Nemôžem sa dopátrať k dôveryhodnej informácii, či sa už s určitosťou vie, kto pochybil v prípade toho anjelika ktorého “zabudli” v hniezde záchrany?
Nevieš sa dopátrať informácie, pretože ešte neprebehla pitva a nie sú známe jej závery. A tým pádom nemožno hodnotiť, čo sa stalo, či tam bolo vložené mŕtve, alebo ozaj zomrelo zabudnuté v hniezde. Takže netreba robiť závery a hneď odsudzovať nemocnicu či matku.
Nevedia nic, spekulacii je vela. Jasne emotovny pripad, ale drobcekovi to uz zivot nevrati, nech to bolo akokolvek :(
no nemôžeš sa dopátrať, pretože ešte prebieha vyšetrovanie. Snáď si si nemyslela, že je otázkou niekoľkých minút či hodín?? A teda ani nehovorím o tom, že pre teba bude záver vyšetrovania tak či tak úplne bezpredmetný, nijako ti život nezmení.
Nechapem, ze to nikto neskontroluje 3 krat denne osobne na vlastne oci, alebo kamerou. Kludne vratnik. Pokazi sa/vypne nejaky senzor a cele sviatky sa tam nikto ani nepozrie? Tak nech to radsej zavru, nech tam neumru dalsie deti.
@annamalaga ja sa tiež prikláňam k tomu názoru, že dieťa už muselo mať nejaké problémy. Veď nie je možné, aby nikto nepočul plač toho malého.
Ja byť matkou toho dieťaťa a dala by som ho tam živé a zdravé v dobrej viere, že nájde lepší život ako u mňa, po určite ťažkom a bolestivom rozhodovaní či to urobiť alebo nie a dozviem sa toto, tak spravím riadny škandál z toho. Hniezda záchrany majú slúžiť na záchranu a nie na smrť dieťaťa. Ale samozrejme, bohvie ako to bolo…
Treba to nechať na políciu. Nikdy sa nič podobné nestalo. Určite sa dozvieme neskôr viac.
Ja sa obavam ze v nasej SR republike kde spravodlivost a pravda je ta tam....vyhlasia že to dieťatko bolo bud mrtve, choré, neschopné života....len aby sa to ututlalo...
Smutné ale vidím to na tento scenár....
@andrea_82 veď to, netreba hlavne odsudzovať lekárov a zdravotníkov všetkých a ja neviem koho, keď ešte nieje záver vyšetrovania.
@ejbyk to je zvláštne myslenie, že "by sa to ututlalo". Tak potom asi ničomu neveríš teda.
INAK, ak tu náhodou matka dieťaťa je, čo je celkom možné, keďže sme na mamickovskom portáli a podľa mna si prechádzala veľkým rozhodovaním či ho tam dať (ak ho tam dala živé) - vyzývam ju, nech sa určite ozve polícii a pomôže objasniť tento prípad, nikto jej určite nič nebude vyčítať…
Ešte mi napadlo, že ho tam dala nejaká mamička z Ukrajiny, ktorá nevedela kam z konopy :(
@melanta Pisu, ze viac dni
https://bratislava.zoznam.sk/tragicka-smrt-baba...
TRAGICKÁ SMRŤ bábätka na bratislavských Kramároch! V hniezde záchrany malo ležať niekoľko dní
@sissy27 tak to pardón, že sa zaujímam o takéto pre nás bezpredmetné vyšetrovanie 🤔 celkom nerozumiem prečo sa všetci diskutujúci dokázali normálne vyjadriť, bez nejakých zbytočností, ale Vy ste musela s takýmto arogantným podtónom 🤌🏼
Ja som citala ze vraj policia bude riesit prevadzkovatela/zriadovatela a toho co to mal na starosti, ako pisu baby vyssie je to cele vo vysetrovani avsak bez ohladu nato, mne je to velmi luto a kedze pisu ze bolo zive, ani nechcem mysliet nato aky hrozny koniec malo...chudatko male.
Pretože ti nejde o nič iné len senzáciu a to je podľa mňa nechutné. Veľmi dobre vieš, že vyšetrovanie ešte prebieha, že všetci máme rovnaké možnosti zistiť si info, ale nie, ty potrebuješ tému a poriadne rozdúchať vášne, ideálne čím viac hejtov tým lepšie, že… a pre istotu anonymne 🤡
Veď si počkaj na výsledky vyšetrovania a potom nám napíš, ako to zmenilo tvoj život a ako využiješ získané informácie.
@annamalaga áno, to som povedala aj ja mužovy, že už mŕtveho museli tam dať, zrejme ta dotyčná niečo spravila, lakla sa, a dala ho tam aby jej nehrozilo vezenie, ale zle to do myslela lebo keď prídu nato tak dostane trest..
V prvom rade mali to hniezdo kontrolovať. Ghanamova povedala ze je tam navyše kamera. Cize stačilo to možno 1x za cely deň skontrolovať a bolo to. Evidentne sa na to niekto vykašľal . Neverím ze to dieta tam bolo dane mŕtve, matka ho tam dala v dobrej viere aby mu zachránila život a ľahostajnostou personalu zomrelo. Zomrelo krutou smrťou, ani si to nedokážem predstaviť ze by takto umrelo jedno z mojich. A výsledok? No vinnik sa nenašiel. Je nám to ľúto. Bodka. Vsak sme na SR.
Možno že už ho tam mŕtve aj vložila , keďže je to vo fáze vyšetrovania , nikto nevie.