Kúpila som detskú bundičku cez bazár tu na MK, chcela som ju ísť vyprať a v kožušine v kapucni som zbadala hmyz 😭 neviem čo to bolo,keď som to chcela dať preč, začalo sa to zaryvat hlbšie do kožušiny,zarylo sa to dnu a nepodarilo sa mi to vybrať.Zabalila som bundu do dvoch tašiek a vyhodila na balkón, pozrela preventívne všetko čo sa dalo 😐 Bolo to možno pol centimetrové, hnedé, hnusne 😭 vyzeralo to ako kliešť,čo je v zime asi riadna blbosť..čo to mohlo byť,čo robiť s tou bundou? vyprať a dať do sušičky?zabije to prípadný ďalší hmyz? nevidela som žiadny,ale to neznamená,že tam nie je 😕 Ďakujem za rady.
ak nebola drahá,ja by som to radšej vyhodila
Uz by som to davno vysmarila do kontajnera
Vyhodiť. Ak si v situácii,že nutne potrebuješ a nemáš ďalšie koruny na vyhadzovanie,vystriekaj ju vonku dezinfekciou,zabal a do čistiarne.Tam zničia všetko
Ak vonku mrzne, nechaj niekoľko dní na mraze, ak nie tak do práčky.
@macekovam och fuj...no neviem, nebolo to priesvitné, bolo to hnedé v bielej kožušine..mohlo to byť to?
@macekovam nie brr..to bol jeden kus (dúfam)na kožušine v kapucni,keď som to chcela dať preč, začalo sa to zaryvať do tej kožušiny a nevedela som to odtiaľ dostať.. podľa toho,čo som čítala, ploštice cez deň nevidno a toto bolo viditeľné na tej bielej kožušine, každopádne fuj
@nika501 ahoj,no možnosť, vyzeralo to nejak takto 😕
Ja by som to už doma nevybalovala. Odnes to do pračovne