Hračka do tomboly

12. feb 2023

Na našej škole býva každoročne rodičovský ples, organizujú vždy rodičia deviatakov. Pár rokov kvôli covidu nebolo, ani sa nepamätám aké predmety tam boli. Rada háčkujem hračky , dečky, mojkáčikov pre detičky. Dostala som za úlohu niečo uháčkovať. Väčšina rodičov donesie darčekové koše do tomboly, potom poukážky na masáž , na nechty.
Hľadám niečo čo sa bude páčiť čo najviac výťažok z predaja pôjde na novú učebňu chémie. Dajte nejaké typy.

monillia
12. feb 2023

Hackovane kosiky prípadne prestieranie

slavkadi
12. feb 2023

Rodinný set čiapok alebo ponožiek 😁

autor
12. feb 2023

@slavkadi to je také všeobecné. Veľkosť, farba každému sa môže páčiť niečo iné. Na Vianoce objednala kolegyňa pre brata a otca, veľkosť jej odhadom,otcove malé, bratovi veľké. Kto by sa tešil v máji na novú čiapku?

mircalla
12. feb 2023

Nieco taketo? Mna by take potesilo do kupelne ci predsiene, je to prakticke

oskorusa
12. feb 2023

Hačkované ozdoby veľkonočné alebo aj vianočné, alebo hačkované univerzálne nákupné tašky

autor
12. feb 2023

@mircalla vypadá ako by bol na drevenom podklade, to sa ani čistiť nedá

ivanaks
13. feb 2023

Ja by som možno prijala nejaký pekný pléd, tašku/kabelku alebo prestieranie či malý koberček. Niekomu by sa možno páčil aj macko, bábika, mojkáčik. 🙂 Určite by som nemala záujem o serepetičky typu háčkované zvončeky, veľkonočné vajíčka, dečky/obrúsky na poličky a podobné lapače prachu.