Hodinky na šport do 250 eur

labela76
2. jan 2021

Ahojte chcem poradiť s kupou hodiniek. Najmä určených na šport. Smart hodinky, ktoré sa dajú spárovať aj s iphonom. V cenovej hodnote do 250€.

petamich
2. jan 2021

@labela76 ja mam Garmin Vivoactive 3 a som maximalne spokojna pomer cena/vykon mi vyhovoval, su multisport, vodeodolne, dlho vydrzia bez nabitia a aj su pekne, v pohode som ich nosila k office dress code

labela76
autor
2. jan 2021

@petamich dá sa cez ne prehrávať aj hudba?

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
annadan
2. jan 2021

@anabell1985 neviem prečo toľko ľudí sa ide práve za apple zblázniť 🙂 ja mám garmin a teda mne postačujú, viem ako spím koľko spím, viem koľko prejdem, viem si nastaviť akú aktivitu robím, ako dlho, takže podľa mňa aj za menej peňazí sa dá dosť muziky zohnať

hettinka
2. jan 2021

@labela76 ja by som investovala do Applewatch.
Tie nove SE nie sú take drahé.

petamich
2. jan 2021

@labela76 ak to myslis tak, ci tam maju internu pamat alebo napojenie na nejake streamovacie appky nie, to sa myslim da (tie appky) az v tej vyssej verzii a ta je myslim drahsia 🙂 mala som kedysi tom tom hodinky, tie internu pamat mali a nikdy viac :D hodinky to potom nezvladali - streamovat hudbu, merat tep, gps a bluetooth sluchadla, stale sa odpajali, blbli za mna nikdy viac tuto funkciu nechcem ak tak beham s mobilom

janka_266
2. jan 2021

@labela76 ja by som tam obetovala ešte 50€ a kúpila Apple watch se, vlastne som to aj spravila 😂k iPhonu kúpiť iné a potom mat náhodou nervy z toho, že 1/2 aplikácii nefunguje, je škoda.

@annadan A máte ich k iPhonu?

petamich
2. jan 2021

@janka_266 ja mam garmin k iphone a vsetko funguje ako ma 🙂 mna apple watch neocarili ale teda chcela som hodinky na sport primarne

petamich
2. jan 2021

@annadan apple watch su pekne aj dizajnovo sa mi pacia ale chcela som hodinky primarne na sport a to splnali skor garmin ako apple (vysledok nekonecneho porovnavania mojho draheho a recenzie od kolegov triatlonistov)

mackove
2. jan 2021

Ja mám tiež garmin a topka nebudeš ľutovať 😊

sayonara15
2. jan 2021

jednoznacne garmin, mam garmin venu

annadan
7. jan 2021

@petamich mne sa aj garminy páčia dizajnovo, tiež sú pekné, ale tak každému sa nám niečo iné, ale ja som spoko, mne šlo presne hlavne to šport nech viem čo a ako, ako spím a podobne, takže pre mňa to bolo primárne a podľa toho čo píšeš aj pre teba 🙂

petamich
7. jan 2021

@annadan hlavne, ze splnia ocakavania a este su aj pekne 🙂

chantal21
14. mar 2021

@mackove Prosím ťa Garmin Vivoactive 4s majú dost dlhy náramok.Lebo na nete píše že dĺžka je 18 CM a sa mi zdalo malo

julia2018
14. mar 2021

Keď máš iPhone, tak radšej Apple - https://www.istores.sk/apple-watch-se-gps-40mm-... tieto sú za 299, keď preletis bazár , tak možno ich nájdeš nové, nerozbalene i za tých 250

mirka414
17. jan 2023

@petamich môj budúci švagor vyskúšal na sport viaceré hodinky polar mu doslova zhoreli na ruke 🤪..potom sme sa so sestrou nahnevali a kúpili sme mu watch 6 a odvtedy je maximálne spokojný a viac nevymýšľa .výzvy si zdieľame všetci spolu a navzájom sa hecujeme k lepším výsledkom .ja sama mám už Apple watch roky a som max.spokojna za iné by som ich už nemenila

petamich
17. jan 2023

@mirka414 ja mam aktualne aj Garmin aj Apple watch 🙂 predsa len som tym Apple watch neodolala, odkedy mam male dieta a viem napr. manzelovi zdvihnut telefon bez toho, aby som lovila telefon v kabelke 😂 ale napr. na beh stale pouzivam Garmin (teda ked ich nezabudnem nabit)