Ahojte maminy... 😉
Potrebujem radu.
Chcela by som kupit nove hrnce konecne nejake kvalitne /nie tie rozne "plechove" sady so sklenenymi pokrievkami a umelymi ruckami ktorych je na trhu x znaciek ale aj tak su vsetky nekvalitne/.
Celkom mi teraz prisla vhod ponuka od Tesca kde sa zbieraju body a daju sa kupit hrnce zn. Thomas. Na obrazkoch vyzeraju celkom ok, len som o nich nikde na nete nenasla nic blizsie 😒
Tak som sa Vas chcela opytat, ci ich uz nejaka mate a ake mate s nimi skusenosti. Pripadne, ci mi viete poradit nejaku Vasu overenu znacku.
Dakujem.
mate niekto hrnce Thomas Cook za body z Tesca? zvazujem tlakovy hrniec... ak by niekto mal skusenosti, privitam 😉
ja mám nazbierané body,ale ešte som si nebola vybrať,a potom čo čítam na týchto dvoch stránkach asi ani nepôjdem,ale mám rada značku Tescoma,mám dve rajnice so sendvičovým dnom a som veľmi spokojná,aj keď cena je dosť vysoká
mam ten wok, je super..takze rozmyslam nad dalsimi..na takychto veciach netreba setrit a myslim, ze cenovo su ok..takze odporucam 🙂
mala som od nich taku hrncovu panvicu s ruckou a sklenenou pokryvkou, ale po cca 20pouzitiach sa zacala odlucovat povrchova vrstva a preto som ju vyhodila, latky kt. vylucuju z tychto povrchov a z toho co je pod tym, skodia.
@zdobik je tu kóóópec diskusii o tyxto akože kvalitnych hrncox..daj do googla,uvidíš..