Tak sem sa hokejistky.
vyhrali Rusi
tu soooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmm 😀 😀 😀
Bianca a budeme tu ako hokejové fanynky mocť kecať iba o hokeji alebo aj o všeličom inom??
jeeeej baby supeeeeeeeeer tema 😉 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵
no ako ste spokojne s vitazmi MS?
Ja veľmi a ty? Teda ak neberiem do úvahy, že najradšej by som bola keby tie zlaté medaily mali naši 😉
margi, to by som sa tesila asi najviac, ale povedala som si ze ked nie nasi, tak budem drzat Rusom a aspon to sa mi splnilo a navyse to konecne niekto natrel tej Kanade 😵 🙂 😉
Michala, to som bola rada aj ja, že tých Kanaďanov takto vyprášili 😵 . A takisto ako tebe aj mne vyšiel aspoň jeden tip, lepšie povedané tajné želanie 😉 . Lebo ja inak veľmi fandím Švédom, ale tento rok im to nevyšlo a medaile si vybojovali Fíni, ale zas musím povedať, že naozaj zaslúžene, boli perfektní 😉 . Ale okrem našich, tí sú na prvom mieste u mňa, fandím hlavne Švédom a potom samozrejme Rusom a Fínom 😉
ved konecne zase Rusi po dlhej dobe 😉
ja inac aj nhl sledujem
jejjjjjjj, ako fajne ze som vas nasla...................bianca si hviezda 🙂 🙂
Ahoj gerena 😉
Emogeon ja som svojho času tiež sledovala NHL, ale teraz jednak neviem, na ktorom programe sa to dá vidieť (predtým sme mali Galaxiu Sport, ale to už nemáme) a navyše zápasy sú zásadne v noci, čo by pri tých mojich lastovičkách bolo ako samovražda 😀 😀 😀 . Aj keď teraz to finále, to musí byť nárez 😉
margaretka11, dnes je futbal, píska Micheľ 🙂
Adal, páči sa mi, že sa Micheľ tak pekne prepracoval na medzinárodnú úroveň a berú ho aj na doležité zápasy. To može byť pekný zárobok 😉 . Už horšie je, že náš slovenský futbal za veľa nestojí, teda na tej medzinárodnej úrovni. Aj keď máme futbalistov aj v zahraničných ligách 😉 . Ale futbal, do toho sa ja veľmi nevyznám 😅
Ahooooj
Baby a máte aj svoj obľúbený tím z NHL? Ja mám, fandím Phoenixu... 😵 😵
Monkula, keď som to sledovala, tak som fandila Bostonu, ale teraz som už mimo 😝 . Na ktorom programe sa teraz dá sledovať NHL?
LA Kings, skoda ze malokedy vidim zapas NHL uz, zrusikli mi galaxie sport 😀 😀
Gerena, no presne, ja som to kedysi sledovala tiež na galaxii, ale to sú časy dávno minulé a čo teraz? Dávajú zápasy aj niekde inde 😕
ja neviem kde co, niekedy davaju madari na jednom porgrame
No ani neviem, či máme Maďarov, kto sa má v toľkých programoch vyznať??
Musím si to obzrieť v televíznom programe, či niekde dávajú NHL a potom si zistím, či ten program mám 😀 . A potom skonštatujem, že aj tak zápasy nebudem vidieť keďže sú v noci a budem spokojná 😀
margaretka,my máme satelit, tak tam na nejakej americkej stránke, ale ja to nepozerám, ja sa len muža vždy opýtam, a Phoenix ako hral? Alebo mrknem na TXT-te 😀 😀
Monkula ja by som tie zápasy zas najradšej videla na vlastné oči, to je ten najlepší zážitok. 😉
no,. zápasy sú v noci a už to máš jedno, keďže sa už bude pomaly NHL končiť, dúfam, že marián vyhrá Stanley cup 😵 😵
A ja mám jeho podpiiiis, aj Gáboríkov, aj Višňovského, aj Lintnera, Vlka, Droppu, Filca, Pavlíkovského... 😵 😵 😵
tuna mi ani nevadi ze to nie je priamy prenos, ja si pokricim aj sama.......... 😀 😀
ale keby ste sa daco dzvedeli, dajte vediet
a kto je vas milacik hokejista?
ja miláčika hokejistu nemám, ale fandím Hossovi, a každémuz z Phoenixu... 😀
Hmmmm, ja asi nemám vyložene nejakého miláčika 😅 .
no musím nad tým porozmýšľať 😉
aj ja milujem hokej 🙂 ale teraz si kuknem finale LM 😎
no na nič som neprišla, tých hokejistov je ták veľa a zhrnúť švédsku reprezentáciu do jedného chlapa nejde 😀
ale nie, však ja som zadaná a detná, musím byť seriózna 😀 . Ale aby som zapadla, tak za našich vyberám z výkladu Országha a Demitru a z tých zahraničných, fúha toto je robota, Sundin, Forsberg, Koivu, Selanne. Normálne som sa spotila, máte v talóne ľahšie otázky? 😀
jej som rada ze ste to nasli.
margi ja si myslim ze mozme kecat o vsetkom,ale keby bol problem tak si zalozime temu kamosky s MS 😀
Ako vlastne dopadli MS?