Moja dcéra si vymyslela, že chce robiť hobbyhorsing. Ja som myslela, že to je len nejaká hlúposť, mám z toho zmiešané pocity. Je to vlastne hlava koňa na palici a deti na tom skáču cez prekážky. Nechce si to dať vyhovoriť. Hovorí mi, že to nie je len obyčajná palica, že tá palica toho dokázala viac ako ja.
Je to aj dosť drahé. Vraj to videla u nejakého influencera. #sendhelp
@galganka Neverím, že keď sa na to niekto prvý krát pozrie tak nevie čo si o tom myslieť, koňa našťastie netreba kŕmiť len jazdca
Čo si chceš o tom myslieť? Väčšina tých ľudí je tak športovo zdatná a vie vyskočiť tak vysoko, ako sa tebe ani nezdalo. To si myslím ja. 🤷♀️
ludia, kltori robia tento ,,sport" pritom vyzeraju ako retardovani
@galganka no veď to že ja sa ledva od zeme odlepím, tie prekážky by som nepreskočila ani s rebríkom.
@beata_k áno poznám tú stránku, mávajú aj súťaže
Teda už ju poznám. Minulý týždeň som netušila, že existuje
Tak, co ti je cudne? Venuju sa tomu ludia.
@isadoraisa retardácia – spomaľovanie, zvoľňovanie, oneskorovanie; oneskorený, spomalený vývoj
no na jednej strane je super, ze sa niecomu venuju, na druhej je to naozaj divne. Ale tak dnes sa robi cokolvek... skakat s detskou hrackou je presne to co tinedzeri potrebuju a chcu, take rozkosne. Ale aspon sa hybu. Neviem ci je problem pre bezne cviciace dieta preskocit cez 80-100cm :DD Prekazkovy beh ma cca 90cm vysoke tie prekazky pokial viem (teraz pozeram ze zeny 76cm)... tak zase nerobme z toho neviem co (samozrejme dieta s 120cm vyskou nie)
@galganka dakujem 🙂
Že keď jej nechcem dovoliť živého koňa, nech jej dovolím aspoň palicu
ja by som ju nechala, nech si to skusi, ale neviem ci nepojde len o tahanie penazi z rodicov nakoniec. Mna by zaujimalo kolko ju to asi tak bude bavit... tyzden, dva?
@simca06022011 tak už nie korálky na cumlíky, mašličky s menom na kočík, ale kone.Ja by som chcela vedieť kto udáva tieto trendy
ty si musis robit srandu :D
@luccija no niekto kto chce zarobit, lebo vidi, ze deti sa nudia a budu robit hocico "ine".
@simca06022011 plný tiktok toho je akurát mi to dcéra ukázala, lebo som sa pýtala či to pozná?Dala som jej návrh, že za vysvedčenie jej to kúpim a môže sa preháňať po ulici.Uz som fakt za zenitom, keď toto pocuvam
@luccija treba jej ukazat, ze to bola dlho hracka pre male deti, vyhadzovala sa v momente ako deti isli do vyssej triedy SKOLKY. CI sa citi ako skolkar ? :D ako ak je smiesne mojej ist v 10r kocikovat so susedou babiku, tak toto neviem co by na to povedala... mojej sa na to pytam vecerci nechce konika, aj na cestu do skoly :DD kto vie ci im aj parkovisko urobia pred skolou :D
Poviem jej nech si teda cvála za svojím snom
A jazdiť na normálnom koni nemôže?
Hovorí mi, že to nie je len obyčajná palica, že tá palica toho dokázala viac ako ja.
Presne tieto slová boli na tiktoku vo videu čo mi teraz ukázala dcéra.Pekne deťom vymielajú mozgy.
Akykolvek pohyb, ktoremu sa deti venuju je v poriadku. My sme skakali gumu, nebolo to tiez viac ako divne?
Robi to bratova dcera, bola na nejakej sutazi, aj sa umiestnila. Brat pri filmovani sutaze zahlasil ...kolko narusenych deti sa tu zislo... 😀
Kto sme, aby sme hovorili co je divne a co nie?
No, nič. Ako to tu čítam, zabavujem desaťrocnej bábiky, kočík, gumu na skákanie... počkať, potom by som mala aj svoje hračky asi vyhodiť... 🫢🤔
Netvarme sa, ze to nevyzera komicky. Ja som kukala ako puk na 14 rocnu susedu, ked s tym vybehla na travnik. Na druhej strane.. ma to asi same vyhody (ked sa popasuje s tymi pohladmi okolia😁) Financne ta to nezruinuje, moze s tym behat aj pri dome, nepotrebuje k tomu ineho cloveka. Ta nasa suseda sa s tym konom aj rozprava, robi si prekazky, atd. Uz sme si zvykli😄
Dobrá téma na trolling, taká neokukaná. 👍🏻 #sendzradloprekone
A teraz tak reálne, áno, bežne sa tomu deti (aj dospelí) venujú. Poďme sa postaviť do kolečka a rehotať sa na nich. 🙈