Hodili by sa ružové spoločenské šaty čiernovláske?
@micusa2222 ja som myslela skôr také svetlé ružové 🙂
Viac ako o farbu vlasov ide o farbu a ton pokožky.
ja som dosť bledá :D
nie každej čiernovláske...
dcéra je tmavovlasá aj pokožku má tmavú... ružové šaty sú pre ňu hotová pohroma... jej sa skôr hodia žlté, krémové...ale nie ružové.
ja váham, lebo mám ísť na ples a tie šaty mi dosť páčia ale neviem či sa to hodí
@monillia tak mám farbené čisto čierne vlasy
Bledej pleti ide ruzova. Vzdy. Aj k tmavym vlasom.
@deti95060810 Ja som bleda s blond vlasmi a pre mna je prave orandzova, bezova a tavia cista pohroma.
ani jedna ti tu spravne neporadi .. mas xy odtienov ruzovej , iny ton pleti .. kym neukazes seba a saty sa tu budu len dohadovat a hadat
Autorka asi nechapeš čo ti tu ženy píšu
Nie je ružová ako ružová.. je to baby pink, bledoružová, staroružová, blush ružová, cyklamenova, fuksiovo ružová, tmavo ružová??
A ďalšia vec nejde o farbu vlasov ale o ton pokožky..
Si bledá s podtonom do ružova alebo žlta? Si porcelanovo bledá? Máš studeny alebo teply podton ton pokožky?
Neprirovnavaj to k farbe vlasov ale ku svojej pokožke 🙂
Alebo daj sem svoju fotku a fotku šatou a hned ti budu vediet poradiť
@nika_val skôr taká do žlta ale stále dosť bledá
A ake ružové su tie šaty?
Bledo, cyklamenove, staroružove?
Ovela lahšie by to bolo keby chodiš fotky sem
A ked nechces ved tvar si na nich vieš zamazat nikto nebdue vediet kto si 🙂
Na farbe vlasov vôbec nezáleží. Hlavne, aby si sa v nich cítila dobre. Prípadne, aby ti aj dobre sadli a dobre si vyzerala.
No tak ak si skor bledšia tak nie.. takato ružova by na bledej pokožke bola priliš mrtvolna 🙂
Skor tmavšiu, sytejšiu ružovú
@nika_val ja určite ešte popozerám ale mám rada ružovú 😝
Ja tiež zbožnujem ružovú a na svojej stužkovej som velmi chcela mat ruzove saty ale zvolila som cyklamenovu nakoniec lebo som bleda bola velmi v takej baby pink
@ruzasipova To vážne hovoríš orandžová? 😯
@nika_val ja som na stužkovej mala kráľovskú modrú farbu :D
🤦♀️
@simonettasimonova ????
samozrejme..
Ja mám čierne vlasy a som biela jak Snehurka a áno, takáto slvetloružová sa mi hodí a nosím podobné farby bežne. Ale ako píšu ženy, záleží od typu pokožky. Pretože svetloruživé šaty môže mať aj čiernovlasá, hnedovlasá aj blondýna. To podstatné nie je.
a prečo by sa nemali hodiť,,hodia sa ku každej farbe vlasov, najlepšie k tmavej, pokiaľ sa dobre zladíš a skombinuješ farby...