Hnevá ma prístup niektorých užívateliek v bazári

sandra151
19. nov 2018

Neskutočnéé čo niektoré robíte!Aby ste otravovali s milión otázkami aj keď sa jedná o 2-3 eurovú vec,tak fajn ale odtiaľ potiaľ !aby ste chceli veci zadarmo poslať ale ešte aj poštovné odmietate zaplatiť, alebo pýtate zľavu ešte aj pri 2 eurových náušniciach alebo ešte lepšie keď sa spýtate na cenu poštovného a ja ako taký d*bil to provizórne aj s balením vážim na váhe a pozerám vam stránku pošty aby som vás náhodou neukrátila o desať centov a vy sa potom odmlčíte a nie ste schopné napísať ani bú ani bé.
Ja ked nepíšem odpoveď po dvoch hodinách (lebo je noc alebo skoré ráno) tak už mi posielate otázniky lebo vy musíte mať hneď všetko tu a teraz a nakoniec ajtak len vypýtate číslo účtu a potom sa už neozvete. A najviac milujem keď chcete zľavu alebo niečo zadarmo ale neviete sa ani pozdraviť a slová prosím a ďakujem už vôbec nepoznáte...
ČESŤ VÝNIMKÁM!!

asia83
19. nov 2018

@sandra151 Presne tak. Niekedy tiež iba oči pučím nad správaním niektorých záujemcov. Keď sa vôbec neozvú po vypýtaní čísla účtu, to "milujem" najviac. Sme rôzni.

katarinamarkova
19. nov 2018

@sandra151 ja nezvyknem takymto spôsobom veci kupovať ani predavat. Mam len otázku tak ako na predavajuce rovnako patri aj kupujucim.....myslite si že je pre vás ekonomický a casovo vyhodne po odratani svojho času,komunikácie,sms.telefonatov.fotiek.cesty na postu.balenia balika.....predavat či kupovať 2...5....10€ veci ktoré aj tak povacsinou nepotrebujete prip ich kúpite cez net nové za cca rovnakú cenu či v blízkom obchode........? Ved toto sa v konečnom dôsledku neoplatí ani jednej ani druhej strane.....to ja len tak zo zvedavosti 😊

caroline_
19. nov 2018

@katarinamarkova ja osobne co predávam, uz nepotrebujem a ďalšie si nekúpim, a podľa mňa je v poriadku ak predám za 5e vec, ktorá je ešte vo veľmi dobrom stave stave nejakej mamine, čo si nemôže dovoliť napríklad novú, a veľa veci je takých co je škoda len tak vyhodiť do koša. A ja to isté, rada si kúpim vec co je niekedy aj nová, za oveľa menej peňazí.

caroline_
19. nov 2018

@caroline_ a sms ani telefonovanie nerealizujem, baliť balicky ma baví, a postu mam cestou :D

jaroe
19. nov 2018

@katarinamarkova ja mam hranicu za ktoru predavam min 5 Eur. Niekedy je aj to pre mna malo za tu namahu a radsej darujem, tak podla nalady. A nakupujem bazarove, ked je to v dobrom resp. pre mna vyhovujucom stave, aj keby bola cena novej veci len o malo vyssia. Tam je to u mna aj o ekologii.

gabika128
19. nov 2018

@sandra151 chápem to, aj ja som sa snažila predávať, ale nestojí mi to za tie nervy. Teraz už len zabalím veci, ktoré sú ešte pekné a nositeľné a darujem celú tašku. Bez nervou a bez doťahovania. Taktiež už ani nekupujem, lebo čo niektoré pýtajú za veci a keď to príde, sama by som sa hanbila niečo také predávať a ešte aj za takú sumu.

lindusss2016
19. nov 2018

@katarinamarkova tak ja zas vidim rozdiel v tom, ak si kupim za 5€ pouzitu kvalitnejsiu vec alebo novy smejd v tej istej cene. Tak isto predavam len tie drahsie veci, obycajne body z f&f vyhadzujem do zbernych kontajnerov, ale ked mam merino kuklu za 15€, ktoru nosi babatko len na hlave jednu zimu a nie je absolutne nijak poskodena, tak ju tam nevyhodim a radsej dam dalej do obehu. Tot moj nazor, ja by som dietstu nedala na hlavu ciapku z pepca za 2€ alebo kolko to tam stoji.

lula313
20. nov 2018

Ja som mala par inzerátov na drahšie, zväčša úplne nove veci, alebo take, čo sme podostavali, alebo som kupila a dcéra nestihla ani raz obliecť, ale vzdy sa jednalo o sumu 8 a viac EUR. Tiež sa má muž pýtal, že čo sa s tým zbytočne babrem, ale zabaliť mi nerobi problem a postu mám v rámci prechádzky s malou(aspoň to bezcieľne kocikovanie má raz cieľ). Použité veci zatiaľ pdkladam pre ďalšie dieťa. Ak by nebolo, nahádzem do kontajnera ekocharity, ako som vytriedila zo svojej skrine 4 veľké banánové krabice pred par mesiacmi..

evalin88
20. nov 2018

Ja som s tym bazarom chcela len začať. Lebo maly dostava od rodiny prehnane moc veci v zlych velkostiach. Napr. Rok bude mať v marci a mam celu tašku iba vypratych veci od mami.. velkost 80 LETO. Zle odhadla termin porodu... aj teraz jej napišem že velkosť 80 a ona donesie 86-92 na zimu. Lebo jej to asi pride ako to iste. Aj luto mi to je lebo robi v rakusku a veci su tam kvalitnejsie ako tu.

