Hodinky na šport

nikol117nika
22. dec 2024

Dobrý večer, chcela by som sa poradiť ohľadom hodiniek na šport. Cvičím hlavne silovo, žiadny beh a potrebovala by som nejaké hodinky kde by som si vedeľa strážiť kalórie, spánok, srdcový tep. Zatiaľ čo som pozerala smart náramky v tých popisoch som skôr pochopila že sú na beh, hodinky som ešte nemala tak sa nejak v tom nevyznám a neviem zorientovať. Pozerala som aj huawei, tie boli cenovo super, vedeli by ste mi prosím Vás poradiť nech nekúpim niečo za čo vyhodím zbytočné peniaze. Potrebovala by som neaké ktoré by som vedela pripojiť na Iphone. Ďakujem vopred za pomoc!😊

leatha
22. dec 2024

@nikol117nika ahoj ja som velmi spokojna pomer cena kvalita s amazfit...ale musim povedat ze ze napr domaci trenink vyuzivam menej (silovy/hiit,joga), naopak viac som vyuzivala rozne sporty (beh, turistika, plavanie, jazdectvo atd) ale rovnako maju fajn appku na sledovanie pohybu, da sa prepojit aj na Stravu, na iphone s nimi nemam problem a velmi mi vyhovuje dlha vydrz baterie (ked mas zapnute meranie spanku a zariven povedzme aktivitu kazdy den 60-90min vydrzia mi v pohode 6-7 dni bez nabijania moyno aj viac - aktualne mam amazfit active, predtym som mala gts 2 mini a tiez som bola spokojna) aj meranie krokov a celkovo plnenie cielov co sa tyka kalorii (nepotrebujem nimi volat, ide mi skor o sport).

nikol117nika
autor
22. dec 2024

@nikol117nika a keby mi ukazuju sms+volania bol by to veľký bonus

vanilkovazmrzka
23. dec 2024

Apple watch su pre teba idealne, pri type aktivit, na ktore to chces, nevadi ani ze apple ma proste zalostnu vydrz baterie v porovnani s konkurenciou (cca 1,5 az 2 dni)

ibrunova
23. dec 2024

Ja mám Amazfit, šport si tam navolíš, dajú sa spárovať, vidíš hovory, správy.

13uzivatelka11
23. dec 2024

Podľa mňa garmin sú taka overená klasika.. Huawei ma nejaké problémy s aplikáciou, nie je dobre zabezpečená.. A mam síce tiež iphone, ale Apple watch by som teda nechcela, keď to treba nabijat každý deň..

biba_18
23. dec 2024

ja zajtra dostanem od ježiška huawei - tiež ich chcem do posilky a ježiško vedel načo ich potrebujem a venoval tomu čas, tak mu verím 🙂

niekto2hy
23. dec 2024

@13uzivatelka11 Preco myslis ze hodinky Huawei nie su dobre zabezpecene? Funguju bez problemov.

petamich
23. dec 2024

Na sporty ake popisujes by ti mohli stacit nizsie rady Garmin napr. Vivoactive alebo Venu, vydrz baterie je na nezaplatenie a mas aj notifikacie, urcite by boli fajn aj Apple watch ale tam ta bateria je fakt smutna 🙂

Moj muz mal pred Garmin Fenix Huawei a bol spokojny akurat v tych starsich radach dlho trvalo, kym nacitalo GPS (bicykel) a to ho hnevalo ale teraz uz by to malo byt okej.