Hniezdo záchrany - kto pochybil?

20. apr 2022

Nemôžem sa dopátrať k dôveryhodnej informácii, či sa už s určitosťou vie, kto pochybil v prípade toho anjelika ktorého “zabudli” v hniezde záchrany?

annamalaga
20. apr 2022

Možno že už ho tam mŕtve aj vložila , keďže je to vo fáze vyšetrovania , nikto nevie.

melanta
20. apr 2022

Nevieš sa dopátrať informácie, pretože ešte neprebehla pitva a nie sú známe jej závery. A tým pádom nemožno hodnotiť, čo sa stalo, či tam bolo vložené mŕtve, alebo ozaj zomrelo zabudnuté v hniezde. Takže netreba robiť závery a hneď odsudzovať nemocnicu či matku.

anjelicek26
20. apr 2022

Nevedia nic, spekulacii je vela. Jasne emotovny pripad, ale drobcekovi to uz zivot nevrati, nech to bolo akokolvek :(

sissy27
20. apr 2022

no nemôžeš sa dopátrať, pretože ešte prebieha vyšetrovanie. Snáď si si nemyslela, že je otázkou niekoľkých minút či hodín?? A teda ani nehovorím o tom, že pre teba bude záver vyšetrovania tak či tak úplne bezpredmetný, nijako ti život nezmení.

liljana
20. apr 2022

Nechapem, ze to nikto neskontroluje 3 krat denne osobne na vlastne oci, alebo kamerou. Kludne vratnik. Pokazi sa/vypne nejaky senzor a cele sviatky sa tam nikto ani nepozrie? Tak nech to radsej zavru, nech tam neumru dalsie deti.

andrea_82
20. apr 2022

@annamalaga ja sa tiež prikláňam k tomu názoru, že dieťa už muselo mať nejaké problémy. Veď nie je možné, aby nikto nepočul plač toho malého.

hiro
20. apr 2022

@liljana "Tak nech to radsej zavru, nech tam neumru dalsie deti." - ak ti ide o neumieranie deti tak aj keby co ja viem kazde desiate tam umrelo takouto chybout tak ich myslim prezije viac ako ked budu vyhodene v kontaineri...

pauli_s
20. apr 2022

Ja byť matkou toho dieťaťa a dala by som ho tam živé a zdravé v dobrej viere, že nájde lepší život ako u mňa, po určite ťažkom a bolestivom rozhodovaní či to urobiť alebo nie a dozviem sa toto, tak spravím riadny škandál z toho. Hniezda záchrany majú slúžiť na záchranu a nie na smrť dieťaťa. Ale samozrejme, bohvie ako to bolo…

melanta
20. apr 2022

@liljana ako vieš, že tam bolo dieťa celé sviatky? Čo keď ho tam dala hodinu pred tým, než ho našli a dala ho tam už mŕtve? Je mi na grc z takýchto názorov, čo idú mudrovať a písať ako to bolo, hoci hovno vedia. Ale hneď odcudzujú.

melanta
20. apr 2022

@pauli_s A mohla ho tam dať mŕtve, lebo sa jej to zdalo lepšie ako ho hodiť do kontajnera. Netreba robiť závery, kým nie sú urobené skutočné závery políciou.

h2
20. apr 2022

@hiro Nemyslím si, že matka, ktorá dá dieťa do hniezda záchrany, by ho v prípade, ze by hniezdo neexistovalo, hodila do kontajnera.

pauli_s
20. apr 2022

@melanta preto som napísala, že bohvie ako to bolo… nerobím závery žiadne

melanta
20. apr 2022

@andrea_82 tiež si myslím, že ak by žilo, tak by ho niekto počul. Veď to hniezdo je vedľa vchodu do budovy, denne okolo neho prejdú desiatky ak nie stovky ľudí. Detto vstup do hniezda zvnútra, pre personál. Ale závery robiť nebudem.

bloger
20. apr 2022

Treba to nechať na políciu. Nikdy sa nič podobné nestalo. Určite sa dozvieme neskôr viac.

ejbyk
20. apr 2022

Ja sa obavam ze v nasej SR republike kde spravodlivost a pravda je ta tam....vyhlasia že to dieťatko bolo bud mrtve, choré, neschopné života....len aby sa to ututlalo...
Smutné ale vidím to na tento scenár....