domculik
20. nov 2018

@evalin88 davaj chytro, ja potrebujem zrovna take ! 🙂

evalin88
20. nov 2018

@domculik ja to mam vsetko v tasjach zabalene v picnici lebo je nato este maly ani neviem co tam vsetko je.. viem ze daco z rakuskeho lidla..velkosti kadeco.. ale mam nove pancusky ktore su tmave a nam kozna neodporuca tmave aby ho nedrazdilo.. tak som to iba oprala v rukach. Pozriem ti velkost

ave17
20. nov 2018

@lindusss2016 ahoj, môžem sa spýtať?? Veľakrát vidim v inzerátoch nie pepco, lidl... Prečo? Keď máš taky názor, že ani capicu, sú nekvalitné, majú to všetci, podradna značka alebo prečo?? Čisto zo zaujímavosti, ďakujem 🙂

lindusss2016
20. nov 2018

@ave17 no niekto si mysli, ze bavlna sko bavlna, ale nie je to tak. Je velky rozdiel v spracovani. Tie lacne odevy su osetrovane mnozstvom chemickych latok, aby veci vydrzali aspon chvilku pekne, farby su agresivne a mozes to vidiet sama niekedy uz po prvom oprani, ze ozaj vyblednu, po dvoch praniach uz ani svy nesedia pekne. Par veci sme z pepca a lidlu dostali, bolo mi to luto vyhodit, tak som ich detom aj obliekla, ale fakt po dvoch praniach vyzerali hrozne, tak aj leteli. Dostali smesme aj zimne vetrovky, tie mozno budem pouzivat, nedotykaju sa priamo pokozky, tak uvidime. Ciapky a kukly kupujem deckam kvalitne. Ja nie som typ, co musi dat malej kazdy den inu ciapku, raz Elza, raz Minnie. Za prve sa mi to nepaci, ale hlavne radsej kupim 1-2 a fakt kvalitne. Na zimu zvycajne merino, na leto z materialu Outlast. Predsalen tvar a hlava su ozaj citlive miesta. Koza je nas najvacsi organ a predstav si, ze vsetky tie chemky prostrednictvom koze nasava dieta do organizmu. No tak za mna preto nie. Radsej dam 5€ za sekacovu vec nez kupovat tie cinske smejdy plne skodlivin. Dnes som zrovna muzovi v sekaci ulovila 100%vlneny sveter za 5€, minuly mesiac 100% kasmir za 2€. Kto raz mal na sebe poriadny material, spozna rozdiel ihned, tie umeliny sa na to ani len nechytaju. A daju sa kupit naozaj luxusne kusky za smiesne prachy, nie je to o tom, kto na to ma a kto nie, staci si dat namahu a pohladat. Ale ber to len ako moj nazor, niekomu moze byt vec zo sekaca hnusna a radsej si kupi lidl znacku.

lindusss2016
20. nov 2018

@ave17 aha a teda to, ze to maju vsetci mi tiez sakra vadi 😀 podradnu znacku naozaj neriesim, velakrat si kupim vec, ktorej znacku ani sama nepoznam, ale podla materialu vidim, ze je to kvalita a veru aj tie veci vydrzia roky.

ave17
21. nov 2018

@lindusss2016 ďakujem za názor, s tým pepcom máš pravdu, po 2 praniach mam nove handry na leštenie stola, ale capica v pohode tu neperiem po každom použití🙂

lindusss2016
21. nov 2018

@ave17 no o to horsie, lebo sa v nej tie chemikalie udrzia dlhsie 😕

ave17
21. nov 2018

@lindusss2016 hm, asi áno..

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka0033
7. dec 2018

@sandra151 1 balik na postu mnou odoslané utorok 27.11. doručeny na postu az 03.12. podvečer. Kde to bolo od utorka mi nikto nepovedal, ani vysvetlenie prečo trvalo dorucenie 7 dni ked do 2 malo byt na pošte!?

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka0033
7. dec 2018

@sandra151 ved som aj podala reklamáciu aj sťažnosť...ze sa vyjadria do 29.12. To.si mozu...Doručeny bol balik len kde bol tyzden? Sa nan pozerali postarky?

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka0033
7. dec 2018

@sandra151 tá moja kupujuca bola spokojná. Este sa poďakovala, ze som vec riešila. Minula cas na to, kredit aj nervy. Uz som sa zmierila, že 7 e vrátim pani ja no po u dňoch písala, ze jej došla správa o uložení zásielky na pošte..trpezlivý prístup.

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka0033
8. dec 2018

@sandra151 ja by som peniaze nevrátila, Ty si balik poslala. Pochybila pošta no to je im jedno. Reklamácie aj tak zamietaju hoci porušila obchodné podmienky , podmienky prepravy. Raz listy 1.triedy doporučene doručili o 3 dni, reklamáciu zamietli, ani rozdiel v cene nevratili. Ze mam využívať sluzbu expres kurier ked chcem garantované doporučene, to stoji do 500 g tuším 5 eur, si mozu nechat

lenka0033
8. dec 2018

@sandra151 pri uznanej reklamácii maju tuším vrátiť 5 násobok poštového, to nevratia nikomu....pošta si chybu neprizna , z predávajúcich robia nezodpovedné...

sandra151
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz