Hlásia málo zdravotníkov. Čo ak ma nestihnú otestovať?

30. okt 2020

Pekný deň. Už som z toho unavená, nebaví ma to. Ako tak čítam, vraj sa nestihne otestovať celá populácia. Zdravotníkov je málo. Ja sama pochádzam z veľkého mesta, kde tiež chýbajú zdravitníci. To akože ak ma nestihnú otestovať nemôžem ísť ani len do roboty???? Na test som ísť nechcela, som donútená ako väčšina len kvoli robote. Nemôžem si dovoliť byť doma, preto na test pôjdem ale čo ak sa nestihnem otrstovať??? Aké malye z toho pocity vy??? Už aby to skončilo, mám toho akurát tak dosť.
Ps: prosím vyhnite sa poznamkam choď si vystat radu a pod, vrela vdak

unicornlady
30. okt 2020

Bohvie,čo bude o pár hodín nového. Možno by ti bolo lepšie ísť skúsiť do dediny. Viem, že Nitra je na tom zle, tam predpokladám,že budú dediny preťažené, ak nebude iná možnosť.

unicornlady
30. okt 2020

Vo veľkých dedinách majú aj 2-3 odberné miesta

sylvia_123
30. okt 2020

myslím, že keď sa posnažíš, tak ťa otestovať stihnú. Ale je to dobrá správa pre tých, ktorí dúfajú, že ich otestovať nestihnú. A pre tých, ktorí by sa testovaniu chceli vyhnúť, treba počkať do nedele min. do poobedia, je možné že to prehodnotia, keďže bude nápor ľudí a sankcie z toho vyvodené nebudú. (čiže žiaden test = žiadna sankcia)

medyna
30. okt 2020

Snáď to nejako prehodnotia, zatiaľ je to len jeden veľký chaos ... dúfala som, že sa to nejako zorganizuje, ale zdá sa, že nie .. ja som tiež z väčšieho mesta, a tiež mám obavy, či to stihnú... ale nebudem sa stresovať dopredu a určite nemám v pláne lietať celý víkend po všetkých dedinách, kde ma stihnú zobrať

sara07
30. okt 2020

tak ked budeš vedit že je velmi dlhy rad skus najst iné odberné miesto, nemusíš byt len v rámci svojej trvalej adresy
a budu tam ludia, ako boli na orave , že podla rychlosit odpičitali ludí a posielali domov aby zbytočne nestáli
a nebrala by som to tak panicky lebo velmi vela ludi nepôjde , iné by bolo keby skutočne všetci do nohy išli ale to fakt nehrozi

sipopa
30. okt 2020

je to hrozny chaos kazdu hodinu nieco menia a clovek uz fakt nevie co a jak, podla mna len zbytocne siria este vacsiu paniku

missdiva
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renab
30. okt 2020

@sylvia_123 po testovani zmenia pravidla? Toto by mali oznamit dopredu. Uvidime do vecera.

sylvia_123
30. okt 2020

@renab Vsetko je mozne. Prejav p. prezidentky bol dnes vecny a podla mojho nazoru ziadany. Uz len pockat, ci a co sa bude diat. Ani by som sa nedivila keby povedali na to fiasko po testovani, ze vsak bolo dobrovolne, cize kto sa nedostal na radu, moze fungovat tak ako ti negativne testovani. Uvidime.

unicornlady
30. okt 2020

V prípade PCR testu stačí sms či mail? Lebo známeho môžu v laboratóriu otestovať PCR, ale dakde že spomínali že to neplatí zo súkromných laboratórií. Ale to sa mysleli len tie antigenove súkromné že? Lebo veď PCR sú všetko súkromné laboratória.

falbala132
30. okt 2020

u nas v praci sa tiez musime dat otestovat, ale ak v pondelok prinesieme dokaz ze z objektivnych dovodov sa nam nepodarilo sa otestovat, udelia nam vynimku a home-office. takze skusit to pojdem, ale ak uvidim, ze je to bez sance alebo na niekolkohodinove cakanie, otacam sa. aj tak sa podla mna cez vikend toho este vela zmeni. dufam.

saja1
30. okt 2020

Zatial sa tym nestresuj, prehodnotia ked bude treba

chiccco
30. okt 2020

Toto aj mňa zaujíma co ak to nestihnem,hlavne ze na firme už visí plagát bez negativneho testu zákaz vstupu.

matkahelka
30. okt 2020

teraz v spravach vraveli, ze rataju aj s takou moznostou, kedze hlavne vo velkomestach je problem s nedostatkom zdravotnikov a teda nebudu sa moct otvorit vsetky odberove miesta. Naď sa vyjadril, ze podla situacie zo zajtraska a v nedelu dopoludnia, v nedelu napoludnie zasadne krizovy stab a vecer vydaju rozhodnutie, ci je potrebne mat covid pass negativ, alebo teda pre vsetkych - aj neotestovanych - platia rovnake podmienky

november1111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz