Hry na PS4 pre dvoch

vikusjk
29. jún 2022

Caute zeny, poradte mi prosim hry na playko pre dieta, ktore mozu hrat aj dvaja. Mame crasha, ale to je take na prd, lebo tam sa to musi striedat (najprv hra jeden, potom druhy a podavaju si gamepad). A mame auticka a Spongeboba, to hraju dvaja sucasne, ale uz by to chcelo nieco nove. Nejake tipy? Dakujem 🙂

catch22a
29. jún 2022

It takes two

wade
29. jún 2022

Inak - kvoli tomu sme presli na Nintendo Switch, je tam toho viac, ale na PS4 - vhodne pre decka - Rayman Legends (bola asi najoblubenejsia), Little Big Plannet 3, Portal Kings (je to taky vylepseny Minecraft), Overcoocked! (skvela zabava az pre 4roch) a ak su trosku starsi / resp. aj pre dospelych vyborna vec - It takes two. Nadherna behacka kde riesis manzelsku krizu 🙂 (z pohladu dietata - je to viac vtipne ako vazne)

vikusjk
autor
29. jún 2022

@wade skvele, dakujem za mnohe tipy 👍 Urcite to pozriem, znie to zaujimavo. Na little big planet som zabudla, presne trojku mame tiez, uz velmi dlho sme to nehrali.

andrejka1974
29. jún 2022

@vikusjk športové sú často pre dvoch ,my hrávame futbal,NHL,tour the france

wade
29. jún 2022

@vikusjk ale ak by som mal vybrat jednu, tak urcite Rayman Legends. Je to klasicka behacka, pri dvoch nie je frustrujuca a originalita levelov je neskutocna. A ako bonus este aj hudobne levely. Tento je nas oblubeny 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=wV-w6crl3-c
vikusjk
autor
29. jún 2022

@wade dik, tie Rayman Legends vedia hrat dvaja naraz?

vikusjk
autor
29. jún 2022

@wade este taka stupido question - tie hry hraju dvaja aj ked su kupene v krabicovej verzii, alebo si mam nastudovat prihlasenie konta a vsetko okolo toho a kupit to nejako online? Tuto moznost sme zatial nevyuzili, tak som ako Alenka v risi divov 😅

mirka438
29. jún 2022

My sme hrali Unravel, to bolo super 😊😊 aj it takes two bolo zaujimave a este crash bandicoot racing. A teraz hrame Hercule-a Poirota, riesime vrazdy. Nieje to sice vyslovene pre dvoch ale spolu nam to lepsie pali 😊

wade
29. jún 2022

@vikusjk jasne - aj krabicovka. Ale online to bude už asi lacnejšie. Inak je to Easy. Zaplatíš cez PayPal.

wade
29. jún 2022

@vikusjk jasne. Myslím že az 4ja na jednej PS.

vikusjk
autor
30. jún 2022

@wade dakujem velmi za pomoc 🙂