Hodinky Samsung Galaxy Watch 7

17. aug 2024

Ahojte, má niekto tieto hodinky? Ste s nimi spokojní? Je možné cez ne telefonovať / prichádzajú upozornenia + je možná platba kartou?

berenika39
17. aug 2024

Chytré hodinky - pro muže i ženy, kompatibilní s Android, uhlopříčka displeje 1,5", NFC platby skrze Google Pay aplikaci, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, volání z hodinek přes telefon spárovaný s Bluetooth, krokoměr, měření krevního tlaku, kyslíku v krvi a EKG, měření tepu, vodotěsnost 50 m (5 ATM)
...z googlu.

ukgirls
17. aug 2024

mala som 5 potom som dostala zadara 6 a po pravde ak by som ich nemala zadrmo tak ich nekupim .. ako hodinky ok - pokial ich cches len na volnie a platbua ukazovanie casu .. funkcie sportu su na dve veci aj ratanie krokov na to iste ... ale tak prve boli darcek a druhe k mobilu .. pokial ich chces len na zakladne funkcie tak preco nie-vyzeraju dobre na ruke ...

autor
17. aug 2024

@ukgirls premýšľam ešte nad garmin vivoactive a asi sa priklonim k nim po tvojej recenzií, ďakujem🙂

ukgirls
17. aug 2024

na garmin ale ine-solar sapphire si setrim a raz ich budem mat :D .. je to celkovo dobra znacka na hodinky pre sport .. brat ma nizsiu radu a nestazuje si .. ale nepouziva na platenie a ani volanie ... takze v tomto smere recenziu neviem dat ..