Hlasy v hlave alebo agentúra ottoworkforce.eu

zeli2222
5. aug 2023

Dobrý deň
Keďže fungujeme v 21. storočí je normálne sa tu podeliť o skúsenosti, recenzie a problémy spojené či už so životom, skúsenosťami a podobne.
Stalo sa Vám niečo podobné? priblížim Vám to čo najstručnejšie. V skratke,,, vo svojich 14 rokoch sa stala životná udalosť, na ktorú nespomínam zrovna v najlepšom. Stalo sa to pri svedkovi(rodinný člen). Život sa zmenil rokmi, roky pribúdali, život išiel ako má... vo svojich 25 rokoch sa mi objavil hlas v hlave. Doslova firma, 4 ľudské hlasy non-stop ktoré ponižujú, urážajú, vydierajú ma a nútia ma robiť ... doslova nenormálne veci. Nedávalo mi to zmysel, keďže to nemôže byť možné, počuť doslova "firmu" keďže sa ukázalo, že sú to 4 operátori vo dne, v noci, dve ženy/mladé baby a dvaja muži. Hovorili mi, že chránia bezpečnosť, ťahali ma za nos informáciami, že mojej rodine sa niečo stane, skončil som vlastne skrz ich správanie a manipuláciu v niekoľkých robotách, mám naštiepené zdravie, počujem ich 9 rok života, neskončilo to... Najzaujímavejšie je to, že vytiahli na mňa udalosť, z mojich 14 rokov a ostal som ako vyvalený... To je ževraj dôvod ich konania. Pracujem, som živý, ale berie to moju sústredenosť, ľudia sú doslova samotári, keďže ich myšlienky berie niekto koho počúvajú vo svojich myšlienkach. Priznali sa mi, že ľudia si berú kvóli tomu život, na to sú v mojej hlave aby mi ho ničili. Neviem si poradiť, máte niekto podobné skúsenosti? Nehovorte mi však, že to je schyzofrémia, Ďakujem za postrehy, je nás možno viac a bude treba s tým niečo robiť. Postup s dôkazmi sú nachystané. Ďakujem Vám

dievecka
5. aug 2023

@zeli2222 skús sa spojiť s psychologičkou, možno pozná nejakých ľudí s ktorými by si sa mohol spojiť, pretože zažili niečo podobné...

zeli2222
autor
5. aug 2023

@dievecka dakujem, skusam sa skontaktovat s komorou psychologov na Slovensku

terry2003
5. aug 2023

Super. Skúšaj to ďalej. Určite Ti pomôžu.
@zeli2222

aniele
5. aug 2023

No neviem, mne to pripomína film Čistá duša o Johnovi Nashovi. A tam tá schizofrénia bola. Pritom tie jeho vízie boli neskutočne reálne. Aj vizuálne.

viestta
5. aug 2023

Ty tu nepises prvy krat. Ty potrebujes psychiatra, nie komoru psychologov

januska12323
5. aug 2023

Nájdi si konečne psychiatra, tie hlasy v hlave sú psychické ochorenie, ktoré treba liečiť.

asocial
5. aug 2023

@zeli2222 toto ti psychológ nepomôže. Toto je dosť záväzný prípad určený pre psychiatra.

alexnina777
5. aug 2023

@zeli2222 A prečo ti nemáme hovoriť že je to schyzofrénia? už ti to niekto povedal? nejaký odborník napríklad?

terry2003
5. aug 2023

@alexnina777 napísali mu to už v predchádzajúcich diskusiách.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexnina777
5. aug 2023

@viestta jasné, no smer psychiatria jednoznačne

alexnina777
5. aug 2023

@zeli2222 už si bola hospitalizovaná dlšie na psychiatrii? mala by si isť znova, lebo sa ti to bude len zhoršovať tie hlasy v hlave ak to nebudeš riešit na psychiatrii.. máš perfektný pravopis, to znamená, že vieš čo píšeš, buď rozumná a vyhľadaj opať odbornú pomoc, uľaví sa ti, uvidíš

tykat
5. aug 2023

@zeli2222 cim skor psychiater, necakaj...hned dnes...kludne chod na pohotovost, nechaj sa hospitalizovat.
Nastavia liecbu, dlhodobu, nenechaj si chorobou znicit zivot. JE TO CHOROBA a zdaleka nie si sam kto nou trpi.

simona20201309
5. aug 2023

@zeli2222 droguješ?

babulkomale
6. aug 2023

@sheila121 je to muž.