Ahojte chcem poradiť s kupou hodiniek. Najmä určených na šport. Smart hodinky, ktoré sa dajú spárovať aj s iphonom. V cenovej hodnote do 250€.
@anabell1985 neviem prečo toľko ľudí sa ide práve za apple zblázniť 🙂 ja mám garmin a teda mne postačujú, viem ako spím koľko spím, viem koľko prejdem, viem si nastaviť akú aktivitu robím, ako dlho, takže podľa mňa aj za menej peňazí sa dá dosť muziky zohnať
@labela76 ak to myslis tak, ci tam maju internu pamat alebo napojenie na nejake streamovacie appky nie, to sa myslim da (tie appky) az v tej vyssej verzii a ta je myslim drahsia 🙂 mala som kedysi tom tom hodinky, tie internu pamat mali a nikdy viac :D hodinky to potom nezvladali - streamovat hudbu, merat tep, gps a bluetooth sluchadla, stale sa odpajali, blbli za mna nikdy viac tuto funkciu nechcem ak tak beham s mobilom
Ja mám tiež garmin a topka nebudeš ľutovať 😊
jednoznacne garmin, mam garmin venu
Keď máš iPhone, tak radšej Apple - https://www.istores.sk/apple-watch-se-gps-40mm-... tieto sú za 299, keď preletis bazár , tak možno ich nájdeš nové, nerozbalene i za tých 250
@petamich môj budúci švagor vyskúšal na sport viaceré hodinky polar mu doslova zhoreli na ruke 🤪..potom sme sa so sestrou nahnevali a kúpili sme mu watch 6 a odvtedy je maximálne spokojný a viac nevymýšľa .výzvy si zdieľame všetci spolu a navzájom sa hecujeme k lepším výsledkom .ja sama mám už Apple watch roky a som max.spokojna za iné by som ich už nemenila
@labela76 ja mam Garmin Vivoactive 3 a som maximalne spokojna pomer cena/vykon mi vyhovoval, su multisport, vodeodolne, dlho vydrzia bez nabitia a aj su pekne, v pohode som ich nosila k office dress code