Holub na balkóne

2. sep 2024

Dobre rano, mam taky zvlastny problem. O pol noci priletel na balkon holub , par krat sa snazil vyletiet ale stale nie dostatocne vysoko.. ked som sa snazila ho aspon s metlou posunut tak lieta do mna.. som ho nechala tak, ze mozno v noci vyleti..najprv som ho nevidela ked som prisla ku balkonu.. tak som balkon pomaly otvorila, samozrejme balkon cely spinavy, holub bol pred dverami a zacal do mna skakat, tak som hned zatvorila. Ach jaj.. prosim pomozte.. co mam robit? Ako ho dat prec? Koho volat? Je agresivny ked otvorim balkon.

colsami
2. sep 2024

Hrube rukavice, deka, chytit a vypustit.

autor
2. sep 2024

@colsami ano, lenze ked otvorim balkon, je ako splaseny

colsami
2. sep 2024

Ved v poriadku, na to mas tu deku, ten balkon asi nebude nejaky velky, ked z neho nevie vzlietnut.

autor
2. sep 2024

@colsami tak balkon je cez celu izbu..

cacianka
2. sep 2024

Asi je udrety a dehydrovaný, keď nevládze vyletieť a takto vyvádza. Daj tam nádobu s vodou, keď sa napije a pozviecha, odletí. Ak nie zavolaj suseda aby ti pomohol

autor
2. sep 2024

@cacianka no lebo on mi na ten balkon havaroval, cize urcite nie je ok

hyta
2. sep 2024

Chudák, dala by som mu spomínanú vodu, aspoň trochu nevarenej ryže či semienok. Je sucho, možno doplní takto energiu a odletí i sám.

ninusa221
2. sep 2024

My sme tiež mali a taký bol tučný tiež sme sa toho báli tak Starka prišla normálne ho chytila už neviem s čím a vyhodila z balkóna a začal lietať

autor
2. sep 2024

@hyta
@ninusa221 dakujem

biba_18
2. sep 2024

@ninusa221 starké sa neboja bo samé pestovali holuby, kačky, sliepky ... ja by som sa tiež bála 😂

ninusa221
2. sep 2024

@biba_18 no ona pochádzala z takej rodiny kde bývali na lúke v dome kravy prasce atd a keď nám povedala že niekedy sa robila holubia polievka skoro som sa zgrcala 😂😂😂 ale ja sa bojím aj osi nie to ešte holuba 😂😂😂😂

eliska13
2. sep 2024

Daj mu vodu asi je zraneny, alebo vycerpany

belllinka
2. sep 2024

@eliska13 jasné a potom sa ho už nezbaví. A ešte sa jej tam nasťahujú aj ďalšie , Super rada 🙄

autor
2. sep 2024

@eliska13 dnes pride muz, ja sa toho holuba nedotknem.. ani neotvorim balkon, lebo ked ho otvorim tak skace a je agresivny.. pride po obede tak ho v rukaviciach vypusti

levantinka
2. sep 2024

https://www.holubivnouzi.cz/ Napiste im. Povedia ti co mas robit. ,,Splaseny,, moze byt lebo ma bolesti a je dezorientovany. Urcite nie je na tom dobre.

belllinka
2. sep 2024

@levantinka ona sa ho chce zbaviť, nie ho zachraňovať 🙄
Autorka, ja by som sa obalila s nejakym igelitom a s metlou by som ho išla vyšmariť von. No ľutujem ťa, ešte si užiješ pri čistení balkóna od hovien

zuzanita1609
2. sep 2024

Daj mu aspoň vody a troška empatie by neuškodilo 🙄. Je vyplašený, dezorientovaný. Holub nie je dravec...

autor
2. sep 2024

@belllinka ja viem.. kazdu hodinu je to horsie

belllinka
2. sep 2024

Nezavidim. Ja som vyhadzovala z balkona este aj hniezdo s vajcami 🤦‍♀️ a hromadu hovien 🤮 Su to svine, nechapem ako vedia odpozorovat, ze byt je nejaky cas neobyvany

cacianka
2. sep 2024

@belllinka netrep. už nie je čas hniezdenia, nepríde za ním frajerka a 10 detí, a môže urobiť opatrenia. čo ho má tresnúť lopatou alebo doskou na žehlenie !? keby sa ho nebála chytiť, tak ho lapne do osušky a vyhodí von

zlatican
2. sep 2024

Zavolaj hasičov. poradia alebo prídu.

cacianka
2. sep 2024
autor
2. sep 2024

Dakujem vsetkym, nakoniec holub sam odletel.. nejak sa pozviechal..