Hmyz v kožušine

21. dec 2022

Kúpila som detskú bundičku cez bazár tu na MK, chcela som ju ísť vyprať a v kožušine v kapucni som zbadala hmyz 😭 neviem čo to bolo,keď som to chcela dať preč, začalo sa to zaryvat hlbšie do kožušiny,zarylo sa to dnu a nepodarilo sa mi to vybrať.Zabalila som bundu do dvoch tašiek a vyhodila na balkón, pozrela preventívne všetko čo sa dalo 😐 Bolo to možno pol centimetrové, hnedé, hnusne 😭 vyzeralo to ako kliešť,čo je v zime asi riadna blbosť..čo to mohlo byť,čo robiť s tou bundou? vyprať a dať do sušičky?zabije to prípadný ďalší hmyz? nevidela som žiadny,ale to neznamená,že tam nie je 😕 Ďakujem za rady.

nikpa
21. dec 2022

Ja by som to už doma nevybalovala. Odnes to do pračovne

dajana555
21. dec 2022

ak nebola drahá,ja by som to radšej vyhodila

taga
21. dec 2022

Uz by som to davno vysmarila do kontajnera

kubkovamama
21. dec 2022

Vyhodiť. Ak si v situácii,že nutne potrebuješ a nemáš ďalšie koruny na vyhadzovanie,vystriekaj ju vonku dezinfekciou,zabal a do čistiarne.Tam zničia všetko

katka700
21. dec 2022

Ak vonku mrzne, nechaj niekoľko dní na mraze, ak nie tak do práčky.

macekovam
21. dec 2022

Výhod to.. Fuj lebo toho budeš mat plný byt...

autor
21. dec 2022

@macekovam och fuj...no neviem, nebolo to priesvitné, bolo to hnedé v bielej kožušine..mohlo to byť to?

macekovam
21. dec 2022

Neviem a plostica to nebola??

autor
21. dec 2022

@macekovam nie brr..to bol jeden kus (dúfam)na kožušine v kapucni,keď som to chcela dať preč, začalo sa to zaryvať do tej kožušiny a nevedela som to odtiaľ dostať.. podľa toho,čo som čítala, ploštice cez deň nevidno a toto bolo viditeľné na tej bielej kožušine, každopádne fuj

nika501
22. dec 2022

Ahoj, podľa mňa to bolo toto

autor
22. dec 2022

@nika501 ahoj,no možnosť, vyzeralo to nejak takto 😕