Hotel Narcis Rabac v Chorvátsku. Poznáte ho?

zaketa
11. jan 2011

Ahojte,
chcem Vas poprosit o nejake skusenosti s tymto hotelom ci z vlastnej skusenosti alebo z pocutia 😉 alebo aspon s oblastou Rabac.

dakujem za odpoved
zaketa

kaja73
11. jan 2011

Rabac nie je typicke chorvatske mestečko.Je to skor kupelne letovisko.Nema staru čast s uličkami a v podstate tam nie su ani domy,skor hotely.Vačšinou su situovane blizko mora a su pekne.Niektore maju aj svoj bazen.Je tam promenada pri mori,kde su male obchodiky a atrakcie pre deti.Plaž je okruhliakova,vačšinou s pozvolnym vstupom.More čistučke,aspon bolo pred 5 rokmi.Plaže su, vyzera to tak,že umelo vybudovane,v podobe malych zalivčekov.mezi nimi su skaly.Neprijemne bolo,že lehatka davali na najlepšie miesta na plaži a aj ked boli prazdne nemohli sme ich odsunut a museli sme ist dalej od vody.Je tam aj nuda plaž.My sme tam boli 2 krat a boli sme spkojni.Odporučam vylet do Labinu,je tam spristupnena bana-pre deti super zažitok aj so zvukovymi efektami.Promenada je vhodna na korčule.my sme boli v komplexe s nazvami vesmirnych planet,ale fakt si už nepamatam konkretny nazov našho hotela.neviem či vaš nie je v blizkosti hotela Hedera,alebo či sa vaš nevola narcis-hedera ak ano,tak tie su na konci promenady, v takom vačšom zalive.

katkatt
11. jan 2011

My sme boli vlani v Rabaci s rocnym dietatom a neboli sme velmi spokojni. Okrem toho, co spominala kaja73, je to dost kopcovite, aspon my sme mali k hotelu (Allegro) stupak, nie dlhy, ale pre mna aj prudky, kocik vzdy musel vytlacit manzel 😀 okrem toho mi vadili malicke plaze, tie co boli blizko nasho hotela a hrozne natrepane. Tak sme museli prejst vacsi kus k sirsej plazi. A boli sme koncom augusta a voda - 20 stupnov, brr, maleho som vzdy len narychlo omocila.

syja
21. jan 2011

Hotel Narcis je na uplne opacnom konci Rabacu ako Uran, Satur a Merkur (spolu komllex girandella). Allegro je tiez blizko tych troch. Tato cast rabacu je dost kopcovita avsak koniec rabacu na ktorom je Narcis a aj ostatne dva kvetinkove hotely je na rovine. okolo narcius je pekny areal a bazen. Plaz tam ma mensie kamene ale voda sa mi tu zdala o dost spinavsia ako v tej casti kde je girandella. ale zase voda to bola kludna skoro bez vlniek takze pre deti vhodna. vedla hotelu narcis je vleky camping takze ludi na plazi je dost aj ked plaz je velka. priamo v areali hotela narcis sa nachadza velka samoobsluha. Vylet do labinu odporucam aj ja. krasne miestecko. uzasny je aj vyhlad z vyhliadkovej veze v labine. V Rabaci je uzasna zmrzlinka Pingo. Nam sa v Rabaci pacilo ale my sme boli ubytovani na tom druhom pokojnejsom konci v girandelle. Cez cely rabac prechazda vlacik ktory zacina pri hoteli narcis a konci pri girandelle. Je to take pokojnejsie stredisko, nestretla som sa tu s obrovskym hlukom alebo nejakymi prehnane sa alkoholom posilnenymi jedincami ale to vravim o casti okolo girandelly lebo vecery sme travili tam. Super su aj prechadzky po promenade. My sme boli zaciatkom jula a voda bola tiez nie velmi tepla.