Huawei p 10, p 20 - skúsenosti?

aduska3232
5. máj 2019

Ahojte,chcem sa poradiť.potrebujem si kúpiť telefón max do 250-300eur,je Huawei p 10, p20 lite dobrá voľba?vaše skúsenosti? Ďakujem

ladybug6
5. máj 2019

@aduska3232 ahoj, Huawei je podľa mna za tie peniaze obstojny smartphone. Ja mám P9 Lite a onedlho asi prejdem na P20. Jediné mínus týchto telefónov podľa mňa je, že pri aplikáciách ako IG a Pinterest občas nestíha. Foťák vie pri troche trpezlivosti urobiť veľmi pekné zábery...môj muž je týmto telefónom verný ale neviem čo to ma za model

0silvia0
5. máj 2019

@aduska3232 ja mám Huawei P Smart 2019
Má super recenzie, ja nie som telefónový maniak, čiže veľa toho nevyužívam, mám ho dva týždne, ešte sa zžívame, ale zatiaľ som spokojná.

kakika007
5. máj 2019

@aduska3232 ja mám p20lite. Uz rok. A som úplne spokojná. Neseka, dostatok pamäte, zatiaľ žiadne nedostatky (ťuk, ťuk), aj dobre fotografie robí 😉

lus83
5. máj 2019

@aduska3232 ja mám p10 lite a ma asi rok a pol a začal mrznut, slabá pamäť, baterka strajkuje.

saskia_98
5. máj 2019

Ja som mala asi vsetky rady od p8 az po20. Zachvilu prechadzam na P30 ale ja som s tymi fonami tak spokojna ze az. 👌🏻 Podla mna za tu cenu fakt super. Telefon stale drzal - co sa tyka baterky, neseka to, nemrzne, nevypina ig, nevypina sa v zime ako iphone 😀 Za mna je toto topka. Este chcem vyskusat xiaomi, aj na tento mobil som pocula same chvaly tak uvidime. ☺

tiumen
5. máj 2019

Ja mám už pol roka mate20 lite (vojde sa do max ceny tvojho limitu) a fičí super.. Žiadne sekanie nič.. Aj baterka má dobrú výdrž a rýchla čítačka odtlačku prsta

galioska
5. máj 2019

Mám p20 v pohode, pekne fotky , prešla som z iphone už by som sa nevrátila, asi preto že mi je fuk hlavne že sa dá volať, na net a odfotiť😁

sunshine999
7. máj 2019

Ja som mala problém s p20 lite. Veľakrát sa vyskytlo sekanie, nerozoznanie otlačku prsta. Keď už Huawei tak skôr mate20 lite, ten je omnoho lepší a cenovo je tam rozdiel minimálny, tuším nejakých 20€. Bola by to oveľa lepšia voľba. Skúste heureku, tam máte aj za 200€ mate 20 lite.