Ako vysvetliť pekne povedané velmi velmi ale že velmi jednoduchému človeku že pri užívaní antikoncepcie žena nemože otehotnieť? (Áno sú výjimky kedy žena otehotnela aj počas užívania HAK ale o tom sa nebavíme.) ide o to že známa berie antiku koli nepravidelnej menštruacii ale snažia sa o dieťa a vyplakáva že sa nedarí. A po niekolkonásobnom snažení sa vysvetliť že na to aby otehotnela musí vysadiť antiku ide somnou do hádky že to by jej neprišla menštruácia a vobec by neotehotnela😂 nechcem jej hnusne povedať že je extremne hlúpa
Tak ju posli ku gynekologovi, co jej ju predpisal, s tym problemom otehotnenia ;) vybavene
Nech tieto otázky položí gynekológovi. Myslím, že zažije dosť studenú sprchu. Mala povedať gynekológovi, že sa snažia o dieťa pri vybavovaní antikoncepcie. 🤦🏻♀️
Aj pre takych slnko svieti 😀🌞 naco viac plytvat energiu…
Nič jej nevrav - takéto sprosté indivíduá nech sa radšej nerozmnožujú.
to mi pripomina jeden vtip:
Pride par ku gynekologovi ze sa snazia o dieta, spredu zozadu, rano i vecer i vitaminy beru a stale nic uz vyse pol roka.
a doktor: nuz chlapi a vam uz nacisto j.be ? 🙂
Nechcem aby to vyznelo hlúpo,ale takáto osoba radšej nech dieťa nemá
To sa mi ani nechce veriť 😵
No tak ale ta osoba ma snad aj partnera. Ten nevie o co ide?
Prosim prosim, nech toto nie je pravda 😅 keby to tvrdil muz, ale zena? 😀 dnes, ked si kazdy moze najst informacie na internete? 😅
No niekedy mam pocit že jej aj keby to gynekolog povedal tak by sa s nim hádala že pravdu nemá😂😂 mne to je hrozne smiešne ale aj sa cítim blbo keď ju mam potom pritvrdzovať v tom že hej maš pravdu ber antikoncepciu a otehotnieš🙊
@tyrkysova_kobyla tak aj ja som asi videla už všetkopo tomto no😅 ona je fajn človek inak až na to že v hlave toho nemá na rozdaj.
A nezabralo by, keby ste si spolu sadli a ukazala by si jej na internete clanky? 😀
Mne sa nezdá že je hlúpa len jej to vysvetlili a pochopila troška inak. Ak bez liekov ms nemáva tak jej lekár povedal dáme antiku a potom sa to upraví.
Ona to pochopila po svojom: bez antiky nekrvacam bez nej neotehotniem. Ak ju vysadim nebudem krvácať, neotehotniem.
@jabadabadu 🙈
@jabadabadu tak asi jej 99% istota nestačí 🤷♀️
@tyrkysova_kobyla ja si myslím, žeby jej stačilo pozorne pozrieť príbalový leták 😀
Ciste teoreticky na zamyslenie, ak ju uziva preto aby mala pravidelny ms a vynecha 1, 2 tabletky tak je sanca ze antikoncepcia zlyha. Ked sa vynecha tabletka, odporuca sa chranit niekolko dni aj inou ochranou. Cize otehotniet by mohla ak by obcas zabudla tabletku...
Prosim ta, nechaj ju pre dobro nas vsetkych, nech si to mysli aj nadalej.
Och, to je teda krava. 🤣🤣🤣
@jabadabadu Nemyslis vazne 🤣?
Pošli ju s týmto do CAR. Tam jej vysvetlia. Možno. 🤔😃
A isto berie antiku? Lebo ja som v minulosti brala hormony na upravu cyklu, ale vyslovene to nebola antika...
Podľa mňa tu ide o nedorozumenie.. ona zrejme berie tabletky na nastavenie cyklu, lebo sa im doteraz nedarilo, a v tomto by teoreticky mala mať pravdu, že ak jednu tabletku teraz vynechá, tak si môže dodrbať celú liečbu a teda by to vyšlo nazmar a problém s otehotnením by naďalej pretrvával.
Ej zeny, ale ste neprijemne. Povedala by som jej, nech sa spyta na to lekara. Su zeny, co neotehotneju, kym neberu par mesiacov antikoncepciu. Moja kamoska bola neplodna vlastne, lekar jej nasadil antikoncepciu asi na pol roka a uz bola potom normalne zdrava. Lekar jej mozno povedal, ze musi brat antikoncepciu, aby otehotnela. Co je pravda, len zabudol dodat (pokladal to za samozrejme), ze az po vysadeni antikoncepcie, ked sa jej cyklus upravi. Ona to asi pochopila inak a samozrejme bude brat vazne lekara a nie inych ludi, co nie su odbornici. Najcastejsie vznikaju taketo nedorozumenia, ked lekar ci lekarnik nedovysvetli nieco alebo poda neuplnu informaciu a clovek si ten zvysok vysvetli jednoducho po svojom.
@lopka1313
@oblecenie99 tiez si myslim ze sa navzajom nepochopili.
Tak zjavne ma anovulacne cykly, niekedy sa na par mesiacov nasadi antikoncepcia, aby sa to upravilo, ale samozrejme otehotniet je mozne az po vysadeni...ale na to ma predsa lekara...vobec sa nesnaz jej nic vysvetlovat, je to zbytocne mrhanie energiou 🙂