Hudba z mladosti

19. apr 2022

Žienky, 30-40 ročné, ktorou pesničkou sa okamžite prenesiete do detstva / mladosti? Zostavujem si playlist, ďakujem za tipy 😊😉

lamonita
19. apr 2022

Limahal - neverending story

sense
19. apr 2022

Prvé čo ma napadlo 2unlimited - no limit a druha westbam & Dr. Motto sunshine

kitycat
19. apr 2022

Vsetko co pusta online Fun radio 80 a 90te roky... A teda je tu uplne mimo moj repertoar, ale ked tam pustaju Milujem se cim dal vic, tak sa citim tak strasne mimo... Tato doba a hudba ma neba (PS dufam ze Rihanna coskoro porodi, lebo zo cosa deje jie je normalne) 🤣

summersunny94
19. apr 2022

Sash! - Ecuador
Mr.President - Coco Jamboo
La Bouche - Sweet Dreams
Eiffel 65 - Blue (Da Ba Der)
Haddaway - What od love

petulda333
19. apr 2022

La bouche, modern talking, dj bobo, no merci, real mccoy, love message, atd atd

euka210
19. apr 2022

Queen, Team, Elan, Nagy...aj mojim detom sa paci Preco krava nenosi kravatu 😁 , Mandarinka Darinka 😁, Kelly Familly 😊

drakvak
19. apr 2022

Diskotékové hity, ale som už v kategórii 40+ napríklad Dr.Alban - It’s my life, Snap - Rhythm is a dancer, Corona - The rhythm of the night, La Bouche - Be my lover, DJ Bobo - Everybody, Maxx - Get away, Mr.President, Captain Jack, Aqua - Barbie girl, Whigfield - Saturday night, Ace of base… to boli hity prvej polovice 90-tých rokov 😍🔝👌

vikes
19. apr 2022

Modern Talking.

oliviakatka
19. apr 2022

Eiffel 65 - Blue
Milujem ju 🙈❤

sigma510
19. apr 2022

Jejda tých by bolo, ja počúvam prevažne hudbu končiac 90.rokmy. Ale také topky boli slovenské lobby, klasika Coco jumbo, čokoľvek od boney M, ako malá som vyrastala ešte na MC pásmach Petra nagyho, teamu a lojza, dodnes ich tvorbu mam rada, taka hudba už tu nebude.

aileen_mt
19. apr 2022

Avril Lavigne - Sk8er Boi, Shakira -Whenever Wherever :D

oliviakatka
19. apr 2022

Bloodhound gang - the bad touch 👌🏻

drakvak
19. apr 2022

A ešte dodávam, že okrem diskoték sme v 90-tych rokoch frčali na Julovi Viršíkovi a jeho “twenty-five”, nezabudnem ako sme s kamoškami vždy u niektorej v detskej izbe nalepené na rádiu, ešte sme aj nahrávali na kazety, to boli časy, rada na to spomínam, neviem, či ešte niekedy bude nejaký moderátor z rádia taký populárny ako on v tom období ❤️

panelacikova
19. apr 2022

@oliviakatka mne Blue doslova zmenila život 🙂 a pritom som fandila Metallice a Tublatanke 😀

panelacikova
19. apr 2022

@drakvak sú aj teraz super moderátori, o tom niet pochýb... len nám, "starším ročníkom" sa zdal Viršík nenahraditeľný, lebo v období, keď bolo hudby "málo", tak on znel v éteri každú chvíľu 🙂 ja som sa pokúsila (ešte kým žil) odosobniť sa od spomienok z mladosti a reálne som usúdila, že sú aj lepší moderátori v rádiách 🙂 ale bol dobrý, výborný, nech mu je zem ľahká 🙂

pinkgirl
19. apr 2022

Už spomínané a tiež Michael Jackson - albumy Dangerous, History, ďalej Madonna - Erotica.
Z našich IMTSmile - Valec, Muller - Nočná optika
A klasiky ako Nirvana, Metallica, Depeche mode, Halloween, R.E.M., Whitney Huston, George Michael...

oliviakatka
19. apr 2022

@panelacikova tak to si mamina krvna skupina, ma takmer 50 ale ešte vymetá koncerty Tublatanka + Metallica 🤘🏻😆🤘🏻

terina25
19. apr 2022

Zo slovenskych este neboli spomenuti mc erik a barbara,maduar.

terina25
19. apr 2022

Inak super tema 👍

panelacikova
19. apr 2022

@oliviakatka 😀 tak na Metallice som nebola nikdy. jednak financie, jednak nebola som nikdy až taký fanúšik 🙂 na Tublatanke som bola v rámci mestských slávností v meste 🙂 bolo to v mojom meste, zadara a rovnalo sa to naozaj koncertu. takže super 🙂

panelacikova
19. apr 2022

@terina25 oni boli fajn, len škoda, že krátkodobo....

drakvak
19. apr 2022

@panelacikova Áno, ja som ho vnímala ako prvého, ktorý to po revolúcii začal v rádiu robiť inak ako to bolo dovtedy, síce veľa kecal, ale bol taký živý, vtipný, aj tá jeho farba hlasu bola nezameniteľná. Používal vlastné meno bez prezývky a bola to značka, keď mal niekde diskotéku on a Fero Hora, tak tam bolo vždy “narváno”. Z jednej sme išli s kamoškou o štvrtej ráno na bicykloch 7km z blízkej dediny, no nemohli sme si to nechať ujsť a bol to vtedy parádny zážitok pre 16-ročné žaby 😉

slenky
19. apr 2022

Ich je tak vela ze by mi trvalo hodinu ich spisat 😂 ale co mi napada v tejto sekinde su Nsync - Tearing up my heart, Rednex - Spirit of the Hawk a Enigma - Return to innocence

ma77
19. apr 2022

Mam sice viac ku50 ale moje detstvo mi pripomina Elan stužková tu som si puštala jak 10ročna dokola a Olympic slzy tvý mami tu s😉i puštam ešte dnes a ešte Bon Jovi Depeche Mode

oliviakatka
19. apr 2022
petulda333
19. apr 2022

C-block , cc catch... dalsie top.. inak v prahe bude festival 90r. Och hned by som sla

vitriolka
19. apr 2022

moje detstvo = Roxette. Uplne vsetky naspamat. A stale ich milujem..

kakawah
20. apr 2022

Mne sa pacil Peter Muk, a všetko vyššie spomínané. Inak môj 18r.syn počúva hudby, ktorý som ja počúvala, coco jumbo, Michal Jackson...
Že sa mu to pači😉

tncka
20. apr 2022

Kelly Family,N Sync,Backstreet boys🤗