Hodinky na telefonovanie pre predškoláka

26. aug 2024

Vedeli by ste mi dat tip na taketo hodinky? S akou znackou ste spokojne, ci funguju spolahlivo, odporucate/neodporucate atd.

gabrm
26. aug 2024

@autor
Dobrý deň,mi sme pre syna kupovali zo stránky dynamicshop a hodinky konkrétne Watchking HW11. Boli sme a aj v podstate sme s nimi spokojný,dá sa tam veľa vecí nastaviť,majú aj GPS čiže sa dá pozrieť kde sa dieťa nachádza a veľa iného.

katkaseiner
26. aug 2024

mozem sa spytat preco pre predskolaka? U nas ich neakceptuju ani v skole... predpokladam ze v skolke budu tiez proti... moze ich totiz stratit vonku, pripadne ked si idu umyvat ruky, idu spat... atd.
len podotknem ze my sme si uz tymto presli, dcera mala v skole z toho dovodu ze niektore dni som pre nu nechodila do druziny, ale sa mi ozvala od skoly a prisla domov... teraz su minimalne na prvom stupni mobily uplne zakazane a riesia aj hodinky...

vivuska666
26. aug 2024

V skolke ti to nedovolia. My sme mali Carneo. Moc ich neodporucam. Syn sa v nich okupal a bolo po nich. Pisali ze vodotesne do nejakeho stupna.

katkaseiner
26. aug 2024

@vivuska666 suhlasim...tiez sme mali Carneo - moja sa v nich ani neokupala, nabijali sme kazdy den, a presne po 2 rokoch 'zdochli'.
Tie hodinky napojene na telefon su lepsie, ale to takemu malemu dietatu skor nie...

januska12323
26. aug 2024

Predškolák nepotrebuje hodinky.

autor
26. aug 2024

Nepotrebujem ich davat dietatu do skolky 🙈 byvame v bytovke, kt je sucastou oploteneho arealu 4 rady domov a medzi nimi su vnutrobloky a vsade nejake ine atrakcie pre deti. Kedze je areal oploteny, tak tu nechavame deti behat aj same. Citia sa ako velkaci, maju tu super partiu, ale aj tak mam obavy, takze na tento ucel chcem hodinky, aby som mohla dieta zavolat domov, skontrolovat v nejakych casovych intervaloch ak ho zrovna neuvidim z okna, pripadne ak sa nieco stane dieta ma vie skontaktovat.

autor
26. aug 2024

@januska12323 tak to nechaj na rodicoch dietata co potrebuje a co nie :D

autor
26. aug 2024

@katkaseiner dakujem, takze Carneo nie. Hladam vylozene take so SIM kartou, kedze mobil sa nechystame dietatu kupovat.

autor
26. aug 2024

@gabrm dakujem velmi pekne, pozriem 👍🏼

autor
26. aug 2024

@katkaseiner vysvetlila som uz vyssie na co ich potrebujeme. Mobil sa dietatu urcite nechystam kupovat, preto aj neskor ked nastupi do skoly mi pride toto riesenie prakticke. Mame skolu kusok od domu, takze casom moze ist aj sam.

anna777115
26. aug 2024

Ja, dom praveže s Carmeom u dcery, spokojna. Bude, šiestačka po prazdninach a má ich od prvej triedy.Je, tam dokonca funkcia odpočuvania o ktorej dcera vobec netuši, takže si hocikedy skontrolujem a taktiež mapa, s podromnou adresou a miestom, kde sa nachadza.Dcere nabite na 100 % vydržia, aj pať dní a to sa mi každý den hlási, keď opušta školu. V škole ich tolerujú na ruke, len ich nesmie použivať, až mimo areál školy.