pauli_s
20. apr 2022

@melanta inkubátor, odhlučnená stena a železná sťahovacia stena - asi ťažko by ho bolo počuť… otec robil ma gynde v Trnave dlhé roky, aj keď spúšťali Hniezdo záchrany a viem že ten priestor je mega odhlučnený…

annamalaga
20. apr 2022

@andrea_82 veď to, netreba hlavne odsudzovať lekárov a zdravotníkov všetkých a ja neviem koho, keď ešte nieje záver vyšetrovania.

acrobaleno
20. apr 2022

@ejbyk to je zvláštne myslenie, že "by sa to ututlalo". Tak potom asi ničomu neveríš teda.

pauli_s
20. apr 2022

INAK, ak tu náhodou matka dieťaťa je, čo je celkom možné, keďže sme na mamickovskom portáli a podľa mna si prechádzala veľkým rozhodovaním či ho tam dať (ak ho tam dala živé) - vyzývam ju, nech sa určite ozve polícii a pomôže objasniť tento prípad, nikto jej určite nič nebude vyčítať…

Ešte mi napadlo, že ho tam dala nejaká mamička z Ukrajiny, ktorá nevedela kam z konopy :(

liljana
20. apr 2022

@melanta Pisu, ze viac dni
https://bratislava.zoznam.sk/tragicka-smrt-baba...
TRAGICKÁ SMRŤ bábätka na bratislavských Kramároch! V hniezde záchrany malo ležať niekoľko dní

autor
20. apr 2022

@sissy27 tak to pardón, že sa zaujímam o takéto pre nás bezpredmetné vyšetrovanie 🤔 celkom nerozumiem prečo sa všetci diskutujúci dokázali normálne vyjadriť, bez nejakých zbytočností, ale Vy ste musela s takýmto arogantným podtónom 🤌🏼

monicka976
20. apr 2022

Ja som citala ze vraj policia bude riesit prevadzkovatela/zriadovatela a toho co to mal na starosti, ako pisu baby vyssie je to cele vo vysetrovani avsak bez ohladu nato, mne je to velmi luto a kedze pisu ze bolo zive, ani nechcem mysliet nato aky hrozny koniec malo...chudatko male.

sissy27
20. apr 2022

Pretože ti nejde o nič iné len senzáciu a to je podľa mňa nechutné. Veľmi dobre vieš, že vyšetrovanie ešte prebieha, že všetci máme rovnaké možnosti zistiť si info, ale nie, ty potrebuješ tému a poriadne rozdúchať vášne, ideálne čím viac hejtov tým lepšie, že… a pre istotu anonymne 🤡
Veď si počkaj na výsledky vyšetrovania a potom nám napíš, ako to zmenilo tvoj život a ako využiješ získané informácie.

sana611
20. apr 2022

@annamalaga áno, to som povedala aj ja mužovy, že už mŕtveho museli tam dať, zrejme ta dotyčná niečo spravila, lakla sa, a dala ho tam aby jej nehrozilo vezenie, ale zle to do myslela lebo keď prídu nato tak dostane trest..

pribinak
20. apr 2022

@sana611 všade píšu že bábätko zomrelo na dehydrataciu a hlad. Podľa stupňa rozkladu vedia určit veľmi presne čas úmrtia, takze je mala pravdepodobnosť že by bábätko dali do hniezda už mŕtve

Ak by tam ležalo 4 dni už metve, tak stupeň rozkladu by bol značne viditeľný

lienka.7
20. apr 2022

V prvom rade mali to hniezdo kontrolovať. Ghanamova povedala ze je tam navyše kamera. Cize stačilo to možno 1x za cely deň skontrolovať a bolo to. Evidentne sa na to niekto vykašľal . Neverím ze to dieta tam bolo dane mŕtve, matka ho tam dala v dobrej viere aby mu zachránila život a ľahostajnostou personalu zomrelo. Zomrelo krutou smrťou, ani si to nedokážem predstaviť ze by takto umrelo jedno z mojich. A výsledok? No vinnik sa nenašiel. Je nám to ľúto. Bodka. Vsak sme na SR.