Dobre rano, mam taky zvlastny problem. O pol noci priletel na balkon holub , par krat sa snazil vyletiet ale stale nie dostatocne vysoko.. ked som sa snazila ho aspon s metlou posunut tak lieta do mna.. som ho nechala tak, ze mozno v noci vyleti..najprv som ho nevidela ked som prisla ku balkonu.. tak som balkon pomaly otvorila, samozrejme balkon cely spinavy, holub bol pred dverami a zacal do mna skakat, tak som hned zatvorila. Ach jaj.. prosim pomozte.. co mam robit? Ako ho dat prec? Koho volat? Je agresivny ked otvorim balkon.
@colsami ano, lenze ked otvorim balkon, je ako splaseny
Ved v poriadku, na to mas tu deku, ten balkon asi nebude nejaky velky, ked z neho nevie vzlietnut.
@colsami tak balkon je cez celu izbu..
Asi je udrety a dehydrovaný, keď nevládze vyletieť a takto vyvádza. Daj tam nádobu s vodou, keď sa napije a pozviecha, odletí. Ak nie zavolaj suseda aby ti pomohol
@cacianka no lebo on mi na ten balkon havaroval, cize urcite nie je ok
Chudák, dala by som mu spomínanú vodu, aspoň trochu nevarenej ryže či semienok. Je sucho, možno doplní takto energiu a odletí i sám.
My sme tiež mali a taký bol tučný tiež sme sa toho báli tak Starka prišla normálne ho chytila už neviem s čím a vyhodila z balkóna a začal lietať
Daj mu vodu asi je zraneny, alebo vycerpany
@eliska13 dnes pride muz, ja sa toho holuba nedotknem.. ani neotvorim balkon, lebo ked ho otvorim tak skace a je agresivny.. pride po obede tak ho v rukaviciach vypusti
https://www.holubivnouzi.cz/ Napiste im. Povedia ti co mas robit. ,,Splaseny,, moze byt lebo ma bolesti a je dezorientovany. Urcite nie je na tom dobre.
@levantinka ona sa ho chce zbaviť, nie ho zachraňovať 🙄
Autorka, ja by som sa obalila s nejakym igelitom a s metlou by som ho išla vyšmariť von. No ľutujem ťa, ešte si užiješ pri čistení balkóna od hovien
Daj mu aspoň vody a troška empatie by neuškodilo 🙄. Je vyplašený, dezorientovaný. Holub nie je dravec...
@belllinka ja viem.. kazdu hodinu je to horsie
Nezavidim. Ja som vyhadzovala z balkona este aj hniezdo s vajcami 🤦♀️ a hromadu hovien 🤮 Su to svine, nechapem ako vedia odpozorovat, ze byt je nejaky cas neobyvany
Zavolaj hasičov. poradia alebo prídu.
Dakujem vsetkym, nakoniec holub sam odletel.. nejak sa pozviechal..
Hrube rukavice, deka, chytit a vypustit.