Hudobný nástroj na I

julkaaa1
11. nov 2024

Ahojte existuje niejaky hudobny nastroj na písmeno I ? Dcera potrebuje do školy prešla som snáď celý net a nič som nenasla dakujem

akinom4
11. nov 2024

@julkaaa1 lutna

hsara99
11. nov 2024

Idiofon

oceanahory
11. nov 2024

@julkaaa1 Igil 🙂

hsara99
11. nov 2024

Počkaj, i či l? 🤣

julkaaa1
autor
11. nov 2024

Na i ...🙂 ďakujem píšeme

hsara99
11. nov 2024

Tak aj lesný roh napríklad 🙂 aby aj vedela, čo píše

thirstymonk
11. nov 2024

I husle, i harfa, i klavir :D

julkaaa1
autor
11. nov 2024

Haha ďakujem pekne napísali sme už

miskajerry
11. nov 2024

@julkaaa1 a čo to bolo?

kacena4
11. nov 2024

milujem ked deti dostanu ulohu a rodicia sa ju snazia vyriesit...

dahra
11. nov 2024

irska flauta, ibo bubon

fairyy
11. nov 2024

@kacena4 a este lepsie su tie ulohy, kde ani cela rodina, kamarati ani susedia nevedia vyriesit ulohu 😅 a dieta posielam potom, ze chod do skoly, nech ti da aj za 5 🤣

julkaaa1
autor
11. nov 2024

@fairyy haha to poznám ale zatiaľ sme si vždy poradili ale dakedy je to tak 🤣🤣

viestta
11. nov 2024

@fairyy alebo najdi na internete niekolko zaujimavosti o Marii Terezi. Co by na cisarovnej mohlo asi tak zaujat stvrtaka? Este, ze zaviedla "poziarne hliadky" a ja som si spomenula. Pol hodiny sme googla trapili az sme to nasli na nejakej ceskej stranke, pretoze vznik katastra by som tazko stvrtakovi vysvetlovala...

fairyy
12. nov 2024

@viestta
@julkaaa1 oh tuto ulohu si pamatam s Mariou, vtedy pomohol moj stary otec a povedal, ze jeho najviac zaujalo, ze vzdy nieco zaviedla, ale neskontrolovala, ci sa aj zaviedlo 😂 ako napriklad skoly a pritom ani jeho otec do skoly nechodil, pretoze najblizsia bola 32km a na povoze by to nestihli deti... ale najradsej spominam na ulohu z minuleho roka - ucitelka "nam" dala za ulohu vyhladat legendu o Kosiciach, ktora nie je vseobecne znama, teda nemame pouzit ziadne legenedy z prvych 3och stran googlu 😃😃 dala nam den a ja som domov prisla az ked zavreli kniznicu...moje dieta utrapene plakalo, hladame vsetci az ja som "nasla" (vymyslela som si celu legendu, ved nema byt znama nie 😃 a vytlacila jej to na A4) a dostala za jedna 😂😂😂

viestta
12. nov 2024

@fairyy ja som taka vdacna za to, ze mama je zhromazdovac encyklopedii, ta ich ma tolko, dokonca aj detske co kupovala nam, takze vlastiveda a prirodoveda este ako tak ide. Som zvedava co nas v dalsich rocnikoch caka. Ked si spomeniem ako sme robili "rozbor" pody a nasli sme tam dazdovku, to bol zazitok... Po napisani ulohy sme museli odniest dazdovku naspat na travnik, "aby neumrela hladom" 😅

simca06022011
12. nov 2024

viete, ja som si napr do vcera myslela, ze viem matematiku a teraz ma z toho normalne depku... dostala dcera ulohu... 😂 tak sa mi to tu teraz zabavne číta... :D