Hrča u psa

11. júl 2023

Ahojte prosím vás ak by ste mi vedeli dáko poradiť... Pred mesiacom nám operovali psíka pretože po injekcií sa mu spravila hrca veľkosťou ako slivka... Po 2 týždňoch od operácie doktor pichol injekciu vybral stehy a znova to iste ale hrca je o dosť väčšia...ja už som z toho hotová nechcem aby ho znova operovali... A bojím sa prečo sa mu tie hrce stále robia😔ďakujem za každú skúsenosť

autor
11. júl 2023

Ak by som mohla poprosiť čo si o tom myslíte @colsami ďakujem moc🙏

kristie571
11. júl 2023

smer V E T E R I N Á R ... a nie fórum ..

3009
11. júl 2023

Odpoveď ti dá len veterinár. Ak nie si spokojná s jedným tak vyhľadaj iného.

autor
11. júl 2023

@kristie571 samozrejme ze ideme k veterinárovi ved píšem že mu jednu hrcu už pred mesiacom vyoperovali a po injekcií sa mu zase spravila dalsia

dadka_bb
11. júl 2023

Chodte inde. Veterinari su uz novodoba mafia. Ošklbu ludí hned na kazdu blbost operacia.rontgen atd atd.300 eur kazda navšteva. Skuste ineho dr.
A ved aj deti mavaju po ockovani hrce .neni to "normalna reakcia" ? Casom by mala zmiznut

autor
11. júl 2023

@dadka_bb mysleli sme si to aj pri predchádzajúcej hrcke co sa mu spravila.. Sledovala sa dostal antibiotika a aj tak nezmizla.. Namiesto 10min ho operovali skoro hodinu pretože to bolo hlboké.. A táto hrca bola menšia a stále rastie..

jankatusik
11. júl 2023

Naša mala tak isto takú hrču po injekcii čo chytila od kliešťa boreliózu. Volala som veterinarke a ze to treba ATB alebo sledovať a ona zmizne. Dálej sme neriesili a vstrebála sa

robodracica
11. júl 2023

Moj mal hrču po injekcii antiobiotik. Každy den som mu to masirovala a zmizlo.

colsami
11. júl 2023

Necitam komentare a uz vobec nie somariny pani dadky ktora nevidi dalej ako za svoje dvere, o tom, ako su veterinari mafia. Kedy navyse 95% sk veterinarov robi za slovenske priemerne platy, nech sa paci vid ponuky prace.
Nabuduce ked mi bude volat niekto na pohotovost tak mu poviem nech kasle na veterinarov lebo su zbytocna mafia, ja radsej stravim vecer s rodinou, mne to nestoji za tie smiesne prachy co z toho je po odratani nakladov behat do prace hore dole kvoli problemom (90% pseudoproblemom) ludi.
My veterinari nepresviedcame majitelov aby si nakupili zvierata. Ani im nekazeme k nam chodit. A ten kto chce a chce diagnostiku, liecbu, prepacte ale z neba nam to zadarmo nepada.
Nechapem ze ludia nechapu ze veterinar to studuje aj robi lebo je jeho cielom pomoct tym zvieratam A ICH LUDOM a nie si ich znepriatelit a osklbat ich. Z mnohych klientov sa stavaju priatelia.
Zaujimave ake ponosy na veterinarov pocujem, ale nemam den/tyzden kedy by mi znami, priatelia, ci klienti nevyvolavali ze potrebuju pomoc, a vtedy som im dobra, to uz nie som mafia, ked treba...

A teraz k veci, zbytocne som sa rozculila nad hlupym komentarom.
@autorka, hrce sa mozu vytvarat, moze to byt aj reakcia na pichnutu latku, aj nemusi. Ak to bolo vyslovene v tom mieste a opakuje sa to, odsledujte si co presne sa podalo, aby ste do buducna vedeli. Za to nikto nemoze, ani vet, co to pichol... Kazdy psik reaguje inak. Vacsina hrciek, ak sa aj vytboria, sa o par tyzdnov vstrebe sama. A niektore ktore sa bohuzial rozrastu, treba vybrat chirurgicky, nic ine sa tam zial nevymysli... Drzim palce. 🙂
PS: niektorym mozu prekazat roztoky hustejsej konzistencie napr niektore atb, ale naozaj v tom pocte pichnutych injekcii byvaju reakcie ojedinele... Zial.. Niekedy su.

