Ahojte hodi sa oranzova farba k blond vlasom?dakujem
To ved prave ja mam bledu pokozku a blond vlasy tak neviem
Vyskúšaj obliecť a uvidíš 🙂 Oranžová má tiež dosť odtieňov, navyše, niekedy ani nie je smerodajná farba oblečenia ale strih.
@ketrin1211 tak to vyskúšaj. Ale prečo práve oranžová k bledej pokožke? Je plno iných krásnych farieb, ktoré sa hodia aj bleduľkám. Oranžová je veľmi energická farba. Hodí sa tmavovláskam so snedou pleťou, krásne na nich žiari. Na blondínach buď potlačí všetky farby (pokožky, vlasov) a vyzerajú v nej mŕtvolne, alebo ak sú silnejšie nalíčené, tak to zas pôsobí vulgárne. Platinové blondíny vyzerajú v oranžovej, varietné umelkyne 😂
Som možno staromodna, ale preferovala som vždy farbu oblečenia k očiam. Samozrejme aj k pokožke, ale podla mna sú dominantné oči...Keby si bola vo vreci, každý si prvé aj tak všimne tvoje oči, a ked ich zkonbinuješ s oblečením, ved skús a daj vedieť
Mam modrozelene oci,bledu pokozku a blond vlasy.pozriem sa po inych farbach ako teda modra,cervena dakujen pekne
Krasne oči, a podla mna k nim iná farba ako oranžová...možno doplnky
Rozhodla som sa pre modru len neviem ci bledu alebo tmavu modru alebo tyrkisovu? 🙂
@ketrin1211 Nehnevaj sa a doteraz si chodila naha?
AHoj, podľa mňa sa oranžová farba hodí blondýnkam. Ja som tiež blond a rada nosím oranžovú, pekne rozžiari. Musíš sa ale aj Ty cítiť v nej dobre.
Ahojte nakoniec som sa zhodla na modrej farbe.chcela som bundu.tyrkisovu alebo tmavomodru?dakujem krasne.to mam stiahnute z netu.
Ak mas bledu aj pokozku, oranzova farba asi nebude moc dobra volba. Skor by som volila farby tmavsie. Bunda by sa mi pacila v tyrkysovej farbe. Ta vie pekne cloveka roziarit a je celkom in. Pekne ti pojde k blond vlaskom🙂
@ketrin1211 Záleží od odtieňa vlasov, ale aj pokožky. Ak je odtieň vlasov zlatistý, tak sa môže hodiť. Popolavý, platinový odtieň a oranžová spolu veľmi neladia. Úplne bledá pleť pôsobí pri výraznej oranžovej ešte bledšie. Pri týchto výrazných farbách úplne stačí vyskúšať oblečenie a aj človek, ktorý nie je obdarený nejakým extra estetickým cítením, vidí, či je to ok, alebo nie.