Hudba do iPhone

gabika0825
1. nov 2021

Ahojte baby mám na vás prosbu, tie čo máte iPhone, prosím vás cez čo počúvate hudbu? 😊 lebo ja som to doteraz nejak neriesila, v aute som napr. Mala CD ale už to mám obohraté a nebaví ma počúvať to iste. Chcela by som si niečo pustiť cez mobil, spraviť si playlist aby to išlo bez prerušenia. Keď potrebujem napríklad odpísať alebo niečo, hudba sa vypne alebo aj keď zamknem obrazovku a mobil chcem položiť do kabelky zatiaľ. Platiť sa mi za to moc nechce…nemáte nejakú dobrú app kde sú pesničky z YouTube a hudba hra aj keď sa zamkne obrazovka? Dakujem 🙂))

luciab19
1. nov 2021

iPhone je o tom - platiť…. No čo už spravíš. Platím si normálne

ivaa_
1. nov 2021

Tiež platim spoti

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janai1
1. nov 2021

Spotify... Bud počúvaj reklamy alebo si zaplať, ja platím 30€/rok takže ta to neskrachuje

simona1998
1. nov 2021

@gabika0825 Spotify jednoznačne ! My mame s priateľom Spotify a neplánujeme menit , skúšali sme aj Apple music no to nám nevyhovovalo 🙂

janka_smile
1. nov 2021

@gabika0825 ja som si stiahla plnú verziu spotify len zadarmo... Napíšem vám správu

petamich
1. nov 2021

@gabika0825 ja si platim Deezer 🙂 ale myslim, ze je aj neplatena verzia Spotify alebo si proste cez iTunes uploadni svoju vlastnu hudbu

prispievatel
1. nov 2021

Bez počítača to nepôjde. Proste hudbu čo je v počítači MP3 natiahnem do mobilu a hotovo. Spojím s káblom a myšou pretiahnem pesničky. Len u iphonu je ten rozdiel že do počítača treba nainštalovať program iTunes (ale to je všetko zadarmo) a cez ten sa to tam ťahá. Pri obyčajných tlačidlových telefónoch stačilo len z okna do okna jak keby som to dával na USB klúč. Aj androidové tie staršie tak išli. Ale iphone ide cez ten itunes aj videá aj hudby všetko tam nahádžem z počítača a to si pustím cez prehrávač. Tie onlineové treba platiť a zase keď youtube púšťaš alebo online rádia tak to ťahá dáta. Ja takto viem počúvať aj keď nemám kredit.

diankosik87
9. mar 2022

@prispievatel tam sa to cez itunes neda tak jednoducho ako kedysi. Ja mam tie pesnicky v mobile take sede, nedaju sa pustit. Robil mi to tak aj servisak a tiez to bolo tak na sedo. Neviete mi prosim napisat postup? Lebo ani podla you tubovych videi sa to tak jednoducho neda.

diankosik87
9. mar 2022

@janka_smile mozem poprosit tiez spravu ako sa Vam to podarilo? Dakujem

zoetrop
12. jún 2022

Už asi neaktuálna téma ale keby niekto mal podobný problém vyššie to napísali. Za prvé ak ste v pohybe (napr. jazda autom) tak pokrytie signálom je slabé a tam vám dáta budú vypadávať a sekať takže online prehrávanie určite nie. Dajte si pesničky z PC do telefónu, aj ja normálne cez ten vstavaný prehrávač to pustím, prepojím bluetoothom na autorádio a v aute mi hrá dlhý playlist.