Ahojte, viem ze mozno kus mimo mamafora, ale ked uz neviem, kde sa poradit ked mi v obchode nezodpovedali otázky 🙈 tak ako problem matky na materskej to skusim tu😁
Najde sa tu niekto, kto ma tento telefon pripadne nejaky z tych novsich, co uz akoze nepodporuju google služby?
Ano, články testov, rad a recenzii mam par prečítaných a viem ze cez gspace ci gbox sa da dat do mobilu uz asi vacsina bezne pouzivanych appiek - fb, messenger, instagram, wapp, viber... Akurat som v nayku pozerala inu radu, google sluzby tam boli akurat Gmail som tam nevidela. Precitala som si nieco o tom, ze to ide nejak spustit pomocou outlooku? Alebo nieco tale, ale meviem si to nejak predstavit akp torealnenaozaj funguje a ci je to tak plnphodnotne vyuzitelne.
Nejak sa bojim vrazitdo mobilu tolko penazi a nakonoec zistit, ze mi tam nefunguje vsetko, co potrebujem resp co najviacvyuzivam.
Prosim ak by sa tunasiel niemto, ktoby mi povedal ako sa funguje s tymito telefonmi a nakolko je vyuzivanie tychto služieb ne/pohodlne, kludne mi napiste aj spravu. Dlho som mala huawei p20 pro, bol to asi najlepsi fotomobil svojich cias, pred eokom som presla na samsing galaxy s20 ultra a som hrozne neapokojna. Zvazujem uz asi pol roka kupu novej rady huawei ale odradza ma od toho, ze s nim nebudem spokojna kvoli nejalemu virtualnemu mobilu v mobile 🙈
Moj manžel ma P40 a ten uz bol bez Google play. Na mail pouziva nejakú apku (vecer zistim ktoru presne) a on ako zivnostnik je tak trosku závislý na mailoch. 🙂 Takze iste si najdes sposob ako fungovať. Ostatne aplikacie su stiahnute cez apkpure.com. A tuto radu ma presne ako ty, kvoli super fotaku a nerad by sa ho zbavil. Tiez zvazuje ku koncu roka kúpiť P60
@lubka474 a používa prosím gmail ako mail alebo iny? A k tym appkam prosim, daju sa mu cez to aj aktualizovať ? Lebo uz sa ku mne dostala info ze appky aktualizovat nejde proste sa cez phone clone iba zo stareho prekopiruju.. Ano prave kvôli fotaku aj ja, nedam nan dopustit a aktualne nosim 2 telefony, stary huawei hlavne kvoli foteniu a uz ma to obtazuje si fotky preposielat vkuse 🙈
otazku sice nezodpoviem ale teraz vysiel novy Google Pixel 8 Pro a ma naozaj porovnatelny fotak s P60 Pro, akurat teda bez vsetkych zbytocnych huawei starosti
@legna30 dcéra má huawei, ktorý typ to presne neviem, keďže už si ho kupovala sama za svoje, ale novší bez google play a narazili sme už na minimálne tri apky čo si chcela stiahnuť a nedali sa, ani obísť sa to nedalo. Ono veľmi závisí od toho na čo ho používaš, aké apky sú pre teba dôležité. Pozrela by som asi ich konkrétne či sa dajú stiahnuť alebo nie.
@veronika1754 viacmenej tie, čo som popísala hore, s ostatnymi by som si vedela poradit druhym mobilom ale prakticky by mi ine az tak nechýbali, teda bankove appky som vycitala ze sa daju tiez stiahnuť, platit mobilom sa da akurat bojujem s tym gmailom co využívam pomerne denne a ci idu stahovat aj aktualizacie aplikacii 🙂
@legna30 opýtam sa jej dnes a napíšem
@legna30 no ze vraj robili špionáz, tak nedostali licenciu