Ahojte pouzivate niekto hp predplatne do tlaciarne ? lebo nejak tomu nechapem. Prislo mi ze si mam platit 99centov mesacne/10 stran, lebo podla vypoctov tlacim 11 stran na mesiac a tym padom stale ak mi dojde atrament tak mi ho dodaju. Ale co ked napriklad vytlacim 50 stran jeden mesiac a potom dalsie 5 mesiace nic 😀
@martinmmartin tak ano, ale zas aj tie farby do tlaciarne ma vychadzaju este viac. Kupil som teraz napln XL kde pisalo ze vydrzi 700 stran. Vytlacil som cca 50 a uz nemam farbu. A stala 45eur 😀 V tomto programe ma 50 stran vyjde 5eur.
Daj si do googla HP instant ink scam a mas citanie na zbytok roku.
Este som nevidel aby korporacia dobrovolne ponukala svojim zakaznikom aby platili menej a vyzera to ze tak skoro neuvidim
Ja mam hpcku atramentovú a idem ju vyhodiť. Nadávam dva roky.. atrament minuty po par stranách m, originály drahé ako celá tlačiareň:D v živote by som už od nich toto nekúpila a už vôbec nič nepredplacala... ble. Presne XL tonery a figu vydržia napriek tomu..
@saimooon852 za 35€ máš atrament na 6500 strán
70 ml každej farby (modrá/žltá/purpurová) a 127 ml čiernej, bežne ti vydrží 2-3 roky.
https://atrament-a-refillkit.heureka.sk/atramen...
Dáva sa do Epson tankových tlačiarní.
Koľko ml mali tie farby čo si kúpil?
Tento boj nemas sancu vyhrat.....Oni si dobre vypocitali co sa im viac oplati a preto ti to ponukaju. A ty im mas na to skocit a este sa pri tom tvarit ze ako si urobila vyhodne rozhodnutie . vyhodne pre nich. Presne pocitaju s tym ze budes mat odchylky pocas roka a na nich si ta poriadne skasnu. Nieco ako leasing auta kory mas na presny pocet km. Platis za nadkilometre a aj za podkilometre a iba malicko ludi sa presne trafi do ciela