Holé celebrity

5. dec 2023

Prijemny podvecer,
len zo zvedavosti, na internete mozete najst rozne hole celebrity, nie len odhalene, ale hole, alebo v tych leginach co vsetko vidiet.
Otazka: Su to naozaj oni, pride mi uplne ponizujuce, ze tam najdete Angelinu Jolie, Jennifer Lopez a ine celebrity, ktore myslim nudzu o peniaze nemaju.

viestta
5. dec 2023

Koho to ponizuje? Ich? Je to ich rozhodnutie. Teba? Nepozeraj, mas po probleme

dajana19
5. dec 2023

Prijemny podvecer?

autor
5. dec 2023

@dajana19 cakala som kedy to niekoho napadne a teraz k otazke poprosim.

autor
5. dec 2023

@viestta pisem, ze zo zvedavosti.

h2
5. dec 2023

Prečo hľadáš na internete holé celebrity?

autor
5. dec 2023

@h2 zobrazilo sa mi to samo na facebook.

jj298
5. dec 2023

Ako vies ze ide o peniaze? Co ak su to ukradnute fotky? Nikdy si si ziadnu taku nespravila?

autor
5. dec 2023

@jj298 to sa pytam, ci su to naozaj oni.

janai1
5. dec 2023

Ľudia vy aké prasačiny hľadáte online keď toto vám len tak vyskakuje na fb 😂
Netuším o akých fotkách hovoríš, nikdy som takú cielene nehľadala ani mi "náhodou" nevyskocila na fb

h2
5. dec 2023

A potrebuješ vedieť, či sú to oni, alebo nie? Asi ťažko bude Angelina Jolie pózovať nahá pri jej diagnóze a operáciách. Čiže: hlavy budú ich, telá nie. Ale fotky som nevidela.
Ináč, nedávno som videla dokument o umelej inteligencii, bolo tam aj, ako dokáže urobiť fejkové fotky na akúkoľvek tému. Čiže, asi tak.

lindous
5. dec 2023

Linky, ktoré občas vyskočia na FB, že waaaaw ta a ta celebrita nahá sú väčšinou čisté clickabaity, cez ktoré si akurát tak stiahneš vírus, ktorý potom v tvojom mene posiela správy a šíri sa… tie fotky som nevidela, zasadne na takéto veci neklikam, ak to niekomu z mojich známych vyskočí na nástenke, lebo na nejakú blbosť klikli, ale som si takmer istá, že ide o fotomontáže, dnes v dobe AI na to už netreba ani photoshopove zručnosti a môže si vytvoriť hocikto hocičo…

syslik81
6. dec 2023

ked ma niekto talent ukaze ho ,ked talen dochadza a slava zachadza -vyzlecie sa .. tak to aspon plati na slovensku s nasimi "celeprdkami" ale celkovo plati-nahota predava a peniaze su peniaze .. tie ma kazdy rad aj za stratu cudnosti ..

melanta
6. dec 2023

Kde robím chybu, keď mne ani na FB ani na IG neukazuje ani holé celebrity, ani Plačkovú, Cibulkovú ani iné osoby, ktoré tu niektorí síce vedia silno hejtovať, ale zato ich aj silno sledujú?