Ahojte, veľmi sa mi páčia tieto šaty, ktoré som si už kúpila do kancelárie. Myslíte si, že sú fajn?
Podľa mňa nie
mne sa pacia na tebe
Su take ine, nezvycajne, mozno keby boli jednofarebne... alebo kratsie...ale ked sa ti pacia, tak ich nos samozrejme, kazdy mame iny vkus.
vsetci muzi mi povedali , ze mi to pristane... Ale zeny som sa nepytala.. samozrejme, ze predavacka vychvalila do nebies 😂😂😂
Ja by som ich skrátila po kolená a nosila s trochu vyhrnutym rukávom
Mne sa páčia, ale na tebe by boli ešte lepšie asi o číslo menšie.. Takto mi v tom prídeš taka utopena 🙂🤗
@nykkushka je to uni velkost.. aj ked nechapem ako moze existovat taka velkost
@marcellka32 no islo mi o to, ze nemam ziadne dlhsie saty.. a na leto dlhsie mi vyhovuju lebo nemusim si ich stale drzat kedze v lete casto fuka
Nepáčia sa mi, ale nie je to tebou, ale tými šatami. Ani na supermodelke by sa mi nepáčili.
Len nechápem, prečo sa pýtaš na názory, keď sa tebe páčia a už si si ich aj kúpila.
Budú vyzerať úplne ináč s topánkami a bez ponožiek, vyfotené nie pred zeleným zavesom😝. Mne sa páčia.
Ahá, no tak kúp a dáš zúžiť, upraviť 🤭🤗 Alebo ak sa tebe páčia , nos to tak ako ty chceš 🙂🤗
Ani mne sa nepacia.
@h2 zaujimal ma nazor zeny.. samozrejme, ze ich budem nosit s kabelkou a opatkami.. len ma to zaujimalo
Šaty sú veľmi pekné a zaujímavé, ale k tebe mi nepasujú. Asi by to chcelo vyššiu babu. Si v tom taká utopená.
@stanulienkat tak ja mam 180 cm 😂😂
Za mna OK, mne sa páčia.
Mne to pripomina matriosku, ale ak sa Ti pacia, tak ich nos.
Cozeeeee????🤪 Vyzeras tam tak na 160cm.
Tak potom saty uz len zuzit.
Za mňa príliš vzorované, už samotná modrá farba je výrazná s ešte k tomu kvety . Ale keď sa páčia tebe, tak nie je o čom
Ak máš 60 rokov, tak áno.
@vulka jasne 😂😂😂 dakujem baby za nazor.. velmi si to vazim.. chcela som pocut len rozne nazory aj napriek tomu, ze kazdemu sa paci nieco ine
Vzor sa mi nepáči, keď si nevšímam ten tak vidím, že sú tí veľké. Minimálne pás zúžiť aby vynikol.
Na tebe sa mi páčia, ak nemáte prísny dress code, do práce sú fajn
Sú ti široké, úplne ti deformujú pás. Ale celkovo sa mi nepáči ani farebnosť, ani strih. Ale ak sa ty v nich dobre cítiš…
Na obrázku sú pekné, modelke sa hodia ( je upravena) no na tebe mi prídu ako ,,maškarný kostým,, prepáč
Saty su krasne a hodia sa ti ❤️
Mne sa páčia, akurát ten golier je taký priveľký, keď je rozopnuty. Na tej modelke je to o cosi lepšie. S ponožkami a v tomto uhle fotky ta ta dĺžka šiat skracuje. V reáli teda neviem posúdiť. Inak farba, vzor, i latka vyzerajú fajn, strih zaujímavý.
Mne sa nepáčia. Podľa mňa deformuju postavu. Ten materiál je úplne iný ako vyzerá na modelke
Keby si ich nemala také rozgajdane na sebe tak by možno boli pekné
prepáč ale podľa mňa sú ako po babičke