Hrozí niečo sestre ak prenáša viac ako týždeň?

predajmamina
17. feb 2020

Sestra mala termín 8.2
Zatiaľ sa nič nedeje 🤷 lekár ju poslala domov 9.2. po kontrole kázal prísť v piatok..bola . Kázal prísť dnes .Dnes ich zase poslali domov a kázal prísť v Stredu
Dievčatá je to normálne podľa vás ?hrozí sestre niečo ? 🙄 Veľmi sa bojím o ňu

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rumba01
17. feb 2020

nie nehrozi jej nic, neboj. este tak dlho neprenasa. termin je len odhadovy, niektore porodia skor, niektore neskor. ale tychto par dni este nevadia nicomu.

predajmamina
autor
17. feb 2020

@veronika4495 áno ja viem že to nie je na minútu presne vypočítané 😊

predajmamina
autor
17. feb 2020

@rumba01 ďakujem za " upokojenie" 😊 viem že ju už otravujú otázky druhu " už máš po ? Alebo a kedy si ťa tam nechajú? Atď...tak nechcem aj ja zhoršovať situáciu.
V PIATOK jej vravel lekár že v pondelok jej budú vyvolávať pôrod a dnes ju poslali domov . Že má prísť v Stredu tak mi to bolo čudné

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
predajmamina
autor
17. feb 2020

@veronika4495 ďakujem 😊 dúfam aj ja.

mogaa
17. feb 2020

@predajmamina +-1-2týždne je uplne v pohode....

mima1
17. feb 2020

Mna zobrali 10dni po termine a vyvolavali dva dni. Nech neodpoveda na sms atd. Ja som nikomu nic neodpisovala nehovorila a bol pokoj

evitka83
17. feb 2020

@predajmamina ja som sa teraz pytala na indukciu gyn a povedala mi, ze najlepsie je robit indukciu, ked je aj ciastocny gyn nalez. Aspon z casti otvorena. Samozrejme robi sa to aj pri zavretom krcku, ale este asi chcu dat/ ma tomu par dni a preto ju poslali domov.

mirkava
17. feb 2020

@predajmamina mne vyvolavali po 10tich dnoch prenasania.... drzim sestre palce..... 😉

predajmamina
autor
17. feb 2020

@mirkava ďakujem. ❤️

predajmamina
autor
17. feb 2020

@mima1 no ona si už ja mobil vypla. Včera
Pisala jej kamoška že gratuluje k majel 🤷

predajmamina
autor
17. feb 2020

Ďakujem dievčatá za každú radu skúsenost.
Upokojili ste ma

hettinka
17. feb 2020

@predajmamina ja by som robila všetko proti tomu, aby pôrod vyvolávali.
Nech sa skúsi hýbať, prechádzky a večer tepla sprcha a sex. Niekedy to pôrod spustí.

predajmamina
autor
18. feb 2020

@hettinka ďakujem za radu 😊