Hnedoryšavá farba na vlasy

laurettequinn
27. jún 2016

Ahojte, poradíte mi nejakú dobrú hnedoryšavú farbu na vlasy? 🙂 kaderníčka mi vravela že prvé číslo má byť 5 alebo 6 ale neviem akú značku. Poraďte mi 🙂

evittam
27. jún 2016

@laurettequinn Nájdi si dobrú kaderníčku-vizážistku a nech ti zafarbí vlasy ona a máš po probléme...... 😉 Ja to tak robím už 20 rokov. 🙂

laurettequinn
autor
27. jún 2016

Ale ja mam strasne huste vlasy 🙂 teraz som bola u kadernicky a minula na mne az 4 farby a potom by som sa uz neskor ani nedoplatila :p

evittam
27. jún 2016

@laurettequinn No tak radšej zaplatím odborníčke ako si dos...em vlasy sama doma farbením, ale to už je na tebe.....

janickacrazy
27. jún 2016

@laurettequinn čože 4 farby? to ich máš po zem alebo čo? nechápem, ved moja kamoška má po pás vlasy husté a minie max. 2 farby, možno chcela na tebe zarobiť tá kaderníčka, lebo to som fakt ešte nepočula, aby ktosi pri farbení minul 4 farby na jednu hlavu, ved ked si farbíš sama doma to ich tiež toľko minieš či čo? 😕

oli18
27. jún 2016

@laurettequinn ja si farbím vlasy sama. Čas strávený v kaderníctve považujem za stratený. Ja som ryšavú vždy chcela a teraz ju mám. Používam Palette K 16 medená a aby neboli vlasy náhodou oranžové, keďže som šedivá, primiešam do nej trocha R 2 tmavý mahagón. Po farbení sú skôr mahagonové, ale po dvoch umytiach sú už medené, teda ryšavé. Myslím, že do tej medenej by si mohla namiesto mahagónovej primiešať klasickú hnedú .

laurettequinn
autor
27. jún 2016

@janickacrazy ja mam kucerave huste vlasy skoro po pas.. ale zehlim si ich a no neviem mozno chcela zarobit ale doteraz som si sama farbila vlasy a aj to tak zostane len som isla z tmavej na hnedo-rysavu tak to som sama doma neriskovala. 🙂

laurettequinn
autor
27. jún 2016

@oli18 dakujem ti velmi pekne 🙂 rozmyslala som nad tym ze zmiesam rysavu s hnedou este predtym nez som to sem capla ale nevedela som ci to je dobry napad ale skusim to asi 🙂 ak nenajdem nejaku krajsiu farbu dovtedy :D 🙂