autor
11. júl 2023

@colsami ďakujem moc za odpoveď ❤️
Dúfam ze sa mu to vstrebe.. Spravila sa znova po pichnuti antibiotík tak sa musím informovať teda čo mu podali
Krásny zvyšok dňa prajem 🍀

dadka_bb
11. júl 2023

@colsami 🤣 ajajaj trafena hus zagaga?ako sa vravi? Tak mozno to nie je tvoj pripad.a si jedna z mala,ale u nas v meste veterinar kazdu vec injekcia,rontgen,hento tamto a jeb 300eur 🤣 psa boli noha, a uz operovat blabla blabla a jeeeb 500 eur.

dadka_bb
11. júl 2023

Pobavila si ma ze veterinar robi za slovenske priemerne platy. Možno tak niekde v hornej dolnej....

colsami
11. júl 2023

@dadka_bb si uplne mimo. Prezri si na veterinarnej komore trh prace, za kolko sa v hrubom pracuje. Podla lokality od 600 do 1200 eur.
Ak myslis par veterinarov co su majitelia velkych klinik vo velkom meste, spocitam ich na prstoch dvoch ruk. Si uplne mimo a zavadzas.

kristie571
11. júl 2023

@dadka_bb ak vam ten veterinar nevyhovuje, ze vam je pridrahy, pripadne sa vam zda ze vymysla liecbu aku psovi netreba, tak tam jednoducho nechodte, je ich na vyber mnoho, da sa za veterinarom aj dochádzat, to nie je vas zazmluvneny lekar, ze vas iny nevezme. Ani k vasmu lekarovi by ste nechodili, keby si mate vsetko platit sama a neuhradza za vas poistovna.. Pri Veterinarovi hradite vsetko sama.
Nerozumiem tomu zmyslaniu fakt, ak jednoducho nemam na veterinu, nekupujem si psa.

colsami
11. júl 2023

A ked takto o tych veterinaroch vravis tak tam ani nechodievaj. A psa nedavaj operovat. Nikto z nich Ti to nekaze.
Zriad si ambulanciu kup so rengen nastuduj si a pichaj si injekcie psovi zadarmo. A kamosom za 5e.
Uz nereagujem na hocijake Tvoje vysmesno-agresivne posty.

Autorka v pohode, rada pomozem.

dadis
11. júl 2023

@colsami ❤️

elmivelmi
14. júl 2023

ak ho to neboli nechaj ho tak,naco je dobre operovat psa?Uhynie,kupis si noveho,ved to nieje ani dieta ani clovek.Zrejme mas nejake preslachtene plemeno co je nachylne n vsetko.Kup si radsej krizenca.Nebudes mat potom taketo opletacky kvoli psovi.Peniaze za operaciu pre psa radsej posli detom do Afriky,potrebuju ich viacej.

autor
14. júl 2023

@elmivelmi tak toto je ten najsprostejsi komentár aký som kedy videla...To, že ty berieš psa ako vec podľa toho čo píšeš je tvoj bordel....Ja dám svojmu psovi aj prvé aj posledné

dadis
14. júl 2023

@elmivelmi Ty si tak zamerana proti psom 😄, v kazdej jednej teme o psoch postnes nejaky hejt

elmivelmi
14. júl 2023

Autorka ako vec nie ,ale ako psa🙂

tamara816
24. apr 2024

Dobrý večer ako ste potom dopadli so psíkom máme to isté po podaní ATB hrče veľkosti slivky, tiež som z toho hotová

autor
25. apr 2024

@tamara816 Dobrý deň.... Tu prvú najväčšiu sme museli dať vyoperovat ale tie ostane som mu rozmasirovala... Som povedala ze ho operovať už nedam
Chce to trpezlivosť ale pomohlo to.... Masirovala som cca mesiac a stratili sa obe

tamara816
29. apr 2024

Ja som najprv volala veterinárke že sa to vstrebe ale v piatok začal mu odtiaľ z jednej tiecť hnis tak sme išli k veterinárke , všetky mu prepichla vyčistila veľa hnisu vyšlo mu odtiaľ ,on ich má 7 mal toľko injekcií dostal ATB,vraj reakcia že to ešte nevidela ,on má aj cukrovku 5 rokov picham inzulin
z jednej tej najväčšej mu stále vyteká ,ale tri vyzerajú celkom dobre ale ostatné mám pocit že sa zas plnia