Hobbyhorsing

7. jún 2023

Moja dcéra si vymyslela, že chce robiť hobbyhorsing. Ja som myslela, že to je len nejaká hlúposť, mám z toho zmiešané pocity. Je to vlastne hlava koňa na palici a deti na tom skáču cez prekážky. Nechce si to dať vyhovoriť. Hovorí mi, že to nie je len obyčajná palica, že tá palica toho dokázala viac ako ja.
Je to aj dosť drahé. Vraj to videla u nejakého influencera. #sendhelp

galganka
7. jún 2023

Dobrá téma na trolling, taká neokukaná. 👍🏻 #sendzradloprekone
A teraz tak reálne, áno, bežne sa tomu deti (aj dospelí) venujú. Poďme sa postaviť do kolečka a rehotať sa na nich. 🙈

autor
7. jún 2023

@galganka Neverím, že keď sa na to niekto prvý krát pozrie tak nevie čo si o tom myslieť, koňa našťastie netreba kŕmiť len jazdca

galganka
7. jún 2023

Čo si chceš o tom myslieť? Väčšina tých ľudí je tak športovo zdatná a vie vyskočiť tak vysoko, ako sa tebe ani nezdalo. To si myslím ja. 🤷‍♀️

isadoraisa
7. jún 2023

ludia, kltori robia tento ,,sport" pritom vyzeraju ako retardovani

autor
7. jún 2023

@galganka no veď to že ja sa ledva od zeme odlepím, tie prekážky by som nepreskočila ani s rebríkom.

autor
7. jún 2023

@beata_k áno poznám tú stránku, mávajú aj súťaže

autor
7. jún 2023

Teda už ju poznám. Minulý týždeň som netušila, že existuje

beata_k
7. jún 2023

Tak, co ti je cudne? Venuju sa tomu ludia.

galganka
7. jún 2023

@isadoraisa retardácia – spomaľovanie, zvoľňovanie, oneskorovanie; oneskorený, spomalený vývoj

simca06022011
7. jún 2023

no na jednej strane je super, ze sa niecomu venuju, na druhej je to naozaj divne. Ale tak dnes sa robi cokolvek... skakat s detskou hrackou je presne to co tinedzeri potrebuju a chcu, take rozkosne. Ale aspon sa hybu. Neviem ci je problem pre bezne cviciace dieta preskocit cez 80-100cm :DD Prekazkovy beh ma cca 90cm vysoke tie prekazky pokial viem (teraz pozeram ze zeny 76cm)... tak zase nerobme z toho neviem co (samozrejme dieta s 120cm vyskou nie)

isadoraisa
7. jún 2023

@galganka dakujem 🙂

autor
7. jún 2023

Že keď jej nechcem dovoliť živého koňa, nech jej dovolím aspoň palicu

simca06022011
7. jún 2023

ja by som ju nechala, nech si to skusi, ale neviem ci nepojde len o tahanie penazi z rodicov nakoniec. Mna by zaujimalo kolko ju to asi tak bude bavit... tyzden, dva?

simca06022011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
7. jún 2023

@simca06022011 tak už nie korálky na cumlíky, mašličky s menom na kočík, ale kone.Ja by som chcela vedieť kto udáva tieto trendy

isadoraisa
7. jún 2023

ty si musis robit srandu :D

simca06022011
7. jún 2023

@luccija no niekto kto chce zarobit, lebo vidi, ze deti sa nudia a budu robit hocico "ine".

luccija
7. jún 2023

@simca06022011 plný tiktok toho je akurát mi to dcéra ukázala, lebo som sa pýtala či to pozná?Dala som jej návrh, že za vysvedčenie jej to kúpim a môže sa preháňať po ulici.Uz som fakt za zenitom, keď toto pocuvam

simca06022011
7. jún 2023

@luccija treba jej ukazat, ze to bola dlho hracka pre male deti, vyhadzovala sa v momente ako deti isli do vyssej triedy SKOLKY. CI sa citi ako skolkar ? :D ako ak je smiesne mojej ist v 10r kocikovat so susedou babiku, tak toto neviem co by na to povedala... mojej sa na to pytam vecerci nechce konika, aj na cestu do skoly :DD kto vie ci im aj parkovisko urobia pred skolou :D

autor
7. jún 2023

Poviem jej nech si teda cvála za svojím snom

thereisabear
7. jún 2023

A jazdiť na normálnom koni nemôže?

luccija
7. jún 2023

Hovorí mi, že to nie je len obyčajná palica, že tá palica toho dokázala viac ako ja.

Presne tieto slová boli na tiktoku vo videu čo mi teraz ukázala dcéra.Pekne deťom vymielajú mozgy.

viestta
7. jún 2023

Akykolvek pohyb, ktoremu sa deti venuju je v poriadku. My sme skakali gumu, nebolo to tiez viac ako divne?

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maris5
7. jún 2023

Robi to bratova dcera, bola na nejakej sutazi, aj sa umiestnila. Brat pri filmovani sutaze zahlasil ...kolko narusenych deti sa tu zislo... 😀
Kto sme, aby sme hovorili co je divne a co nie?

galganka
7. jún 2023

No, nič. Ako to tu čítam, zabavujem desaťrocnej bábiky, kočík, gumu na skákanie... počkať, potom by som mala aj svoje hračky asi vyhodiť... 🫢🤔

viestta
7. jún 2023

@galganka dieta sa rodicom nezavdaci aj keby sa na kolomaz rozlialo. Sedi doma s mobilom v ruke, zle je. Skace s konom po vonku, tiez je zle. Co vlastne je "to spravne"?

galganka
7. jún 2023

@viestta predsa plniť nedokončené sny rodičov 💪🏻💪🏻💪🏻🙈

hariet
7. jún 2023

Netvarme sa, ze to nevyzera komicky. Ja som kukala ako puk na 14 rocnu susedu, ked s tym vybehla na travnik. Na druhej strane.. ma to asi same vyhody (ked sa popasuje s tymi pohladmi okolia😁) Financne ta to nezruinuje, moze s tym behat aj pri dome, nepotrebuje k tomu ineho cloveka. Ta nasa suseda sa s tym konom aj rozprava, robi si prekazky, atd. Uz sme si zvykli😄