Na našej škole býva každoročne rodičovský ples, organizujú vždy rodičia deviatakov. Pár rokov kvôli covidu nebolo, ani sa nepamätám aké predmety tam boli. Rada háčkujem hračky , dečky, mojkáčikov pre detičky. Dostala som za úlohu niečo uháčkovať. Väčšina rodičov donesie darčekové koše do tomboly, potom poukážky na masáž , na nechty.
Hľadám niečo čo sa bude páčiť čo najviac výťažok z predaja pôjde na novú učebňu chémie. Dajte nejaké typy.
Rodinný set čiapok alebo ponožiek 😁
@slavkadi to je také všeobecné. Veľkosť, farba každému sa môže páčiť niečo iné. Na Vianoce objednala kolegyňa pre brata a otca, veľkosť jej odhadom,otcove malé, bratovi veľké. Kto by sa tešil v máji na novú čiapku?
Hačkované ozdoby veľkonočné alebo aj vianočné, alebo hačkované univerzálne nákupné tašky
@mircalla vypadá ako by bol na drevenom podklade, to sa ani čistiť nedá
Ja by som možno prijala nejaký pekný pléd, tašku/kabelku alebo prestieranie či malý koberček. Niekomu by sa možno páčil aj macko, bábika, mojkáčik. 🙂 Určite by som nemala záujem o serepetičky typu háčkované zvončeky, veľkonočné vajíčka, dečky/obrúsky na poličky a podobné lapače prachu.
Hackovane kosiky prípadne prestieranie