Hudba do auta

anexis
22. máj 2013

ahojte, je to taka tema o inom, ale skusim. verim, ze sa tu najdu mamicky a buduce mamicky, ktore sa zaujimaju o taketo veci. no idem o to, ze som si postahovala pesnicky a chcem ich supnut na usb a pocuvat v aute, lem mam problem taky, ze jedna ide po tichu a pri druhej praskaju bubienky ...ze co s tym, viete mi poradit? pripadne nejake vase oblubene songy rada privitam, hlavne take pri ktorych sa neda zaspat 🙂 dakujem

unavenasom
22. máj 2013

pustit si radio 😀
kazdy ma rad nieco ine ..ja v aute pocuvam detske penicky kedye mat deti v aute alebo ak sama tak si pustim radio

kvetinka211
22. máj 2013

@anexis asi si si postahovala nejake nekvalitne mp3ky ked im tak kolise hlasitost
takze si zozen lepsie, alebo cdcka, alebo to radio ak ti vyhovuje hudba v nom ... okrem dopravnych sprav sa tam zväcsa neda velmi co pocuvat, takze na dlhsiu cestu je fajn vlastna hudba

anexis
autor
22. máj 2013

no radio asi nepojde, kedze to potrebujem na cestu k moru a spat .to viac susti ako hra a neviem ako nekvalitne mp3 mozu byt ak som to stiahla z youtube a prekonvertovala....no nic, ja uz si poradim, dikes

hradnapani
22. máj 2013

@anexis toto riesime pred kazdou dovolenkou ci nejakou akciou 🙂 Na to zjednotenie hlasitosti existuju softvery volne stiahnutelne z netu. Ale ked vidim, kolko sa s tym muz natrapi, tak mna by to teda nebavilo sa s tym babrat a volila by som nejake original cd-cko alebo nejaku inu volbu.

anexis
autor
22. máj 2013

@hradnapani som nasla taky program ze mp3 gain...povedz muzovi najblizsie nech vyskusa s tym, ja som to mala raz dva, 50 asi za minutu nastavilo priblizne do rovnakej hlasitosti 🙂

hradnapani
22. máj 2013

@anexis poviem... len problem je, ze on nechce priblizne, ale tip-top, ale to je jeho problem :D

nixonka
22. sep 2015

kočky nevedela som kde napísať....potrebujem poradiť ako si mám orezať pesničku....chcem si ju dať ako zvonenie do telefonu....ale prosím len slovenské verzie, neviem po anglicky...dakujem za všetky odpovede.....

samo_blaho
23. sep 2015

@nixonka
1. pesnička sa dá nastaviť na zvonenie aj v pôvodnej dĺžke
2. ak teda orezať, môžeš napr. v programe Audacity: http://audacityteam.org/download/
3. povedz akú, orežem

nixonka
23. sep 2015

Ak mi pomožeš budem rada.......my ženy sme menej technicky zdatne......Toto Cutugno. Sara.......chcela by som ju až od 25 sekundy........diky
@samo_blaho

nixonka
23. sep 2015

@samo_blaho
nejde mi to stiahnuť
😔

samo_blaho
23. sep 2015
nixonka
23. sep 2015

@samo_blaho
jéj takto som si to predstavovala......daaaaaaaaakujem........ešte keby si ma to naučil.......ja viem krásne štrikovať, háčkovať ale toto nie........

samo_blaho
23. sep 2015

@nixonka
takže, stiahneš si to Audacity: http://www.fosshub.com/Audacity.html/audacity-w... , a ďalej to už vieš.

nixonka
23. sep 2015

díky.už mi to ide........super