Horské slnko - výsledný efekt

ennylilith
12. mar 2021

ahojte zvazujem kupu horskeho slnka, ale zaujimalo by ma ci vysledny efekt opalenia je ako v solarium alebo aky je vysledny efekt? ci ti nie su len zbytocne vyhodene peniaze. ma niekto skusenosti? dakujem

vikusjk
12. mar 2021

@ennylilith hmm teraz som asi mimo, ale my volame horske slnko taku lampu s cervenym svetlom, ktora sa pouziva na nahrievanie napriklad dutin ci inych casti tela, ktore sa liecia suchym teplom. Ty mas asi na mysli ine horske slnko?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ennylilith
autor
12. mar 2021

@viestta tak ale je to jednorazova investicia tyzdenne dat 10 e do solarka, to je za mesiac 40 e minimalne cize je drahsie solarium a to ani neratam, ze ten jeden krat tyzdenne je dost malo ale tesi ma teda, ze efekt rovnaky

ennylilith
autor
12. mar 2021

@vikusjk ako sa spominalo asi skor vy myslite bud infralampu podla vsetkeho alebo bio lampu ale tam je viac farieb horske slnko, alebo uz nazyvane aj tvarove solarium je skor na opalovanie aj ked co som citala tak ma aj nejake uzdravujuce ucinky

janinka007
12. mar 2021

z horskeho slnka strasne pokožka páchne a môže sa ti lahko stať, že neodhadneš dobu opalovania a spališ sa.

marcellka32
12. mar 2021

Mala som spolužiačku, čo chcela byť silou mocou hnedá, prišla do školy a tvár spálená od horského slnka...bacha na čas strávený pri tom

hankm
12. mar 2021

@marcellka32
@ennylilith ano, pozor na to, je velmi nebezpecne ak sa nedodrzi cas. Este prec cca 20 rokmi podobne znama to zobrala zhurta, skoncila vo vaznom stave v nemocnici, celotelive popaleniny. Je to UV ziarenie ako uz bolo spomenute.

marcellka32
12. mar 2021

@hankm spolužiačka mala spáleniny tiež na tvári, doslova akokeby jej horela tvár ohňom, prehnala to s časom

ennylilith
autor
12. mar 2021

tak casu sa ja nebojim mam fototyp predposledny alebo posledny do solarka 21 minut pravidelne a nic nikdy nespalena ale mam radost, ze to tak chyta

ennylilith
autor
12. mar 2021

@ennylilith dokonca ked bolo trochu viac financii uz som bola aj na 24 minut a nic

ennylilith
autor
12. mar 2021

a ma to vyhodu opalenie krasne prekryva stopy po akne. konecne sa mi podarilo trochu zakryt aj tak je to na figu, ze 36 rokov a stale akne tak treba zamaskovat stopy ... ale dakujem vsetkym potesili ste ma mala som skor obavu, ze je to slabe a nechyta

gabriela_gi
19. sep 2021

@ennylilith ahoj kúpila si si to horské slnko? Aké s ním máš skúsenosti? Takisto zvažujem ale nie som presvedcená

ennylilith
autor
7. nov 2021

@gabriela_gi ahoj kupila ale zda sa mi slabe malo chyta ... cize opacna skusenost ako pisu ze sa spalili ... zalezi od pigmentu