Dobry den chcela by som sa spytat ti mate niekto skusenost s hrncekom na pitie pre dieta
@kammik no ano staci len nasa mala ma vo zvyku ho vylievat preto chcem este tento hrncek pisu ze vraj sa neda z neho vyliat tak preto sa tu chcem informovat ci ma niekto skusenosti s nkm
@katarina595 tak to je normálne podľa mňa, aj u nás sa kopa vody povylievala, ale to sa naučí piť, keď to je len voda tak myslím, že to neni problém 🙂
Tak ako noe ke to problem ale ked vam dieta chodi s poharom po celom byte a mate tu vodu vsade tak neviem neviem ... a ja malej nedavam pit len vodu ale aj caj....nauci sa pit to je jj ale mozno aj na cesty bide dobry tento hrncek namiesto flase
Ja som si dala kúpiť k malej prvým narodeninám, tak uvidím ako sa naučí. Ešte ho nemáme
@miruslb jaj skoda dak ked pride tak napiste
@katarina595 máme pohárik s týmto uzáverom, syn 1,5 ročný nevie z neho piť, treba silný ťah.
@katarina595 my ho mame. Dcérka bude mať 15m a nevie z neho piť.
My smw mali LOVI a super 🙂
My ho máme. Malá z neho vedela hneď piť, mala 9 mesiacov, keď sme ho kúpili. Nevylieva sa z neho, pokiaľ ho nehodí o zem. Podľa mňa veľmi fajn pohárik. 🙂
Mame tento hrnček malá pila z neho asi 1x ak ho niekto chce darujem.
kamoska ho kupila a problem, lebo mala nevedela jak z neho pit. Tak napokon ho posunula dalej. Lebo u nich to boli zbytocne vyhodene peniaze. My tiez sme nic take nemali a nepocitujem nejako deficit, drobci vedia pit a to je podstatne 🙂
@katarina595 Ok je. Aj tak budete mať kadejaké fľašky. Moja dcéra je maniak. Kľudne kúp, nebudeš predsa stále utierať vodu, si dieťa vezme vodu aj samo predsa. Nebudeš stále priňom a sledovať či vylieva
podľa mňa je to zbytočné, veď keď už vie piť, tak stačí akýkoľvek hrnček 🙂