Ahojte, hľadám hodinky s GPS, s možnosťou telefonovania, prípadne zasialania správ, ktoré však nie sú také veľké. 11 ročná už nechce tie veľké, čo sme mali od secutek.
Ďakujem
@bulldog_mom ako s nimi telefonuješ a SMS, fungujú aj bez mobilu? Je tam eSIM karta, lebo v popise nič také nevidím.
@maranco mám ich prepojené cez Bluetooth z mobilom, dosah mám až na dvor, keď mobil zabudnem doma.
@bulldog_mom a funguju aj bez mobilu. Teda, ze dcera ma hodinky so sebou v skole a ja mam aplikaciu v mojom mobile.ona mobil nema.
bez mobilu ti budu fungovať len hodinky ktoré majú podporu eSIM. čiže apple watch, nejaké garmini a pod. asi nám daj cenovú reláciu do ktorej sa chceš zmestiť.
prípadne ešte hodinky s klasickým slotom na sim kartu a potom požiadať o tzv. twin sim (jedno číslo, 2 sim karty - jedna do hodiniek a druhá do mobilu)
@jane0123 tu sú hodinky pre deti s GPS aj s možnosťou SIM karty, ceny si potom pozri na heureke
https://www.alza.sk/smart-hodinky-smartwatch/18...
@jane0123 ja mám Amazfit GTS 4, majú GPS, hovory, sms a sú aj na plávanie....som nadmieru spokojná.