Ahojte baby , možno smiešna otázka , ale nemáte tip na nejakú dobrú hru na telefón ? Potrebovala by som takto vecer vypnúť , telku nemáme tu ani nechcem . Ale nejakú milu dobrú hru ? Muž sa hra karty , ale v tom ja nevidím žiadny zmysel na telefóne , on len nonstop proste ťuká . Kuka na mna a ťuká a tak sa hra . Ďakujem dievčatá a pekný vecer ešte
Je veľa dobrých hier na mobil ale za mňa je to zavislacina, proste kadzu som hrala a hrala a nevedela som prestať, musela som mazať. Wow, slovo piknik, piano music, water sort puzzle, alebo také co spája s potrubia.
Kup kart a zahraj si s muzom normalne stolne karty. 🙂 Kanasta, Zolik, ale aj taka Sedma by vas vedela na chvilu zabavit mozno 🙂
Ja robim sudoku
Ja mám Homescapes a Gardenscapes. Tiež som to okukala tu na koníku od jednej kočky. Blbosť pri ktorej sa dá vypnúť.😊
Ja som roky ficala na slovnom futbale, potom prišli Slovičkarenie a Slovickarenie2, naposledy to bolo Words... muselaxsom to odstrániť z telefónu nakoniec, lebo som pri tom trávila čoraz viac času... No a tie karty... hrávala som poker na rôznych platformách, ale to sa tiež uberalo do skazy 🤣 tak aj s tým som nadobro sekla
Ja tárať ficim na človeče. Ludo club na fb 😀
@nika11103 napríklad hra WOW dobrá na pamäť alebo SLOVOPIKNIK niečo podobné