Ahojte, zaobstarali ste si uz niekto z Tesca hrnce Thomas? Ste s nimi spokojni? Ja mam vyhliadnuty ten tlakovy hrniec, ale nikde k nemu nemozem najst blizsi popis a u nas v Tescu ho nemaju, takze nemam sancu si ani prehliadnut navod. Ale vedia ho objednat v pripade zaujmu.
Ocenim Vase skusenosti. 😉
my sme kúpili tri pre mamu a pri umývaní sme zistili, že z dvoch ide dolu povrchová úprava. keď som prešla vlhkou bielou utierkou po hrnci (aj z vnútornej strany), tak utierka ostávala stále špinavá. ☹ dokonca na jednom už od začiatku bolo na okraji vidieť, že sa "olupuje" . takže sme ich boli všetky tri vrátiť. a vraj sme neboli prvý prípad 😠 ale mamina sestra ich má a je spokojná.
ja som si vcera kupila ten tlakový, vyzera super, ale jedine čo ma nahnevalo, že je tam asi 8 navodov, ale ani 1 v slovenčine. možem si vybrať čínsky, belgicky, francuzsky, anglicky... ani jeden príbuzný slovanský jazyk. tak neviem či ho pojdem vrátiť... alebo ako
na čo bolo dobré založiť novú diskusiu o hrncoch Thomas z Tesca ,keď aj tu je jedna https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/hrnce-znacky-thomas-z-tesca-2/ a prispela si do nej aj ty (@baklik) 😕 😉
@vajanka ak aj nie vrátiť,ale išla by som si do Tesca pýtať slovenský návod na použitie-sú povinní ho mať 😉
asi skusim pytat slovenský návod... uvidím, dám potom vediet. aj ked uz vidím tu tetu na informáciách ako sa bude tvárit
No ja viem aj po anglicky aj po nemecky ale niektore veci som netušila ani omylom...bala som sa niečo len tak skusiť, lebo predsa ... čo ked buchne...
ahoj,my mame ten wok,je dobry stal 30eur.a už nezbierame body,ale ak ho využiješ a pačí sa ti kup si ho🙂