Ahojte,chcem sa opýtať tie ktoré nosíte do H&M tašku s noseným oblečením je jedno do ktorej predajne H&M to odnesiem? Mám namysli H&M s detským oblečením alebo H&M s dospeláckym oblečením.
Ja mám nachystanú tašku aj s detským aj dámskym.
2há otázka :D zľavu ktorú dajú za tašku vecí platí len na dospelácke alebo aj detské oblečenie.Ďakujem za odpovede
Na predajni nezáleží, stav ani značky sa nekontrolujú. Zľava je na akýkoľvek tovar.
a aka je zlava,podla ks či ako to cca vychadza,podla coho davaju zlavu?....aj mate skusenost ci sa to oplati a tak?.....dakujem.
V podstate je jedno do ktorej predajne veci odnesiete. Ide o to, aby tam mali ten zberný kontajner. V jednej taške môže byt rôzne oblečenie čo detske, dámske alebo pánske. Zľava plati na nakup to je jedno čoho, či dáždnik, a k tomu sveter alebo hocičo. Jednoducho na nakup.
@j93375 oblečenie je jedno akej značky
Odovzdať môžeš v ktorejkoľvek predajni, zľavu si môžeš uplatniť pri nákupe nad 10 Eur, j úplne jedno čo kúpiš
Zľava je 1 E za tašku
Odovzdávajú sa všetky textílie nielen oblečenie, ale aj obliečky, deky, závesy, záclony a pod.
@struhanka stav síce nekontrolujú, no v pravidlách majú uvedene, žena ist o nepoškodené oblečenie, čiže nie deravé a majú aj vyhradené čo zbierajú a čo nie. Myslím, že obuv napr nazbieraju.
@j93375 za tašku oblečenia dostaneš kupón na zlavu 1e pri nákupe nad 10e.
no tak to teda nič moc,za 1e sa mi s tym teda asi nechce oštarovat,a za tašku toho teda aj treba dost,lebo take bluzky tricka a tak su male a tenke ked su poskladane,aha tak zato som o tom az tak nepocula,asi to nie je az tak moc rozsirene.
@eternity24 kde sú tie pravidlá, nikde som nenašla, že nemôže byť poškodené - deravé. pokiaľ viem, musí byť čisté nič viac.
@j93375 dostaneš 1 Euro za tašku, nie je to veľa, ale ak by si vyhodila nemáš ani to, takže poteší a navyše máš istou, že sa handry nebudú ešte pol roka povaľovať po sídlisku 😂
Nejde mi ani tak o zľavu len som počula že ju dávajú a ďakujem za objasnenie ako to je.Chcem to tam zaniesť lebo tam mám cestu a nechce sa mi to predávať.Ďakujem ešte raz 🙂
Ja si tie poukážky ani neberiem ale som rada že mozem veci niekam dať a snáď sa o to firma postará aspoň takto.
@eternity24 textilia by mala byť čistá,nemusí byť nepokodena,pravidelne odovzdávam odstrižky látok čo mi zostali pri siti a nedajú sa ďalej využiť
pripnem sa ak mozem, a to musi byt oblečenie len H&M či aj ine značky?