Prosím mamičky o pomoc pri vyplnení dotazníka, ktorého výsledky mi pomôžu pri písaní diplomovej práce. Chcem zistiť, akú hodnotu má dieťa pre matku a rodinu po pôrode. Za Váš príspevok vopred ďakujem. Bc Eva Gajdošová
Hodnota dieťaťa je podla mna tiež nevyčísliteľná, s ničím sa nedá porovnať...pocity po pôrode sú neopísateľné, neskutočný pocit šťastia. Dieťa je dar...
to čo je za otázku?????? 😕 😕 😕
hodnota? deti sú môj život takže ich hodnota je rovná životu
ak sa to dá nazvat hodnotou tak tá hodnota prevyšuje všetko čo som v živote mala niekolkotisícnásobnekrát🙂
@evka4326 aku hodnotu? dieta ma pred porodom inu hodnotu ako po nom? pre rodicov urcite nie. alebo to bolo myslene skor po financnej stranke? ten dotaznik najdeme kde ?🙂
fíha, tak to je riadne divná otázka
navyše diplomovka bude asi veľmi "odborná", ak si budúca mgr. kladie takto otázky a k výskumu jej stačí opýtať sa na MK
To sa neda ani vyjadrit. dieta je to najdolezitejsie a najvzacnejsie v zivote matky. nic nema taku hodnotu ako dietata.je to neopisatelny pocit stastia
ach jaj ☹ lepsou temou by bola uz len tema Hodnota zdravia pre cloveka ☹ nuz a teda ked autorka temy ziada o pomoc pri vyplneni dotaznika, kde je ten dotaznik? 😝 dnes asi naozaj studuje kazdy, nechcem nikoho urazit, ale prosit o pomoc s dotaznikom a nedat ho sem - preboha, ved studujes na VS, tak si na taketo veci davaj pozor ☹ i ked je dost mozne, ze som prosbu o pomoc ja zle pochopila ☹
A kde je ten dotazník? Mysláím, že hodnota dieťaťa sa nedá opísať, a ani ju necpochopí niekto, kto nemá, alebo netúži mať deti 🙂 🙂
hodnota dietata?VLASTNY ZIVOT ZA ZIVOT VLASTNEHO DIETATA....
poziadavku smeruj sem:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/dotaznik-na-seminarku/
@evka4326 :a doplňam aj link na dotazník: www.iankety.sk/dotaznik/274053422/
Ešte raz teda - prosím mamičky o pomoc pri vyplnení dotazníka, ktorého výsledky mi pomôžu pri písaní diplomovej práce. Chcem zistiť, akú hodnotu má dieťa pre matku a rodinu po pôrode. Za Váš príspevok vopred ďakujem.
@evka4326 možno by sa hodil ešte link na ten dotazník... ale odpoveď - hodnota dieťaťa je nevyčísliteľná a sotva sa dá vyjadriť slovami, nie ešte peniazmi...