Sestra mala termín 8.2
Zatiaľ sa nič nedeje 🤷 lekár ju poslala domov 9.2. po kontrole kázal prísť v piatok..bola . Kázal prísť dnes .Dnes ich zase poslali domov a kázal prísť v Stredu
Dievčatá je to normálne podľa vás ?hrozí sestre niečo ? 🙄 Veľmi sa bojím o ňu
nie nehrozi jej nic, neboj. este tak dlho neprenasa. termin je len odhadovy, niektore porodia skor, niektore neskor. ale tychto par dni este nevadia nicomu.
@veronika4495 áno ja viem že to nie je na minútu presne vypočítané 😊
@rumba01 ďakujem za " upokojenie" 😊 viem že ju už otravujú otázky druhu " už máš po ? Alebo a kedy si ťa tam nechajú? Atď...tak nechcem aj ja zhoršovať situáciu.
V PIATOK jej vravel lekár že v pondelok jej budú vyvolávať pôrod a dnes ju poslali domov . Že má prísť v Stredu tak mi to bolo čudné
@veronika4495 ďakujem 😊 dúfam aj ja.
@predajmamina +-1-2týždne je uplne v pohode....
Mna zobrali 10dni po termine a vyvolavali dva dni. Nech neodpoveda na sms atd. Ja som nikomu nic neodpisovala nehovorila a bol pokoj
@predajmamina ja som sa teraz pytala na indukciu gyn a povedala mi, ze najlepsie je robit indukciu, ked je aj ciastocny gyn nalez. Aspon z casti otvorena. Samozrejme robi sa to aj pri zavretom krcku, ale este asi chcu dat/ ma tomu par dni a preto ju poslali domov.
@predajmamina mne vyvolavali po 10tich dnoch prenasania.... drzim sestre palce..... 😉
@mirkava ďakujem. ❤️
@mima1 no ona si už ja mobil vypla. Včera
Pisala jej kamoška že gratuluje k majel 🤷
Ďakujem dievčatá za každú radu skúsenost.
Upokojili ste ma
@predajmamina ja by som robila všetko proti tomu, aby pôrod vyvolávali.
Nech sa skúsi hýbať, prechádzky a večer tepla sprcha a sex. Niekedy to pôrod spustí.
@hettinka ďakujem za radu 😊