tam partia cigánov . Obézny cigán asi 200 kg sa kúpal v kraťasoch v ktorých prišiel a dámy v blúzkach . ako bonus bol že si išli kúpiť zmrzliny a tie konzumovali v bazéne. Obézny cigán mal jednu zmrzlinu v jednej ruke, druhú v druhej...
Čumeli sme všetci ....
Odkedy sa nás plavčík na kúpalisku spýtal či sme nevideli hovno, lebo kým si šiel po sieťku ho stratil, som na verejnom kúpalisku nebola a ani tam už neplánujem ísť.
Treba bazén na dvore a je po probléme... Ja by som do bazéna na kúpalisku nevliezla... FUJ, keď si predstavím, všetok ten moc, sople, pot atď. je mi zle
Naši nosia UV tričká do vody (možno také nepoznáš), chráni ich to pred spálením od slnka