Zdravím. Nosím zlatú retiazku a samozrejme aj obrucku, hodí sa to keď si dám strieborné náušnice. Nosíte tak niektorá?
Nie
nie
Nie
Nie
Úplne najviac, keď máš čo kombinovať, kombinuje a neboj sa toho, potom posli fotecku nech ta uvidíme
jasne uplne v pohode to moze byt
Nie
Zalezi od typu sperkov ako by to vyzeralo, ale pri kombinacii zlato a striebro nevidim ziadny problem, to je staromodny predsudok, ze sa to nehodi
Zväčša sa to k sebe nehodí. Keby sú náušnice s niečím žltým alebo prsteň/retiazka s niečím bielym, šlo by to dokopy určite viac. Nazatiaľ by ako alternatíva mohli poslúžiť nejaké drobné náušnice z minerálnych kameňov či zlatej chirurgickej ocele.
@katina86 Radsej nie ako ano...
No som prekvapena.. teraz, ked moda nema limity, spravna decentna kombinacia zlata a striebra je praveze chic a trendy. Staci si pozriet nejake obrazky. Ja nosim tenulinke prstene, kruzky, viac aj striebro aj zlato. Vyzera to super. Samozrejme, zalezi na type sperkov.
Tenke prstene a nausnice mam od Monicy Vinader, tam je bezne mix and match.
Vôbec by som to neriešila. Ak by sa jednalo o nejakú príležitosť tak áno, ale pri beznom nosení nie. Ostatné šperky máš zrejme jemné a ak také budú aj náušnice tak rozdiel vo farbe nebude až taký zrejmý
@katina86 pri bežnom nosení určite nevadí,to sú už davne predsudky ako napr.kedysi musela byť kabelka rovnakej farby a materiálu ako topánky..Teraz je na trhu plno krásnych kombinácii.Mne osobne sa páči kombinácia striebra a zlata,máme také aj obrúčky a výborne sa to kombinuje s čímkoľvek-aj na kabelkách mas zlaté al.strieborne kovanie a ak by si chcela celkom ladiť stravis v šatníku pol dňa.Napr.ja som si akurát kúpila prívesok k P..dor... náramku a je zlato strieborný.
Podla mna sa to nehodi