HuncaLife - ponuka registrácie

mirkaapatrik
3. nov 2017

- Bud medzi prvými v SR, ČR a HU !!!
- Je to tu ! Huncalife novinka na trhu
- Nákup so zľavou 28% a registrácia je zdarma.
- štartujeme 25.10. 2017 !!!
- Možnosť budovať si svoj team a zarábať aj z jeho obratu od: 4% do: 24%
- Neváhaj a pod to skusiť.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma.

deti95060810
3. nov 2017

@mirkaapatrik žena moja, aj tomu veríš čo tu píšeš? Samé klamstvá a hlúposti....😀😀😀

pribinak
3. nov 2017

Ďalšia pyramída

moonlight1210
3. nov 2017

@mirkaapatrik a hadam uz aj odstartovali, ci?

tinka1833
4. nov 2017

@moonlight1210 zatial sa robí pred registrácia, ja som sa zaregistrovala, samozrejme som si o kvalite výrobkov a celkovo o firme preštudovala. Takže doma v Turecku majú až 35% podiel predaja , čo sa tíka kozmetiky. Zloženie kozmetiky je prírodné a majú široký sortiment. A nie je to pyramída, jedná sa o MLM , čo je rozdiel. Tu nič nevkladáš, nemáš povinné nákupy. Ak si chceš privyrobiť predávaš, alebo si buduješ svoj tím- svoju sieť. A ak chceš ušetriť tak si nakupuješ so zlavou 38% táto zlava platí aj na tovar, ktorý dajú do akcie . Dokonca o HuncaLife píše wikipedia, takže má meno. Ak má niekto záujem o viac info. napíšte 🙂

sadika
4. nov 2017

@tinka1833 cize klasicka pyramida. Nic nove, na kazdom rohu nejaka avon lady, oriflame,herbalife, mary kay...toto mozno bolo cool tak v 90.rokoch. Teraz sa na to necha nahovorit zufalec co si mysli ze zbohatne tym ze ostatni na neho budu robit - jeho akoze tim 😃😃😃😃

tinka1833
4. nov 2017

@sadika myslím , že pyramída je o niečom inom 🙂 ujo google vysvetlí ..... ak si myslíte že ked zaregistrujete nejakých ludí a budete mať zarobené ste na omyle. Treba si prečítať MLM každej spoločnosti . A písala som, že registrácia je nezávazná, čiže nikde nie je napísané, že musíš predáva, že musíš mať tržbu, že musíš registrovať. Jednoducho si kupuješ kvalitnú kozmetiku so zlavou . Ale ak je niekomu lepšie preplácať v reťazcoch ok. Treba si prečítať aj zloženie, oooo tak preferovaný, reklamovaný sudocrem OMG 😖
kvalitu AVON,ORIFLAME a .... nekomentujem 😀

moonlight1210
5. nov 2017

@tinka1833 ale ako tvoj konecny spotrebitel (lebo tak

moonlight1210
5. nov 2017

ych potrebujes), zas len dostanem maloobchodnu cenu z katalogu. Inak nezarobis (mozno znamym das nejaku zlavu oproti katalogovej cene, no nemozes kazdemu, lebo sa zacnu pytat, kolko vlastne platia navyse, ked sa tebe oplati davat zlavy voci katalogu).
Takze ak sa nerigustrujem ako nakupca/predajca, rozdiel nevidim.

O tomto mi teraz hovoris, ze som ovca, co preplaca? Ze sa neregistrujem ako predajca?

Navyse i tymto sa zachvilu presyti trh (ako vyrobkami, tak predajcami. V dnesnej dobe velmi rychlo).
Dalej - Jednemu zakaznikovi to bude robit dobre, druhy nebude vidiet ziadnu zmenu a vysledky, treti povie, ze mu to dokonca skodilo (myslim ich vyrobky). Neexistuje kozmetika, co by kazdemu pomahala.
Zas to bude ako o avon, oriflame, ...

Ku kvalite- Nic cisto prirodne nema dlhu trvanlivost (zial). Ak maju ich vyrobky trvanlivost aspon rok (a viac), je v tom uz aj chemia.
Mozeme polemizocat v akom percente.
Ale zas ako avon, oriflame, ...

No a co mi ty hovoris, tak vlastne hunca "navrhuje" (tvojimi slovami), nech sa vsetci registruju ako predajcovia, nemusia kupovat, staci 2 vyrobky za par mesiacov do osobnej spotreby, ale zlava bude stale rovnaka.
Takze ako spotrebitel uz viem, ze dostavam pekne predrazeny vyrobok (ak sa hunce toto oplati).
Alebo sa mi oplati regustrovat ako kvazi-predajca, (ktory uz vie, ze bude kupovat len sebe). Len preto, aby som sa vyhla vyssim cenam od tych, co to chcu predavat dalej. Co ich ale vopred dost znevyhodnuje.

A ak toto nefunguje a zlava sa teda viaze na napr na financny objem objednavky (alebo frekvenciu a objem objednavok), tak pokial nemam vyssi predaj, ako nakupca pre osobnu spotrebu nemam voci konecnemu spotrebitelovi ziadnu extra vyhodu (zisk). Nepredavat mi teda neda vyhody. Musim predavat, ak ich chcem mat.
Takze registrovat sa neoplati, ak nechcem zaroven predavat. Ziadne vyhody.

Takze tou propagaciou bud jemne zavadzas, alebo dokonca dopredu poskodzujes buducich predajcov.

tinka1833
5. nov 2017

@moonlight1210 vieš ja som reagovala na koment , v ktorom sa píše, že sa jedná o pyramídu .
A snažila som sa vysvetliť, čo ponúka registrácia, tak ako to bolo povedané, vysvetlené mne 🙂 .... čo sa týka poškodzovania, myslím že najme škodia predajcovia, ktorí predavajú tovar lacnejšie ako je aktuálna cena v katalógu.