Holenie rúk u žien

niquska55555
13. máj 2019

dobrý deň 🙂 znova sem píšem, pretoze by som potrebovala radu. mam 17 rokov a som tmavovlaska - bruneta, a mam dost vyrazne chlpky na rukach. hanbim sa nosit kratky rukav pretoze ich naozaj vidno. raz som si ruky oholila, asi pred takym rokom... na dotyk prijemne neboli, no časom dorastli, nie su hrubsie ani ich nie je viac, no vidno ich tak ako na zaciatku.. Trapi ma ze ide leto a nebudem sa citit prijemne ani v plavkach. neviete poradit na zaklade skúsenosti alebo tak? 🙂)

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikaszabova
13. máj 2019

@niquska55555 ak nie si len troll, co chce rozprudit debatu, poradim ti jedno - na zaklade tvojich minulych tem (prsia, pomocenie, tabletka PO...) - mala by si si sadnut s tvojou mamou a poriadne sa s nou o vsetkom porozpravat.

niquska55555
autor
13. máj 2019

premyslala som aj o zosvetlení, no neviem, nemam s tym skúsenosti ze ci by mi boli aj tak vidno alebo nie..

lusinda1989
13. máj 2019

@niquska55555 skôr by som odporúčala depiláciu voskom

nika3136
13. máj 2019

@niquska55555
Pokojne si ich ohoľ. Informácia, že holením chlpy hrubnú, je mýtus.

sissy27
13. máj 2019

@niquska55555 ja to trhám voskovými pásikmi, prvýkrát to trochu bolí, potom pohoda a postupne budú rásť slabšie a slabšie. Plus keď vyrastajú tak to nie je také strnisko ako po holení žiletkou.
V dm-ke balenie tých voskových pásikov stojí asi 4€ (balea),) jednoduché použitie, dlhodobý efekt, za mňa najlepší spôsob.

pauli_cka
13. máj 2019

@niquska55555 tiez odporucam epilator. Aj ja ho sem tam pouzivam na ruky. Prvy raz to mozno nebude velmi prijemne,ale chlpky ktore nanovo narastu nebudu vobec nejake vyraznejsie,hrubsie alebo co. No a postupne si zvyknes a uz to ani neprijemne nebude 🙂 Odporucam ale epilovat vecer, pretoze sa ti na kozi mozu ufobit male cervene bodky (po vytrhnuti chlpkov), co by cez den vzbudzovalo pozornost 🙂

ukulela
13. máj 2019

laserova epilacia - drahsie, ale dlhodobejsi ucinok.

slavuska1506
14. máj 2019

Ja si holím ruky už asi 17 rokov 😅
Ale to zosvetlenie bude určite praktickejšie 😉

mirka0611
19. máj 2019

Ja si ziletkou holim ruky raz do tyzdna uz 20 rokov a uplne v klidku ☺️

sivana09
19. máj 2019

Ja by som radila nechat to tak. V com su tie chlpy problem? Ako tínedžerka som to riesila tiež a tiež som si ich parkrat oholila... Ale problem nie je v chlpoch, ale v sebavedomi... Skus popracovat na zdravsom sebavedomi a ziadne chlpate ruky problem nebudu... Zbytocny stres, zbytocne komplexy, zbytočne starosti.. pritom vazne, o nic nejde. Okrem toho na slnku ti chlpky trosku vyblednu.
Asi to vnimas inak, ale jednoznacne tie chlpy ti na kráse neuberajú

tiimka
19. máj 2019

@niquska55555 kup si v DM alebo aj v tescu, cez net tieto depilacne pasy, su super na jemne chlpky, cize aj ruky. Precitaj si navod.