Ahojte, asi som slepá už, no hľadám si nejaké hrubšie (na zimu) silonky alebo pokojne aj pančuchy, legíny v telovej farbe. Podmienka bez vzoru a látka nie rebrovaná jak za socíku 🤦 všade vidím hrubšie silonky len čierne a popravde, ani neviem koľko denov by mali mať do mrazu, vie mi niekto poradiť? Nekupoval niekto v poslednej dobe? Mám niekoľko hrubších z Beponu, ale sú čierne.
@maranta_leuconeura No asi preto, ze v tej telovej to vyzera fakt hrozne(mala som jedny, ani raz som ich nemala na sebe, moje nohy vyzerali ako od figuriny 😂😂)..ja nosim celu zimu cierne a k zimnemu satniku sa to hodi, pooripade bordove, tmavomodre, tmavozelene..40den trochu presvitaju, 80/100den su nepriehladne a mala som aj 200den a to su fest hrube..viac som si take nekupila..mne tie 100den uplne stacia..a k comu potrebujes telove? posles foto?
Súhlasím s dievčatami.hrube telové vyzerajú príšerne 🥴
...vchádzam do obchodu:
"Dobrý deň, máte hummus? Vzala by som tri krabičky."
"Dobrý deň, hummus je hnusný, nikto to nemá rád, nekupujte to."...
🙈🤷♀️😱🙈🤷♀️😱
@galganka Citala, nekoncia pri 40den https://www.astratex.sk/pancuchove-nohavice-mic...
@galganka Ja neviem uz, aj na tej druhej stranke su velkosti do xxl..ale overene to nemam..ja kupujem pancuchy rozne: lidl, tesco, pepco ,dm, h&m a tedav kvalite nevidim nejaky vyrazny rozdiel...napr. spodne pradlo kupujem v initimissimi, ale pansusky by som v Calzedonii alebo Bepone ani nekupovala, pre mna to je spotrebny tovar..pre mna je dolezite, aby boli matne a aby mi dobre sedeli..cena co najnizsia 🤷♀️
@maranta_leuconeura skus pozret predajne v centrach obchodnych ktore odoberaju len pancuchovy tovar a maju znacky ako gatta a moraj oni vyrabaju 40denky hnede v dvoch odtienoch visone a daino ,ale inak suhlasim s komentarmi ze hnede su otras jak florky pre babicky
@maranta_leuconeura Mám už roky vyskúšané Bobina nepriehľadné pančuchové nohavice 70 DEN s klinom a zosilnenou pätou, kupovala som ich v Česku v textilnej galantérii, vydržia dlho. Zadala som teraz do vyhľadávača a našla som ako prvé Duotex.sk.
Skuste vtacatko.sk rebrovane pancuchy, pisete, ze nemusia byt silonove, tieto su celkom vydarene
@maranta_leuconeura Ja to robim takto: dam si na seba dvojo 40 denovych telovych pancuch. A fajn, pocitovo pohoda, uplne ako hrube cierne ked si dam. Niekde na youtube som videla tuto vychytavku a funguje to🙂 len teda, pozor na spravnu velkost. Ak su mi uplne natesno a dam si druhe, uz to nie je pohodlne.
@galganka moj lifehack je dat si na ne ponozky (ak su teda skryte v topanke) :D
@maranta_leuconeura to robím bežne v zime, ak chcem tenšie topánky. 👍
Baby, mne ta telova farba celkom sedi k zbytku tela, takze na mne to divne nevyzera 😄 a hrubsie zhanam, lebo sa mi nechce v zime stepovat vonku v tenkych a rada nosim sukne a saty.
@maranta_leuconeura Ja si tiež niekedy vo väčšej zime dávam na tie Bobiny silónové podkolienky a farba je takto spolu ešte krajšia.
...tu sa pripnem. Hladam už pár zím. Z pochybných stránok objednavať nemienim, keďže mám meter 80... zatiaľ ostávam pri 120 den čiernych z DM, farebné a vzorované z Calzedonia, hlavne tie tohtoročné kašmírové sú top, aj detské. Ale telove, nula bodov... končia pri 40 den.